House of Carp – Meerdere kookproducten die niet mogen ontbreken in je vistas

KWO Redactie

De website House of Carp staat er al jaren om bekend dat zij een uniek arsenaal aan kookproducten hebben. In dit artikel laten zij de beste items zien die niet mogen ontbreken in je vistas! Want smikkelen langs de waterkant is niet alleen leuk en lekker, het doodt ook de tijd mocht er (nog) niet veel gevangen worden  😉 


Brander – Spider Stove

Deze brander was op Carp Zwolle één van de bestsellers bij House of Carp. De brander is gemakkelijk te gebruiken, hij is compact maar toch zeer compleet. De brander heeft het zogeheten Piezo systeem. Hierdoor zit je nooit meer te rommelen met aanstekers of lucifers. Bekijk het product hier in de webshop van House of Carp.

De brander is verkrijgbaar voor €27,95!


Zonder gas geen (warm)eten! Dit gasbusje heeft een inhoud van 230 gram en is makkelijk aan te sluiten of de stove. Vanwege zijn kleine formaat is het busje eenvoudig mee te nemen naar de waterkant. Shop het gasflesje hier in de webshop van House of Carp!

Het gasflesje is verkrijgbaar voor €7,95!


House of Carp – Kookset

Wil jij snel klaar zijn voor het nieuwe seizoen? Met het House of Carp kooksetje scoor je in een keer meerdere top producten om je favoriete ontbijt, lunch of avondmaal mee klaar te maken. Het setje bestaat uit de brander – spider stove, 2 gasbusjes á 230 gram, koekenpan met inklapbare steel en een bestekset (mes, vork en lepel). Scoor hem hier in de House of Carp webshop!

De complete kookset is verkrijgbaar voor €49,95!


Tosti ijzer

Misschien wel het meest favoriete voedsel van de karpervisser, de tosti. Bij House of Carp is een handig tosti ijzer verkrijgbaar. Dit tosti ijzer neemt amper ruimte in beslag en bakt langs de waterkant de meest heerlijke tosti’s. Shop het tosti ijzer hier in de webshop van House of Carp.

Het House of Carp tosti ijzer is verkrijgbaar voor €21,95!


Ketel

In je vistas mag een ketel uiteraard niet ontbreken. Met deze ketel die compact van formaat is, heeft de inhoud van 1 liter. Genoeg om een bakje koffie of thee mee te zetten. De ketel heeft een lekkere oldskool look, en kun je hier online bestellen.

De ketel is verkrijgbaar voor €10,95!


Mok

De House of Carp mok is ideaal voor vissessies, de mok is onbreekbaar, groen van kleur en heeft de inhoud van 450ML. De mok is gemaakt van aluminium en daardoor is hij sneldrogend van binnen. Koop de mok hier in de webshop van House of Carp.

De mok is verkrijgbaar voor €6,95


Aluminium kooksetje voor de prijsbewuste visser of kampeerder. De set bestaat uit een koekenpan (18cm doorsnee), normale pan, 2 borden en 2 plastic bekers. Het setje is super compact en weegt minder dan 300 gram. Shop het kooksetje hier.

Het kooksetje kost slechts €10,95!


Wat heb je aan kookattributen zonder borden en bestek? Daarom heeft House of Carp deze week in de aanbieding het Survival eetset lexan, de eetset bestaat uit één bord, bestek, één mok en zit verpakt in één mesh netje. De eetset bestel je hier in de webshop en kost slechts €8,95.

De eetset is nu verkrijgbaar voor €8,95!


Voor overige gadgets, camo producten, boten en meer check je www.houseofcarp.com en houd ook een oogje op de Facebookpagina. Hier lees je het laatste nieuws én regelmatig zijn er leuke items te winnen!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe