KWO Boulevard van Week 41

KWO Redactie
mark-spaanderman-on-a-roll-karper-header

Deze intro zou normaal gesproken gaan over dalende watertemperaturen en barre herfststormen, maar afgelopen week hadden we volle bak zomerweer! De warme temperaturen deden de karpers goed, waardoor ook deze KWO Boulevard weer prima gevuld is. Dit keer met o.a. een bijzondere sessie voor Vincent en Suzanne, een pop-up masterclass van Kevin Diederen, gave foto’s van Bas van Klaveren en nog (veel) meer!


Supersessie voor Vincent en Suzanne

Afgelopen week kwamen we een bijzonder bericht tegen op Facebook van Vincent de Haas en Suzanne Makkink. Zij trokken er samen een dagje op uit en wisten een aantal prachtige vissen te vangen. Opzich klinkt dat nog niet heel bijzonder, maar dat is het zeker wel, want Suzanne is maar liefst 39 weken zwanger! Wie weet was dit wel de laatste sessie met z’n tweeën…

Vincent en Suzanne genieten volop aan de waterkant!

Ondanks dat ze maar liefst 39 weken zwanger is, zit Suzanne nog vol goede moed aan de waterkant!

Het resultaat van een dag hard werken is deze puntgave spiegel.


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. De Community is immers dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een Pilaar & Hofman film bekijken. De video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de documentaire van Elliot Grey over niemand minder dan Alan Blair. Elliot ging 24 uur met Alan op pad en legde dat haarscherp vast in een video van bijna 50 minuten!

Klik op de afbeelding om de video te bekijken!


De zoektocht naar Mary

Shimano Prostaffer Mark Hoedemakers is de laatste tijd geregeld aan de waterkant te vinden, op zoek naar één specifieke vis. Mark vertelt: Het was bij het krieken van de dag, dat deze zwaarwichtige dame op de koffie kwam. Alleen drink ik geen koffie en dus diende ik haar hetzelfde aan te bieden dat ze altijd al krijgt. Water.

Ondanks dat Darci meer dan welkom is, staat er bij Mark een andere vis bovenaan het lijstje.

Wel was het een aangenaam weerzien met ‘Darci’, die zich – eenmaal gewogen – tot het kransje veertigers mag rekenen. “Waar zit die ene toch?!” roep ik haar toe als ze de vinnen strekt en van me weg zwemt. “Waar zit ‘Mary’…”

Mark spreekt de vis even streng toe, in de hoop dat ze Mary naar zijn stek toe wil leiden!


Topvideo: Scaled Life – “ONE” Week

Hieronder zien jullie een video die werd gepubliceerd op het YouTube kanaal van Scaled Life. Over de edit kunnen we kort zijn: die is bijzonder goed! Check de gave movie hieronder:


DOE MEE: KWO Najaarsfestival met €5.000,- PRIJZENPOT

Whoop, whoop! Nog anderhalve week en dan is het zover: de FINALE van het KWO Najaarsfestival waarin alle KWO Member kans maken op strakke producten om je uitrusting mee te upgraden. Dinsdag 23 oktober om 20.00 uur gaan we voor €5.057,- aan gear verloten onder 24 Members! Waaronder beetmelders, hengels, tenten, molens, bedchairs, onthaakmatten en nog VEEL MEER! Hoe het werkt leggen we in deze video van 1 minuut aan je uit:

Benieuwd naar alle (24) prijzen? Klik dan hierrrr! Kortom, twijfel niet langer & sluit jezelf nu aan! Alvast veel succes met de verloting 🙂

Activeer hier je KWO Membrship & maak direct kans

 


Zelf pop-ups maken met Kevin Diederen: stel nu je vragen!

Met name voor de jongere generatie is het zelf maken van aas iets dat waarschijnlijk klinkt als een ‘ver van mijn bed show’. Waarom zou je het zelf doen als het kant en klare aanbod zo groot is? Kevin Diederen maakt echter al jaren elk jaar enkele batches pop-ups. Er is namelijk maar weinig dat kan tippen aan het vangen van een grote karper op je zelf samengestelde en gemaakte haakaas!

