KWO Boulevard van Week 34

KWO Redactie
kwo-boulevard-week-34-header-roy-van-driesen

We geloven het bijna niet: een dalende luchtdruk, lagere temperaturen en regen? Jawel, het einde van de zomer lijkt te zijn aangebroken en veel (karper)vissers vinden dat helemaal niet erg. Begin deze prachtige visdag goed met een nieuwe editie van de KWO Boulevard, dit keer met o.a. een brute riviersessie voor Roy van Driesen, een toffe video van Davey Gans, een gave winactie en nog (veel) meer!


Brute vangsten voor Solar boys

Afgelopen week kregen we weer een aantal brute vangsten binnen van de mannen van het Solar team. Het team vertelt over de vangsten: Wesley Lagaert wist een vis genaamd Ebony te vangen, die zelden op de kant komt. Deze Belgische visser wist de 41 pond zware spiegel te vangen op de Red Herring boilies!

Wauw, je sessie is zeker geslaagd bij het vangen van een vis zoals deze!

Naast het succes van Wesley in België ging het Sean Mayo ook goed af in Frankrijk. Bij het vissen op het beroemde Les Telliatts wist hij maar liefst 38 vissen te vangen in één week tijd. De nieuwe cork-dust wafters deden de truc!

38 vissen in één week tijd is niet verkeerd, zeker niet op een drukbezocht Frans betaalwater!

Tot slot wist ook Solar Tackle oprichter Martin Locke flink wat vissen op de kant te krijgen. Martin viste afgelopen week op Rainbow Lake, waar hij in hoogzomerse temperaturen diverse bakken van vissen wist te landen. We zullen ongetwijfeld nog meer te zien krijgen van deze monstersessie!

Onder andere deze bizarre 70 pond (!!) zware schub kwam bij Martin op de kant!


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. De Community is immers dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een Pilaar & Hofman film bekijken. De video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de video van Davey Gans. Samen met zijn niet-karpervissende matties wordt de jacht op karpers geopend. Bekijk de bijzondere video en het artikel nu op de Community!

Klik op de afbeelding om naar de video + het artikel te gaan!


Brute riviersessie voor Roy van Driesen

Roy vertelt: Dat de Nutrition boilies van Pro Line in in de smaak vallen bij de rivierkarpers is te zien aan de vangsten van een tweedaagse sessie van afgelopen week!

Wauw, met een rijen als dit is de sessie meteen geslaagd!

Naast de bovenstaande rijen kwam ook deze superschub voorbij…

…en volgde nog een zwaardere rijen!

Als klap op de vuurpijl wist Roy deze brute two tone schub te landen, die jullie in de header al konden bewonderen.


Stormachtige sessie voor Geert Ooms

Aan het begin van de zomer zat Geert Ooms tijdens een stormachtig weekend langs de waterkant. De camera’s van Fox waren uiteraard ook van de partij, zodat de sessie haarscherp kon worden vastgelegd. Bekijk hieronder hoe de sessie verliep en hoe Geert zijn visserij aanpakt!


Mini fotodump: bijzondere dagsessie voor James

James de Koker vertelt: Afgelopen zaterdag heb ik een korte dagsessie op het kanaal gedaan met Niels. Zoals je aan de foto’s kan zien was het echt super! Wat de sessie extra bijzonder maakte is dat ik een spiegel ving die ik tien jaar geleden ook al eens ving. De spiegel woog nu 18,4 kilo!

Je hoeft niet altijd lange sessies te maken om succesvol te zijn, zo bewijzen James en Niels!

Niels mocht zijn armspieren weer even aanspannen bij het drillen van dit bommetje!

Toch wel heel bijzonder: deze vis ving James tien jaar geleden…

…en diezelfde vis kwam ook bij deze sessie weer op de kant!

Zo mogen alle sessies wel verlopen!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom 3 voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In deze update check je maar liefst vier karperfilmpjes waar je vissersbloed ongetwijfeld sneller van gaat stromen!

In dit interview vertelt Younes Gonzalez hoe hij zijn gezinsleven (succesvol) combineert met zijn visserij!

In alweer de zevende KWO Podcast luisteren we naar niemand minder dan Luuk Zomerhuis. Beluister ‘m nu!


WIN een Waterside Hunter rubberboot t.w.v. €299,99

Kun jij wel een hagelnieuwe rubberboot gebruiken? Doe dan zeker mee met de winactie van Raven Hengelsport! Als je jouw naam + emailadres achterlaat op de onderstaande link dan maak je automatisch kans op een Waterside Hunter Inflatable Boat SP 235 Rubberboot ter waarde van €299,99. Klik op de button hieronder om mee te doen:

Klik hier om mee te doen!

Wil je meer informatie over de boot of de boot meteen aanschaffen? Klik dan HIER om naar de website van Raven te gaan!


Topvangsten van afgelopen week

Nu het water lekker op temperatuur is worden de karpers steeds actiever. Ook trekken steeds meer fanatiekelingen naar de waterkant om hun geluk te beproeven, en niet zonder succes! Een aantal pics die we afgelopen week in de mail gedropt kregen of voorbij zagen komen op Facebook:

Johan van Ooijen van All in Partikels wist deze brute zomerbak te landen!

HJ Schutte wist ook weer een fraaie schub in zijn net te dirigeren.

Tommie van Oosterhout wist deze brute volschub te vangen!

Hij is inmiddels nagenoeg onmisbaar in het rijtje topvangsten…

…dus Ricardo Koster is ook weer van de partij!

Dennis Sterken wist deze brute spiegel uit het kanaal te trekken!

Martijn Soomers bewijst dat de gezinsvakantie prima gecombineerd kan worden met de karpervisserij!

Wauw… De mooiste vis uit het rijtje is waarschijnlijk deze spiegel van Matthew van Sinttruijen, die hij op een uitgebalanceerd tijgernootje wist te vangen!

We sluiten het rijtje af met het nieuwe PB van Yves Vackier. Maar liefst 30,2 kilo woog deze monstervis!


Als god in Frankrijk

Op de Facebookpagina van Pro-Line visser Dimitri Fannes zagen we een toffe update verschijnen. Na zeven meervallen wist Dimitri eindelijk een karper te landen in het Franse land, en niet zomaar één. Maar liefst 19,9 kilo spiegelgeweld zat schoon aan zijn haak!

Een uitzicht als dit deed Dimitri de zeven meervallen snel vergeten.

Hell yeah, die is binnen!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu ruim twee jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter dit concept en wat je kunt verwachten. Wekelijks publiceren we minimaal drie updates waaronder flink wat video’s. De afgelopen week konden members wederom een aantal toffe artikelen bekijken:

Op de vooravond van zijn dertigste verjaardag trekt Kevin Diederen naar een zandafgraving, op zoek naar een verjaardagskarper.

In dit derde en laatste deel vertelt Alex Poot hoe het (moeizame) staartje van zijn trip op Lac du Der verliep!


Gerjan Berendijk op avontuur in Frankrijk

In de onderstaande video volgen we Gerjan tijdens zijn trip in het Franse land. Vier nachten lang probeert hij een bak te vangen op openbare wateren, maar niet alles verloopt volgens plan. Zo krijgt Gerjan onder andere te maken met een flinke storm! Hoe dat af loopt zien jullie in de onderstaande video:


Topfoto van de week: ‘Carp Club’ van Marc Voosen

De foto van de week komt dit keer van Marc Voosen. Zijn foto kwam voorbij op het Instagram account van Nash en trok meteen onze aandacht. Stel je voor dat je bij het water aankomt dit voor je ziet… Daar gaat je hart toch sneller van kloppen?! Check Marc’s Instagram account voor meer toffe pics!

De keuze is reuze: welke vis zou jij wel willen vangen?


Bonus: kijk nu GRATIS ‘Pilaar & Hofman – in Turkije’

Zoals je hierboven al in KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 120 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Pilaar & Hofman – in Turkije is er daar eentje van. In ruim 80 minuten volgen jullie Mark en Michiel in hun jacht op de maagdelijke karpers van het Meer van Köycegiz. Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

 Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe