KWO Boulevard van Week 38

KWO Redactie
cc-moore-jongens-uit-oostenrijk-30-kg-lac-de-saint-cassien-header

Afgelopen vrijdag zagen we een flinke daling in de luchtdruk en zo te zien zit er komende nacht weer een dipje aan te komen. Kortom: ros die hengels uit het foudraal en trek erop uit! Terwijl je aan de waterkant zit (of stiekem op de bank) heb je mooi tijd om de nieuwe KWO Boulevard te lezen. In deze editie check je o.a. vangsten van Ian Thiels, een fotodump van James en Niels, goed nieuws van Mike Thille, de KWO Najaarsbox en nog véél meer!

Flinke dalingen in de luchtdruk: dat zien we graag! [App: WeatherPro]


Ian Thiels blijft maar vangen!

De bekende Belgische visser Ian Thiels, die jullie wellicht kennen van zijn artikelen en video’s op KWO, blijft maar dikke vissen vangen. Op zijn Facebookpagina zien we geregeld mooie bakken voorbij komen.

Hele dikke vissen vangen, dát kan Ian wel!

Ian vertelt: Hoe vaak ga jij mijn pad nog kruisen? ‘Elvis’ komt voor de derde keer langs. Wanneer ik ’s morgens een bewaarzak met een flinke vis uit het water wil halen ligt deze onder de lijn van de linkerhengel.

Daar is dat bekende, aaneensluitende toongeluid van de beetmelder!

Ik neem de draad omhoog en sleep de bewaarzak met verlengkoord naar de kant, maar daar trekt opeens wat aan de lijn die ik vast had. Wanneer ik deze loslaat is daar dat bekende, aaneensluitende toongeluid van die optonic dat het uitschreeuwt. Vis dus! Wat later schept buurman Daan de vis. Het is de derde keer dat hij mijn pad kruist tijdens mijn avontuur op het desbetreffende water, uit meer dan 100 kilometer open kanaal zonder sluizen. Best wel uniek!

Ook al heeft Ian Elvis al twee keer eerder op de mat gehad, het blijft een bruut exemplaar!


KWO Community film – Race door de Balkan

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. De Community is immers dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten.

In deze nieuwe video gaan Ossie en Pilaar letterlijk voor #GOUD!

Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een Pilaar & Hofman film bekijken. De video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de nieuwe video van Pilaar en Ossie.

In een bizarre roadtrip waarbij er maar liefst 3000 kilometer wordt weggetrapt bevissen de mannen een rivier en een betaalwater in Oostenrijk, waarna ze doorrijden naar Slovenië om daar eens flink uit te halen… Check de trailer hieronder en klik HIER om de video te bekijken!


BAMMM! Hij is er weer: de KWO Najaarsbox!

Maar liefst 11 vette merken zorgen ervoor dat jij dit najaar met de juiste producten aan de waterkant zit! De winkelwaarde is €86,35, maar de box kost je slechts €34,95 (en KWO Members krijgen hier weer 20% korting op)!

Klik hier om de KWO Najaarsbox direct te bestellen!

De box is dit jaar weer rijkelijk gevuld met onder andere PB Products, Baitworld, Korda, Originals en nog véél meer!

Voor de ‘hardcore’ liefhebbers van de KWO Merchandise hebben we een KWO MEGA DEAL gemaakt. Naast de Najaarsbox scoor je tevens een KWO Minimal Snapback, KWO Anorak – Army Green, de KWO Minimal Hoodie en de nieuwe KWO Slim Fit Joggingbroek. Dit alles voor een prijs van €162,95in plaats van €243,15. Oja, en als je KWO Member bent betaal je slechts €130,36!

Klik op de afbeelding om de dikste deal binnen te slepen!

Momenteel zijn er in de webshop 9 KWO najaarsbox deals te vinden, waaronder de MEGA DEAL. Om alle deals te bekijken zul je écht even een bezoekje moeten brengen aan onze webshop, het is de moeite waard!


Bijzondere vangst voor Dennis Scherjon

Een poosje geleden spotte Dennis Scherjon een ghost karper in de buurt van zijn voerplek. Meerdere keren heeft hij de vis gezien, maar hij kon hem niet tot azen verleiden. De vis aasde duidelijk niet mee met de andere vissen, maar door goed te observeren kwam Dennis er achter dat de vis elke keer een vaste route langs wat obstakels nam. Een paar handjes met 12mm Purple Haze op deze plekken leverde al snel de gewenste aanbeet op. Na een spannende dril mocht hij de vis eindelijk landen!

Goed observeren en goed voeren bracht deze vis bij Dennis op de mat!


“The Transplantables” – Boudewijn Margadant en Robbe Craeninckx

Boudewijn Margadant  en Robbe Craeninckx hebben naast vissen nog iets gemeen, en dat is dat zij beiden een donororgaan hebben mogen ontvangen. Boudewijn een hart en Robbe een lever. Dat schept natuurlijk een band en onze BeNe-vrienden zochten al langere tijd naar een mogelijkheid om eens samen te gaan vissen. Uiteindelijk was er een dag waarop beide heren beschikbaar en vooral fit genoeg waren. Boudewijn heeft hun sessie samengevat in een nieuwe Boustails video van ruim 13 minuten, genaamd The Transplantables. Check de video hieronder!

Tijdens de sessie kwamen de nodige vissen op de mat!


De Randmeren zijn dit weekend het podium voor de RCC!

As we speak wordt de RCC (Randmeren Carp Cup) gehouden aan, je raadt het al… de Randmeren. In deze Cup strijden meer dan 50 koppels om de titel en de opbrengst zal worden uitbesteed aan het verbeteren van de visstand op de randmeren!

Deze toffe wedstrijd kwam vorige week al voorbij op KWO in DEZE update, maar wat is er leuker dan een eigen KWO teamlid dat meedoet? Wij van KWO Boulevard willen onze eigen Pim Grootnibbelink veel succes wensen! Ook als je niet wint ben je nog welkom op kantoor, geen zorgen Pim!

Wij wensen alle deelnemers veel succes en plezier, zo ook Pim!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom 3 voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In dit artikel deelt Bart van Bezouw zijn kijk op de zin en de onzin van scherpe haken.

Marc Vervoort en Patrick Groenewegen kregen het zwaar te verduren door een brute zomerstorm, maar er moest en zou gevist worden!

Iemand die zijn portie ‘shit in het leven’ wel heeft gehad is Rudy Lemmens. In dit bijzondere artikel vertelt Rudy over de pieken en dalen van afgelopen jaar!


Parels uit het buitenland

Een tijdje geleden stuurde Melwin de onderstaande video in, waarbij we hem volgen tijdens zijn vakantie van vier weken lang door Kroatië, Slovenië en Oostenrijk. Het was zoeken naar de vis en er waren de nodige tegenslagen (stekken meerdaags bezet, geen vergunningen beschikbaar etc.). Zoals wij altijd zeggen: aan het einde komt het altijd goed! Zo ook hier, check hieronder de video van Melwin a.k.a. Melvis!

Er kwamen diverse mooie vissen op de kant!

Onder andere deze two tone achtige spiegel kwam bij Melwin op de mat.


Fotodump: James en Niels bevissen Lac de Madine

In hun voorbeiding voor het WCC zijn Pro Line mannen James de Koker en Niels van Vooren afgereisd naar het prachtige Lac de Madine. Zoals we van de beide mannen gewend zijn werd er met succes gevist en kregen we de onderstaande foto’s doorgestuurd!

Op een water als Madine is het niet altijd even makkelijk om op een stek te komen, dus een boot is een must!

Lac de Madine bevat flink wat vissen met potentie…

…zo blijkt wel uit deze twee spiegels!

Naast de kleine exemplaren kwamen er ook een aantal zwaardere vissen op de mat!

Zowel Niels…

…als James vermaakten zich opperbest!

Al met al een geslaagde trip. Knap gevist mannen!


Grootwater vissen met Ruben en Jordy

In deze video volgen we Jordy en Ruben, beter bekend onder hun YouTube account J en R Carpfishing, op een nacht vissen met Chris en Ron. De omstandigheden waren taai, maar toch kwam er nog een gave schub op de kant. Na het vissen werd de sessie in stijl afgesloten met een grote BBQ met het gehele Cuyten Boilies team en wordt de trofee voor beste grootwatervisser van 2018 uitgereikt!


Topvangsten van afgelopen week

Nu het water lekker op temperatuur is worden de karpers steeds actiever. Ook trekken steeds meer fanatiekelingen naar de waterkant om hun geluk te beproeven en dat is niet zonder succes! Een aantal pics die we afgelopen week in de mail gedropt kregen of voorbij zagen komen op Facebook:

Sander Huibers beleeft een topjaar dankzij de KWO Specials!

Sander is inmiddels gewend dat collega vissers even komen buurten…

…om te vragen naar het type aas dat hij gebruikt! 😉

Wilbert de Graaf ving vorige week zijn Nederlandse PB op de rivier.

Maar liefst 19 kilo schoon aan de haak!

Iemand die een heerlijke zomer beleefde is Ronnie Wehkamp.

De één na de andere fraaie karper belandde namelijk in zijn net en werd op de gevoelige plaat gezet. Goed werk Ronnie!

Raymond Hakkert teast deze foto op Facebook. Hij wist een nieuw PB te vangen van 49,5 pond en 102 cm op… een BROODKORSTJE!

De CC Moore jongens uit Oostenrijk doen het lekker op Cassiën en wisten deze 30 kilo vis te vangen!

Meteen nadat Danny Bex terug was van zijn vakantie wist hij alweer succes te boeken!

Nick Reijckers wist niet alleen deze prachtige spiegel te vangen…

…maar ook deze puntgave schub!

Rob Leuverink wist deze brute Franse bak zijn net in te loodsen!

Die eerste bak smaakte natuurlijk naar meer, dus Rob deed het kunstje nog eens haarfijn over!

Sjors van Gorp werd ’s nachts gewekt door deze schub…

…en vlak voordat hij ’s ochtends naar werk vertrok kwam deze koi achtige vis nog langs!

Yannick Hesseling is over the moon met zijn nieuwe PB. Die ga je niet snel meer verbreken!


Monkey Climber #14 is uit!

Alweer het veertiende deel van het Monkey Climber magazine is nu te verkrijgen en draagt de naam ‘Hutchy Tribute’. Zoals de naam al doet vermoeden wordt er in deze editie extra aandacht besteed aan het leven van Rod Hutchinson. Rod heeft veel betekent voor het karperwereldje, dus dit magazine mag je niet missen! Je kunt ‘m HIER bestellen.

Wat deze man voor de hengelsport heeft betekend is ongekend! #LEGEND


Mike Thille wordt vader!

Afgelopen week zagen we een tof bericht voorbij komen op de Facebookpage van Mike Thille: hij wordt namelijk vader! Namens het hele KWO team: van harte gefeliciteerd Mike!

Naast dit leuke nieuwtje dropte Mike afgelopen week ook nog een nieuwe video op zijn YouTube kanaal. De video is het tweede deel van de Never Quit, No Surrender serie en is hieronder te bekijken!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu ruim twee jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter dit concept en wat je kunt verwachten. Wekelijks publiceren we minimaal drie updates waaronder flink wat video’s. De afgelopen week konden members wederom een aantal toffe artikelen bekijken:

In het vijfde deel van Danny de Kruyff’s ‘Carpe Diem’ reeks vertelt Danny over een aantal (succesvolle) solotrips naar het Franse land!

In juli viste Darrell Peck in Engeland, Italië, Frankrijk, Duitsland én België, en in de meeste landen ging hem dat goed af! In deze blog vertelt hij er meer over.


Topfoto van de week:

De foto van de week komt dit keer van Danny Lemmen. Met dat deprimerende weer hier in Nederland hadden we dit nét nodig! Waar hij precies zit weten we niet, maar we zien goed weer en op de achtergrond zien we een gevarieerd bestand met enkele zeer oude exemplaren! De KWO boys wensen je een goede vangst 😉 .


Bonus: kijk nu GRATIS ‘Pilaar & Hofman – in Turkije’

Zoals je hierboven al in KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 120 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Pilaar & Hofman – in Turkije is er daar eentje van. In ruim 80 minuten volgen jullie Mark en Michiel in hun jacht op de maagdelijke karpers van het Meer van Köycegiz. Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

 Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe