Het grote interview met Darrell Peck – Deel 2

Darrell Peck
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2019/02/darrell-peck-interview-carpworld-header-2-56-belgium-1050x700.jpg

Na het eerste deel van het CarpWorld interview met Darrell Peck staat nu deel twee voor jullie klaar! In dit laatste deel lees je onder andere over een item dat voor Darrell onmisbaar is, zijn favoriete type hoofdlijn en de impact die zijn kinderen hebben gehad op zijn visserij.


CW: Je hebt de afgelopen jaren veel tijd doorgebracht op één of twee bekende wateren in het buitenland. Is dat gewoon iets wat nog op je to-do lijstje stond, of ben je meer van de rust en ruimte (vergeleken met de visserij in de UK) op dit soort wateren gaan houden?

Darrell: Als er één ding is wat ik geleerd heb over mijn eigen visserij, dan is het wel dat ik hou van een uitdaging. Toen ik jonger was en het halve land door croste naar Yateley, was dat de definitie van avontuur en uitdaging voor mij. Toen ik de karpers op dat water had gevangen die mijn idolen ook hadden gevangen en ook nog een aantal andere grote vissen in de UK, was het tijd voor verandering. Ik wilde niet meer in de voetsporen van andere vissers treden, maar juist dat mijn visserij speciaal was voor mij.

Iedereen kiest een visserij die hem of haar aantrekt, zo ook Darrell.

Ben je al KWO Member? Log dan hieronder in