KWO Boulevard van Week 22

KWO Redactie
filip-hermans-twee-veertigers-boulevard-header

Na een warme zomerweek is het weer tijd voor de állertofste update van je zondagmorgen: de KWO Boulevard! Er werd weer volop gevist afgelopen week en de nodige (brute) vissen kwamen op de kant. Naast een serie topvangsten lees je in deze editie o.a. over het KWO prijzenfestival, een fotodump van Niels van Vooren, bootvissen met Patrick Moed en nog (veel) meer!


Upcoming: het KWO Prijzenfestival!

We starten de Boulevard met een beetje spam. Hoewel… spam? Als er voor €10.000 aan prijzen zijn te winnen kun je toch bijna niet spreken van vervelende reclame! Op 20 juni mogen we maar liefst 90 members blij maken met een prachtige prijs. Dit is daarom hét moment om KWO Member te worden! In de onderstaande video leggen we de winactie in het kort uit:

De prijzen

Dus… wat valt er zoal te winnen? Zoals jullie van ons gewend zijn stellen de prijzen niet teleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van drie Greys XLERATE hengels, een Navigator Baitboat, een week vissen bij Lot of Carp voor twee personen, een Pro Line boot met elektromotor, het Solar Sleepsystem Wide, in totaal 77 cadeaubonnen en nog veel meer. Wacht niet langer en klik op de onderstaande button om member te worden!

Start nu je KWO Membership

Een week lang genieten in een schitterende natuur: bij Lot of Carp ga jij het wellicht beleven!

Ben je al KWO Member maar wil je nog meer kans maken? Dat kan! Zorg ervoor dat jouw vrienden (die nog geen KWO Member zijn) jouw emailadres invullen op het aanmeldformulier. Voor iedere maat die zich aanmeldt met vermelding van jouw emailaders gaat jouw naam én die van je maat een keer extra in de pot. Klik HIER om een vriend te overtuigen om zich aan te melden. Deze actie loopt van vrijdag 1 juni tot en met woendag 20 juni!

Zorg ervoor dat je vrienden jouw emailadres invullen op het aanmeldformulier en maak extra kans om te winnen!

Start nu je KWO Membership


Thinking Tackle – Deel 2 – Korda

Houd het YouTube kanaal van Korda goed in de gaten, want de nieuwe aflevering van Thinking Tackle wil je niet missen! Zondagavond 3 juni kun je weer genieten van prachtige natuurschoon, ervaren karpervissers en natuurlijk brute vissen. In de onderstaande trailer krijg je alvast een voorproefje. Enjoy!


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. De Community is immers dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een Pilaar & Hofman film bekijken. De video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de nieuwe karpervitames van Willem Kwinten. De nodige karpers kwam in mei op de kant, met een dikke veertiger als hoogtepunt!

Klik op de afbeelding om de nieuwste Karpervitames van Willem Kwinten te checken!


Fotodump: Niels van Vooren

Een vaste klant in de KWO Boulevard is de fanatieke Niels van Vooren. Naast zijn drukke werkleven en het schrijven van blogs op KWO heeft Niels ook nog tijd om te vissen, vaak niet zonder succes! Check de onderstaande pics van zijn visserij:

Niels vangt geregeld gave vissen, wat dachten jullie van deze brute spiegel!

Niels geniet volop van zijn visserij!

Groot of klein…

…alle vissen zijn welkom!

…alle vissen zijn welkom bij Niels!

We sluiten af met een sfeerplaat. Zelfs zonder vangsten is het hier volop genieten!


Upcoming: Karperdag bij Raven Hengelsport

Aanstaande zaterdag (9 juni) organiseert Raven Hengelsport een interessant evenement, de Karperdag! In alle vestigingen van Raven zullen leuke activiteiten worden georganiseerd. Denk aan clinics, winacties en de aanwezigheid van diverse bekende topvissers. Meer informatie volgt halverwege de week. Houd KWO in de gaten en check deze page op de Raven site voor het laatste nieuws!


Supersessie voor het Fox team

Voor het eerst wisten de mannen die actief zijn bij Fox in Engeland een datum te prikken waarop de meeste werknemers mee konden vissen. De mannen visten op The Shallow Pit, een syndicaatwater met een gevarieerd bestand aan karper. De weersomstandigheden waren goed en de stemming zat er goed in. Check de toffe video hieronder!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom 3 voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Sjoerd Buijks leverde een strakke serie foto’s aan over statisch stalken, misschien wel zijn nieuwe liefde!

Kevin Diederen neemt ons in zijn videoserie ‘Iedereen kan karpervissen’ in een zevental video’s mee naar de basisbeginselen van de karpervisserij. In dit artikel check je alle zeven delen!

In deze nieuwe editie van de Product Buzzz check je alle nieuwtjes, innovaties én acties op het gebied van producten!


Nieuwe Fox Edges ‘How To’ Guide

Binnenkort komt de gloednieuwe ‘How To’ Guide van Fox Edges in de winkels te liggen. Deze DVD is gratis op te halen bij winkeliers door heel Europa en zit bomvol handige tips voor de beginnende en gevorderde karpervissers. Kort nadat de DVD in de winkels komt te liggen zal de Guide ook online te vinden zijn op het YouTube kanaal van Fox!

De nieuwe Fox Edges ‘How To’ Guide is absoluut het bekijken waard. Mis ‘m dus niet!