Er zijn weinig dingen die zoveel voldoening geven als het vangen van een karper op je zelfgemaakte aas!

Om uitgebreid te laten zien hoe het zelf fabriceren van pop-ups in zijn werk gaat en Kevin tevens de oren van zijn hoofd te vragen over het inzetten van deze drijvende aasjes hebben we hem dan ook uitgenodigd om binnenkort bij ons op het KWO kantoor een (stinkende) kookworkshop te komen geven.

Ben jij benieuwd hoe je zelf pop-ups kan maken? Bekijk dan binnenkort de workshop van Kevin!

Heb jij vragen voor Kevin die met pop-ups, en met name het zelf maken ervan te maken hebben? Dit is je kans! We gaan namelijk de vijf beste vragen in de video beantwoorden. Is het de door jou ingezonden vraag die we uitpikken? Dan krijg je naast een antwoord ook nog eens een pot Polaris Pop-up mix om zelf aan de slag te gaan. Kom maar op met die vragen! Je kunt je vragen insturen naar info@karperwereld.nl.

Wie weet wordt jouw vraag eruit gepikt en kun je zelf aan de slag met de Polaris Pop-up mix!


Roy van Dijken vist supersessie op Etang des Gaulois

Afgelopen week kregen we de onderstaande video opgestuurd van Roy van Dijken. Samen met zijn vismaten viste hij een mooie sessie op Etang des GauloisRoy vertelt: Een sessie om nooit meer te vergeten! We hadden allemaal dezelfde ideeën over het plan van aanpak, wat resulteerde in een sessie die je maar één keer in je leven meemaakt. De gezelligheid en de vriendschap stonden voorop, en met een monsterscore zoals deze was de week meer dan geslaagd!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom 3 voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Vismaten Dimi en Mario hebben de rivier bij Fishery Steffan flink op hun kop gezet. Check hier een fotodump van hun brute sessie!

Wietze van der Schee is één van de jongens uit het bekende DWFishingTeam. Dit keer trekt Wietze er alleen op uit, aan de andere kant van de wereld. Hoe dat verliep check je in dit artikel!

Het eerste deel van een tweeluik vertellen Wouter en Kiek van Lot Experience over hun eigen avonturen op deze bijzondere rivier!


Parels uit Mokum – Deel 3

Casper Heuver vertelt: Hieronder kunnen jullie mijn nieuwe video zien uit de serie ‘Parels uit Mokum’. In dit deel neem ik jullie mee naar een mooie periode aan het water waar natuur, plezier en mooie vissen voorop staan. Geniet van de video!


Fotodump: Bas van Klaveren vist op La Ramade

Kort geleden viste The Carp Specialist eigenaar Bas van Klaveren samen met een paar vrienden op het Franse betaalwater La Ramade. Bas krijgt, naast het karpervissen, het fotograferen ook steeds beter onder de knie. De mannen hadden zelfs een drone mee, waardoor er een flink aantal brute plaatjes konden worden geschoten. Geniet hieronder van een supervette fotodump!

Tijdens de sessie kwamen er een aantal prachtige vissen op de kant!

Niet alleen Bas…

…maar ook vismaat Jeroen boekte succes!

Het wakker worden op La Ramade is niet bepaald een straf!

Het staat vast dat dit water het meer dan waard is om te bezoeken!

Zoals op de foto te zien is wordt de boot goed gebruikt!

Bas heeft flink geoefend met zijn camera…

…en weet inmiddels hoe hij HELE gave foto’s moet maken!

Het bekijken van een water vanuit de lucht is altijd bijzonder, maar deze foto is écht NEXT LEVEL!

Meer informatie over dit betaalwater check je op de website van The Carp Specialist.


Italiaanse megabak van 40 KG+

Kort geleden had Antonio Pettenuzzo het geluk dat hij een waar monster op de gevoelige plaat mocht zetten: een spiegel van maar liefst 40,5 kilo! Ondanks dat de vis werd gevangen op een betaalwater, blijft het een zeer indrukwekkend gezicht. Knap gevist Antonio!

Antonio begon zijn sessie al goed met deze brute schub…

Deze gave spiegel was de…

…kers op de taart!


Topvangsten van afgelopen week

Nu het water langzaam begint af te koelen is worden de karpers steeds actiever. Ook trekken steeds meer fanatiekelingen naar de waterkant om hun geluk te beproeven, en niet zonder succes! Een aantal pics die we afgelopen week in de mail gedropt kregen of voorbij zagen komen op Facebook:

Arjan van den Akker was maar wat blij met deze schitterende najaarsvis!

Justin van Schaik startte zijn najaar met deze brute spiegel, die goed was voor een nieuw PB!

Kelly Leten heeft een mooie sessie in Frankrijk achter de rug.

De Eddy Sterckx boilies deden hun werk!

Samen met zijn zoon wist Marcel Tuinman deze brute spiegel van maar liefst 19,8 kilo te vangen!

We zagen Mark Spaanderman al in de header. Deze visser is duidelijk ‘on a roll’!

Martijn de Ruiter sloot zijn vakantie in de Alpen in stijl af met deze veertiger!

Jordy Hassing stuurde ons deze foto van een puntgave spiegel die hij wist te vangen!

Uiteraard kreeg de vis haar vrijheid weer terug. Goed bezig Jordy!

Nick Bertels mocht het machtige Rainbow Lake bevissen, waar hij de gewilde spiegel ‘Mr Fred’ op 29 kilo wist te vangen!

Shimano consultant Remon van Dijk wist deze prachtige vis te strikken!

Marijn Verweij wist zijn Nederlandse PB aan te scherpen! De kans is groot dat we hier nog meer over gaan horen…

Nick Helleur wist de állergrootste vis van de rivier de Theems te vangen. Wat een bak!

Luca Perloca kon een zeer fraaie schub vangen uit een machtige binnenzee!


 

Boudewijn Margadant op stap in Amsterdam

Boudewijn schrijft: Het was weer een sfeervol avondje in Amsterdam. Ik heb leuke gesprekken gehad met Polen, Italianen, Chilenen, Marokkanen en Catalanen, zoals de laatsten zich noemden. Er zaten zelfs twee karpervissers bij! Het blijft een bijzondere gewaarwording om te constateren dat je in onze hoofdstad op straat nauwelijks nog onze eigen taal hoort…

Het was weer een sfeervol avondje vissen voor Boudewijn!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu ruim twee jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter dit concept en wat je kunt verwachten. Wekelijks publiceren we minimaal drie updates waaronder flink wat video’s. De afgelopen week konden members wederom een aantal toffe artikelen bekijken:

Als projectmanager komt Roel den Boer regelmatig in het buitenland, zo ook in Zuid-Korea. Dit keer gaan de hengels mee en probeert Roel zijn eerste Koreaanse vis te strikken!

In dit artikel proberen we een antwoord te geven op de vraag: “Hoe vang ik de karpers uit de toplaag van het karperbestand op mijn najaarswater?”


Topfoto van de week: Remond van Dijk

We zagen hem al staan in het rijtje van de topvangsten: Remond van Dijk! De foto van de week komt dit keer bij hem vandaan. Hij wist een bijzonder sfeervolle nachtfoto te schieten, waar je vissersbloed ongetwijfeld sneller van gaat stromen!


Bonus: kijk nu GRATIS ‘Cassiën Diaries – De Terugblik’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 120 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Cassiën Diaries – De Terugblik is er daar eentje van. In dit achtste deel van de videoserie kijkt Mark samen met Michiel terug op deze vette reis én blikken de boys vooruit op de video’s die er aan gaan komen want DAMNNN… die worden echt #NEXTLEVEL! Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

 

 Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe