Hij is er: Catch Your Memories III – Dutch Carp Addict

Dutch Carpaddict
catch-your-memories-joery-van-der-beek

Goed nieuws! Na lang editen hebben de mannen van Dutch Carp Addict de nieuwe movie ‘Catch Your Memories’ klaar. Rick Bongers, Willem Struikrover, Peter Schouten en Joery van der Beek hebben in 2017 een aantal hele gave avonturen meegemaakt in zowel binnen- als buitenland. Rick heeft zich vervolgens meerdere weken opgesloten om de honderden GB’s aan materiaal tot een fan-tas-tische video om te toveren.

Rick vertelt: “Door middel van deze video willen we de kijkers meenemen in onze visserij en vooral onze beleving daar van. Het vissen op karper is immers zoveel meer dan alleen maar het vangen van een (grote) vis. De voorbereiding, de tactiek, de misstappen en uiteindelijk het vangen van een felbegeerde karper maken samen de herinnering die uiteindelijk zal blijven hangen.”

Karpervissen is veel meer dan alleen vangen!

“Wat je kunt verwachten in Catch Your Memories III? We nemen jullie mee struinen op dikke Nederlandse vissen in de polder en zoeken het avontuur op in het buitenland… Alles zal voorbij komen in de echte stijl van DCA. Dus reken maar dat een aantal mooie bloopers, veel plezier en het nodige kameraadschap op je beeldscherm gedropt zullen worden 😉 Kortom, beentjes omhoog en geniet mee van ruim 30 minuten karperpassie!”

Check ook de vorige delen van Catch Your Memories!

Hopelijk hebben jullie genoten van het fantastische derde deel. We kunnen ons voorstellen dat het naar meer smaakte en dan hebben we goed nieuws. Hieronder hebben we de vorige twee producties voor jullie klaar staan. Hopelijk hebben jullie een uurtje de tijd en om te genieten van Catch Your Memories deel 1 en 2! Te beginnen met het eerste deel:

En als je dacht dat het niet beter werd, nou bekijk dan ook deel 2:


Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van DCA? Check dan de Instagram pagina en natuurlijk het YouTube kanaal!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe