I LOVE BIG CARP #5 – Next level targetvissen met Jelle Eshuis

Niels_Haaring
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2015/06/nextlevel-target-vissen-jelle-eshuis-header-deel-5-1050x788.jpg

In de vorige delen van: "I LOVE BIG CARP" heeft Jelle al heel wat tips gegeven, MAAR hij is nog niet klaar. Ook dit deel barst  weer van de tactieken en voerstrategieën die je helpen om jouw target te vangen het komende jaar. Check dus snel de tips die hij met jullie deelt!


KWO: Heb je nog bepaalde dieptes waarop je de grote vissen belaagd?

Jelle: Ik vang veel van mijn grote vissen op ondiep water. De Mohikaan ving ik bijvoorbeeld op ongeveer anderhalve meter, de gemiddelde diepte op dat water was zes meter. Daarnaast heb ik een bekende two tone schub van Cassien gevangen op drie meter water, terwijl het ijskoud en eind december was. Iedereen zat te vissen op dieptes tussen de 8 en 13 meter, maar ik legde één hengel ondiep, op die manier deed ik het dus net even anders dan anderen.

"De Chardonnay" van Cassien, gevangen op drie meter water midden in de winter.

Ben je al KWO Member? Log dan hieronder in