Keep Searching – Part 2 – Mark Hofman

Mark Hofman
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2018/10/keep-searching-deel-2-header-1050x664.jpg

Baden in het zweet, klamme handen, angstig ontwaken, flarden door mijn hoofd, een beknellend gevoel in mijn hersenen... De 3 (ja, DRIE!) verspeelde vissen uit het eerste deel van Keep Searching deden me overduidelijk geen goed. Dag en nacht vroeg ik mezelf af (het antwoord eigenlijk wel wetend...):

Heb ik de topvis verspeeld... zat hij er tussen?!

Man, man, man, wat kan ik slecht tegen het lossen van karpers. Twee vissen verspeelde ik op een maden-rig. Pech? Of was de rig toch niet goed genoeg voor de grote Franse karperbekken? We zullen het nooit weten, al zal het waarschijnlijk een combinatie van beiden zijn...

Een hele grote vis, maar nog niet de topvis...

Wraak

Jullie snappen wel dat mijn karperbrein overuren draaide vanaf het moment dat ik terug was in Nederland. Hier moest een revange komen! Gelukkig kwam mijn MEGA trip er aan. Ik zou immers over 3 weken mijn 8-weekse sessie gaan beginnen, hoe bedoel je trip of a lifetime?! Genoeg tijd dus om eerst dit meertje nog een keer aan te doen en te kijken of ik alsnog de topvis kan strikken...

Videotime

Zijn jullie klaar voor een extra lange aflevering van KS? Ruim 50 minuten aan videomateriaal staat er voor jullie klaar. Hopelijk genieten jullie net zoveel van het kijken als ik van het opnemen heb gedaan! Let'ssss go!

Ben je al KWO Member? Log dan hieronder in