Topvangsten van afgelopen week

Nu het water lekker op temperatuur is worden de karpers steeds actiever. Ook trekken steeds meer fanatiekelingen naar de waterkant om hun geluk te beproeven, en niet zonder succes! Een aantal pics die we afgelopen week in de mail gedropt kregen of voorbij zagen komen op Facebook:

Dave Karels ving deze brute meterschub in Frankrijk!

Frank van Schaik wist op openbaar water in Frankrijk diverse vissen te vangen.

De vangsten varieerde van kleine, puntgave vissen…

…tot grote, gulzige bakken!

Ian Thiels heeft in 2018 nog niet geblant! Dit keer ving hij deze gave dertiger.

Jordy Roelofs wist in Nederland een flinke, 18 kilo zware spiegel te landen!

Op het Verbindingskanaal deden de bollen van Eddy Sterckx hun werk voor Kelly Leten!

Kevin de Bijl bezocht Timmy’s Lake…

…waar het niet alleen bij vissen spotten bleef!

Niels van Baar wist deze gave rijen te vangen!

Ook Niels’ vismaat Arjen was succesvol en wist deze fraaie spiegel te vangen!

Filip Hermans wist niet één…

…maar zelfs twee veertigers te vangen op het ECB aas van Ian Thiels!


Bootvissen met Patrick Moed

Patrick vertelt: De weergoden waren ons goedgezind dus het werd weer tijd voor een poldersessie! Vrijdag werd de boot getrailerd en gingen we op naar de polder. Met drie man en twee boten gingen we op pad.

De strategische stekken waren voorzien van wat voer, wat het vertrouwen deed stijgen!

Eén avond van tevoren was er al wat gevoerd en de hengeltjes werden zorgvuldig gepositioneerd. De eerste nacht begon rustig, slechts één brasem kon de Purple Haze pop-up niet laten liggen. Pas om een uur of drie kwam de verlossende aanbeet en konden we een kleine rakker het net in dirigeren.

’s Nachts beet deze schub de kop af van de sessie!

Na de eerste schub…

…volgde de aanbeten elkaar in rap tempo op!

Na deze eerste karper volgde de aanbeten elkaar in rap tempo op. Tot een uur of 10 kwamen er nog vier karpers op de mat, stuk voor stuk schubs, variërend tussen de 7 en 15,8 kilo. De grote schub zwom zich onder de boot vast om de steekstokken, maar gelukkig kregen we de vis nog los!

De grotere schub zwom zich vast, maar werd gelukkig niet verspeeld!

Toen de bootjes begonnen te varen liepen de aanbeten terug. We vingen nog een brasem, er schoot nog een vis los en een Bayliner boot vond het nodig om drie lijnen op te pikken. De hengels werden opnieuw be-aasd en weer uitgevaren. De stekken werden weer voorzien van de nodige Purple Haze bollen in combinatie met tijgernoten.

De Purple Haze bollen deden hun werk!

De verwachting was hoog maar het bleef verdomd rustig. Pas om half 7 ’s ochtends konden weer een leuke schub scheppen. Een uurtje later volgde er nog een vis, die vol zat met hom. De vissen hadden dus nog niet gepaaid, maar dat zou niet lang meer duren! In verband met verplichtingen aan het thuisfront waren we genoodzaakt om op te ruimen. Een zevental vissen kwamen op de mat, dus we kijken terug naar een geslaagd weekend!

De mannen kijken terug op een geslaagd weekend!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu ruim twee jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter dit concept en wat je kunt verwachten. Wekelijks publiceren we minimaal drie updates waaronder flink wat video’s. De afgelopen week konden members wederom een aantal toffe artikelen bekijken:

In ‘Duitsland voor Dummies’ vertelt Nick Beuvink over de ins en outs van het karpervissen in Duitsland.

In deze blog van Danny de Kruyff lezen we over Danny en Wimke’s visserij op de Franse put waar ze vorige keer een plannetje voor hadden gesmeed!


Dubbel succes voor James

Afgelopen week ontvingen we een tof mailtje van James de Koker. Tijdens zijn laatste Frankrijksessie wist hij twee prachtige vissen te vangen op de BBQ ’n Butyric van Pro Line. Lekker bezig James!

Deze spiegel kon de BBQ ’n Butyric niet laten liggen.

En ook deze bruut ogende vis kwam bij James op de mat!


Topfoto van de week: Ricardo Koster

De foto van de week is dit keer van de inmiddels vrij bekende Ricardo Koster. Naast dat hij vaak de nodige vissen weet te vangen kan hij ook altijd genieten van de mooie natuur tijdens zijn vissessies. En wij natuurlijk ook! Zo’n mistbank die plotseling op komt zetten geeft toch altijd een beetje sfeer aan je sessie 😉

Als er iemand toffe sfeerplaten weet te schieten, dan is het Ricardo wel!


Dat was ‘m alweer! Hopelijk hebben jullie genoten van deze editie van Boulevard en mocht je aankomende week een mooie vis vangen of een ander nieuwetje hebben: aarzel dan niet en mail deze naar info@karperwereld.nl!


Bonus: kijk nu GRATIS ‘Pilaar & Hofman – Stuck In Paris’

Zoals je hierboven al in KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 100 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Pilaar & Hofman – Stuck in Paris is er daar eentje van. In ruim 40 minuten volgen jullie Mark en Michiel in hun jacht op de karpers die in de parken van Parijs zouden moeten zwemmen. Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe