KWO Boulevard van Week 15

KWO Redactie
stan-croes-rijenvangst-header-boulevard

Goedemorgen KWO’ers! Het is alweer zondag wat betekent dat er weer een nieuwe KWO Boulevard voor jullie klaarstaat. Het was een prachtige week waarin we met de complete KWO crew druk zijn geweest met de eerste editie van de ‘KWO in Action Day’: een fantastisch evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is! Daarnaast check je hieronder o.a. een voorjaarsvideo van Saron en Pieter, wintervissen met Carl en Alex, een brute schub voor Wim Hanegraaf en nog veel meer!


Grade Spring Vibes – Saron en Pieter op pad in het voorjaar!

De mannen van Grade/Strategy zijn er de afgelopen weken al een aantal keren op uit getrokken en ondanks de winterse omstandigheden hebben Pieter van de Werfhorst en vismakker Saron Debets al enkele mooie vissen weten te strikken. In deze video geven de boys enkele van hun tactieken prijs én laten ze zien welke materialen ze gebruiken!


Voorjaarsvisserij van Wilco en Bas op de KWO Community

Iedere week droppen we minimaal 1 video op de KWO Community. De Community is immers dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een Pilaar & Hofman film bekijken. De video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de video over de voorjaarsvisserij van Wilco Gerrits en Bas van Zundert. Luuk viste een dagje met de mannen mee om zo een kijkje te nemen in hun voorjaarsvisserij:


Eerste ‘KWO in Action Day’ groot succes

Dit weekend vond de eerste KWO in Action Day plaats in samenwerking met JRC. Bezoekers konden bij de Koperen Plas aan diverse activiteiten deelnemen zoals de razend spannende trolley race, de werpwedstrijd, rig clinics door Mark Hofman en Luuk Zomerhuis en diepgaande informatie over aas door Martin Post. Het was een gezellige dag waar we veel karpervissers mochten verwelkomen. Aan alle bezoekers: bedankt voor jullie komst en op naar volgend jaar!

Tijdens de KWO in Action Day wisten de mannen van De Tacklebox meerdere vissen live te vangen en werd de dag uiteindelijk afgesloten met een puntgave spiegel!

Er werd uiteraard weer het nodige foto/video materiaal geschoten tijdens de dag, waar jullie binnenkort meer van te zien krijgen. Klik HIER voor de livestream video’s die we op Facebook hebben geplaatst. Stay tuned!


Must see: wintervissen met Carl en Alex

Iedere week worden er diverse vette video’s op YouTube gezet. Eentje waar ons oog op viel is de movie van de bekende Engelse bazen Carl en Alex. Hoogstwaarschijnlijk hebben jullie het interview met dit duo al voorbij zien komen en het is duidelijk waarom we zo van deze rakkers houden: ze zijn bijzonder goed in het maken van vette video’s!

Met de camera in hun hand nemen Carl en Alex ons mee op avontuur. Ook de nodige fraaie pics worden daarbij geschoten!

De onderstaande video is daar een goed voorbeeld van. Ondanks de koude omstandigheden weet Carl een hoop karpers te landen op een helder stadskanaal. Geniet van deze gave video met onder andere runs en onderwater beelden!


Brute schub voor Wim Hanegraaf

Afgelopen week ontvingen we een leuke mail van Wim Hanegraaf. Hij schrijft: Elk vroege voorjaar start ik met het vissen op een voor mij bekende put. Ik probeer hier altijd één van de toppers te vangen voordat het échte karpergeweld losbarst langs de waterkant en ik mezelf voor de rest van het jaar verstop langs de oevers van de Maas. Na enkele dagen voeren met TTB Extreme Smell (en dat doen ze: extreem stinken!) en al vissend met een hi-visual leverde binnen enkele uren vissen deze brute schub op. Job done!

Deze brute schub doet het voorjaar van Willem al meer dan slagen!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom een paar voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn. Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen!

Nieuw op KWO zijn de podcasts: leuke gesprekken met interessante vissers. We starten de reeks met niemand minder dan Michiel Pilaar!

In het tweede deel van hun tweeluik zien we hoe de Kevin en Ramon diverse openbare Franse bakken voor de lens van de camera weten te krijgen!


Bruut karperavontuur in Frankrijk voor Kelvin en Brent

De twee baasjes Kelvin ten Klooster en Brent Nauta gingen eind maart een kleine week naar het Franse land met als doel: het vangen van een BAK van openbaar water. Na flink wat tegenslag lukte het de boys om een serie mooie vissen te strikken. Bekijk het videoverslag nu!


Topvangsten van afgelopen week

Nu het voorjaar in volle gang is trekken er steeds meer fanatiekelingen naar de waterkant en niet zonder succes! Een aantal pics die we afgelopen week in de mail gedropt kregen of voorbij zagen komen op Facebook:

Ronnie Pels pakte ’s ochtends vroeg als een gelukkig man zijn spullen in. Deze fraaie rijenkarper kwam iets eerder namelijk op de koffie!

Dimi Degezelle met een Franse karper uit een geslaagde voorjaarstrip.

Deze foto geeft het heerlijke sfeertje duidelijk weer. Het was genieten in La France!

Ook de vriendin van Jan Petersen is op dreef! Een vrij middagje was genoeg voor deze fraaie voorjaarsspiegel! #girlpower

Stephan Heethuis knoopte voor de eerste keer een KWO Special aan zijn hair en dat werd beloond!

Filip Hermans wist met de boilies van Ian Thiels deze brute kanaalbak te vangen!

Uiteraard wist Ian himself afgelopen winter ook weer de nodige fraaie vissen te vangen!

Jan Nijgh wist kort geleden deze fraaie schub in de polder te vangen, goed bezig!

Kjell Wuyts begint het voorjaar goed met niet alleen deze prachtvis van 16 kilo…

…maar ook deze woeste schub van 23 kilo!

Niels van Vooren weet in het voorjaar ook altijd zijn visjes te vangen.

Frans van Maanen sloot afgelopen weekend af met een hele dikke spiegel!

Roy Alofs heet de lente welkom met deze prachtige spiegel!

Big, bigger, biggest. Deze openbare Franse BAK van Yannick Hesseling valt zonder meer in die laatste categorie!

Jullie zagen ‘m al in de header: de állermooiste vis uit dit rijtje is waarschijnlijke deze rijen van Stan Croes!


Nieuwe ‘Challenge’ video van Fox

Een video die je zeker niet mag missen is de nieuwe Challenge van Fox. In deze aflevering wordt Mark Pitchers verplicht om met end tackle, aas en rigs aan de slag te gaan die hij gebruikt zou hebben in de ’80s en ’90s, toen hij begon met karpervissen. Zou Mark voldoende hebben aan de primitieve tackle om de Challenge succesvol af te ronden? Je ziet het in de onderstaande video van bijna anderhalf uur!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu ruim twee jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter dit concept en wat je kunt verwachten. Wekelijks publiceren we minimaal 3 updates waaronder flink wat video’s. De afgelopen week konden members wederom een drietal toffe video’s bekijken:

Na het artikel over zijn wintervisserij pakt Ricardo het weer op waar hij was gebleven: zijn visserij in januari en februari!

Het is een actueel onderwerp: observaties in het voorjaar. Boudewijn Margadant deelt zijn kennis over dit onderwerp!

Op wateren waar veel wordt gevist met boilies kan alternatief haakaas wonderen doen. Mandy Zupansic vertelt er meer over in dit artikel!

 


Topfoto van de week: Luuk Zomerhuis

Vorig weekend viste onze eigen Luuk Zomerhuis samen met Lars Verheul een sessie op het Belgische Timmy’s Lake, op de Karperhoeve. Tijdens de sessie kwam het voorjaar dan toch eindelijk tevoorschijn en de temperaturen schoot zelfs door de magische 20 graden grens. Heerlijk! De vissen dachten hier hetzelfde over en ze verschenen dan ook massaal aan de oppervlakte. Snel gooide Luuk de drone de lucht in en schoot onderstaande topfoto:

Het boven- en onderwater leven gecombineerd op één foto: erg cool!


Dat was ‘m alweer! Hopelijk hebben jullie genoten van deze editie van Boulevard en mocht je aankomende week een mooie vis vangen of een ander nieuwetje hebben: aarzel dan niet en mail deze naar info@karperwereld.nl!

Bonus: kijk nu GRATIS ‘Pilaar & Hofman – The Kickoff’

Zoals je hierboven al in KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 100 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Pilaar & Hofman – The Kickoff is er daar eentje van. In ruim 20 minuten volgen jullie Mark en Michiel in hun jacht op de eerste karpers van het vorige visjaar. Wil je meer zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe