K(n)oopavond bij De Tacklebox in Beilen

KWO Redactie
de-tacklebox-knoopavond-ryan-koopavond-1

De Tacklebox in Beilen is gek op koopavonden en bedenkt continu leuke activiteiten, zo ook deze k(n)oopavonden. De laatste (halve) meter is misschien wel het belangrijkste uit onze visserij en daarom hebben de heren in Beilen rigspecialist Ryan Offereins opgetrommeld. Deze gast zal eens per vier weken in de winkel zijn om al zijn rigkennis met jullie te delen. Ben je erbij?


De Tacklebox aan het woord: Gezellige koopavonden in de hengelsportzaak kennen we allemaal wel. Lekker even bijkletsen met je vismaten, sterke verhalen vertellen aan de koffietafel en ondertussen even de gebruikelijke items bij elkaar shoppen zodat je in het weekend weer goed beslagen aan de waterkant zit.

Rig- en endtackle Tips van Ryan

Bij De Tacklebox in Beilen transformeert de koopavond vanaf heden 1 avond per 4 weken in een knoopavond. De talentvolle en extreem fanatieke karpervisser Ryan Offereins gaat namelijk 1 donderdagavond in de maand al zijn rigkennis delen met geïnteresseerde karpervissers. Volgende week donderdag is de eerste k(n)oopavond al!

Ryan weet als geen ander hoe een scherpe presentatie het verschil kan maken tijdens de jacht op dit soort parels.

Ben je jong of oud, een beginnend of gevorderde karpervisser? Heb je last van losschieters of twijfel je over bepaalde aspecten van je rigs? Dan ben je van harte welkom tijdens de knoopavond.

Deze avond is helemaal gratis en voor iedereen.

Ryan zal namelijk al je vragen en je tips geven om je rigs zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze avond is helemaal gratis en voor iedereen. Uiteraard zal de normale koopavond blijven bestaan en ben je ook van harte welkom voor een lekkere kop koffie of een potje goed visserspraat.

Bezoek de k(n)oopavonden en vul je tacklebox of je aasemmer bij 😉

Knoop de volgende data goed in je oren:

  • 27 september
  • 25 oktober
  • 22 november
  • 20 december

Voor meer info over De Tacklebox surf je naar de website of bezoek je de winkel in Beilen. Vergeet ook niet om de Facebookpage te liken en Instagram te volgen om op de hoogte te blijven van de allerlaatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe