Keep Searching – Part 9 – Mark Hofman

KWO Redactie
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2019/03/keep-searching-header-9-1050x725.jpg

De dagen beginnen te tellen jongens! Ons verblijf rondom de magische oevers van Cassiën loopt bijna ten einde. Hoewel we al weken onderweg zijn, voelt het niet zo. Ik kan dit volgens mij oneindig volhouden... Daarom een goede reden om het tempo nog eventjes wat op te schroeven en een laatste Cassiën karper te strikken ;)

Het wierwater heeft me ook in haar macht. Soms lijkt het wel hoe lastiger de uitdaging is, hoe mooier ik het vind! Daarbij vind ik de onderwaterwereld super fascinerend. Niks mooiers om jezelf 'onder te dompelen' in deze jungle van planten en de karpers in levende lijve te bekijken. Eén bak zou genoeg zijn om deze missie te doen slagen!

In deze aflevering heb ik ook even heerlijk gelachen om het gestuntel van niemand minder dan Alan Blair. Overigens vist deze man mij er wel even uit in het gezamenlijke nachtje :P

Hoog bezoek vanuit de UK!

Ga er goed voor zitten, want dit is weer een baasachtig lange aflevering van maar liefst 52 minuten. Enjoy!

Ben je al KWO Member? Log dan hieronder in