Keep Searching – Part 5 – Mark Hofman

KWO Redactie
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2018/12/cassien-mark-hofman-header-1050x688.jpg

Oude liefde roest niet...

...zeggen ze en in dit geval is het zeker waar. Of ik Cassiën een 'oude liefde' mag noemen, daar valt over te discussiëren. Het is immers slechts 6 maanden geleden dat ik er voor het laatst was. Maar omdat dit water je in haar greep neemt, voelde ik aan alles dat het tijd was om voor revenge te gaan ;-)

Vorig najaar had ik mij vastgebeten in dit bikkelharde water om de Cassiën Diaries op te nemen voor de KWO Community. Een magische tijd waarin ik uiteindelijk het spelletje een heel klein beetje door kreeg. Enkele Cassiën monumenten bezochten de binnenkant van mijn net en ik was 'hooked for life'.

Mijn Cassiën hoogtepunt uit 2017.

Ik vertrok er wél een gevoel dat er meer te halen viel en ik wist 100% zeker dat ik er zou terugkomen. En hier zijn we nu, voorjaar 2018 en onderweg naar Lac de St. Cassiën. Het water is in het voorjaar een compleet ander water. De waterstand is zo'n 4 meter hoger waardoor alle oevers en bossen deels onderwater staan. Veel nieuwe stekken onder en boven water dus. Waar ik in oktober mijn stoel kon neerzetten, daar kan ik nu mijn rig positioneren! Het voorjaar kan altijd wispelturig zijn, dus dat ik op zo'n ongelofelijke manier zou gaan starten had ik nooit durven dromen!

Op de eerste visdag een Cassiën veertiger vangen..? Het lot was me goed gezind dit jaar!

Zak maar onderuit en zorg voor iets lekkers om te eten en te drinken, want in de komende 45 minuten gaan we flink knallen in dit Mekka voor de karpervisser!

Ben je al KWO Member? Log dan hieronder in