Kledingtip: Grade Bivvy Hoody and Pants + Winactie

KWO Redactie
grade-bivvy-pak-header

Binnen de Grade range hebben de mannen van Strategy een mooi en comfortabel bivvy pak ontwikkeld. Het Grade pak bestaat uit een Hoody en Pants die overigens ook los van elkaar verkrijgbaar zijn. Lekker warm en heerlijk om tijdens de winter en het vroege voorjaar te dragen. Beide kledingstukken zijn voorzien van extra ritsen voor het veilig opbergen van sleutels, je smartphone en andere belangrijke items. Daarnaast uitgevoerd in een mooi en strak ‘two-tone design’!

De kleding bestaat voor 60% uit katoen en voor 40% polyester. Hierdoor is het pak niet alleen lekker warm, maar heeft het ook nog eens een perfect draagcomfort. De Hoody kan eenvoudig aangesnoerd worden en biedt zo extra nekbescherming tegen kou en wind! Ideaal voor het naderende voorjaar!

Winactie!

De mannen van Strategy hebben ook weer een toffe winactie klaarstaan! We mogen maar liefst 3 Bivvy pakken weggeven (waarde per stuk is €105,-).

Klik op de afbeelding om naar de winactie te gaan.

Het werkt als volgt: Ga naar de winactie op de KWO page, DEEL deze op je eigen tijdlijn en vergeet niet de Strategy Facebookpage óf de Instagram page te liken! De winnaars worden volgende week vrijdag bekend gemaakt!


Voor meer informatie over Strategy, Grade en de Pole Position producten check je de websiteInstagram en de Facebookpagina van Strategy.

 

 Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe