KWO Boulevard van Week 42

KWO Redactie
danny-de-kruyff-boulevard-header

Met de dalende temperaturen begint het zowaar op het najaar te lijken. Kortom: bakkentijd! Deze editie van de KWO Boulevard staat volledig in het teken van zware vissen. Je checkt deze week namelijk o.a. maar liefst vier (!) 30 kilo plus vissen, een supergave video van Willem Kwinten, een aantal toffe fotodumps en nog (veel) meer!


Fotodump: topweek op Villedon met 30 KG +

Je kunt de Boulevard haast niet beter beginnend dan met een heerlijke fotodump van twee fanatieke karpervissers die een topsessie hebben gedraaid op Villedon. Maurits van den Top en Lars Koudijs boekte via The Carp Specialist een visweek op Villedon, waar de mannen het prima naar hun zin hebben gehad. Check de foto’s hieronder:

Meteen de eerste nacht was het raak voor Lars en wist hij deze 31,2 kilo zware schub te vangen!

Een leuk detail: Lars had geprobeerd om zelf een hamburger te bakken, maar die viel een beetje zwaar. Tussen het overgeven door moest de schub op de foto worden gezet!

Ook Maurits had weinig reden tot klagen in de eerste nacht, toen deze 24,2 kilo zware spiegel op de mat belandde!

Op de derde dag kwam deze 24,3 kilo zware spiegel op bezoek. De sessie kon al niet meer stuk!

De omslag in het weer zorgde voor twee hele dikke units!

Deze 17,8 kilo zware spiegel werd gevangen door Lars!

Door te vissen met slappe lijnen konden de mannen de lijndruk laag houden.

Met deze 17,9 kilo zware spiegel voor Lars…

…en deze 18,1 kilo zware vis voor Maurits sluiten we af.

Petje af voor jullie visserij mannen, knap gedaan!


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. De Community is immers dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een Pilaar & Hofman film bekijken. De video die afgelopen week het meest in het oog sprong is de nieuwe On The Move video van Mike Thille. In alweer het vierde deel van zijn videoserie gaan we verder waar #OTM3 eindigde, maar met een nieuwe partner in crime, Renaldo!

Klik op de afbeelding om naar het artikel + de video te gaan!


Twee veertigers in één nacht

Rudy Lemmers vertelt: Wat een nacht, wat een nacht. Dit jaar zijn we allebei onze eigen weg gegaan op visgebied. De nachten dat we samen hebben gevist zijn schaars. Toch hebben we al allebei een ziekelijk top najaar tot nu toe, en de koudere nachten moeten nog komen! Afgelopen nacht hebben we samen gevist en als je dan zeven vissen vangt waarvan twee dikke fourties dan weet je dat je op goud zit. Alles wat volgt in de komende tijd is een bonus, ons najaar kan al niet meer kapot!

Net najaar van Rudy Lemmers en JP Kyann Offermans kan al niet meer kapot!


Terugblik op de CC Moore Fish Inn 2018

Ieder jaar opnieuw organiseren de Benelux teammembers van CC Moore een gezellig samenzijn om de onderlinge vriendschappen nog maar eens aan te halen. Recent was het weer zo ver en Willem Kwinten was er bij om dit alles vast te leggen. Willem zou WK niet zijn als ook deze video niet opnieuw een huzarenstukje zou zijn. Geniet in een kleine twee minuten van deze gezellige happening!


Topsessie op onbekend water voor Danny de Kruyff

Danny vertelt: Mijn visserij dit jaar gaat met vallen en opstaan. Waar ik mezelf in het voorjaar bezig heb gehouden op een Nederlands kanaal, ben ik daarna doorgegaan naar één van de zwaarstbeviste kanalen van Europa in België. Inmiddels ben ik ook daar weer van af gestapt en spendeer ik met grootste deel van mijn tijd op een groot water in de Benelux.

Mijn Franse sessie verliep niet zoals verwacht.

Zo af en toe ga ik nog wel eens voor een weekendje richting Frankrijk en ook afgelopen week was ik drie nachten lang in het Franse land. Het ging niet zoals ik had verwacht en ik vertrok huiswaarts met nog flink wat emmers vol met voer. Nog voordat ik thuis was had ik al een plannetje gemaakt voor een water in de buurt waar ik dit jaar nog een testsessie wil gaan vissen. Drie dagen flink voeren en afromen was het idee, en ik kan wel zeggen dat dit goed heeft uitgepakt!

Ondanks dat hij het water en het bestand niet kende boekte Danny een topsessie!

Jullie zagen deze puntgave spiegel al in de header, wat een prachtexemplaar!

Het bestand en het water waren mij beide nog volledig onbekend, maar ik wist een aantal prachtige vissen te vangen en een flinke uitschieter!

Wauw, vissen zoals deze zijn altijd meer dan welkom op de onthaakmat!

Ook aan prachtige schubs was geen gebrek…

…tijdens Danny’s sessie!

Wat is het toch heerlijk als het bedachte strijdplan blijkt te werken!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom 3 voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Na het gave eerste deel zien we in dit tweede deel van PUUR! hoe Bas van der Werff en Niels Bouwer verder zoeken naar openbare bakken!

In dit tweede deel van Wouter en zijn vriendin Kiek vervolgen ze hun avontuur op de Lot. Hoe dat verloopt zie je in deze update!

Thimon Dokter bezocht Domaine de Bouxier en wist flink wat mooie vissen te vangen. Hij schrijft over zijn ervaring in deze nieuw BTW Revealed.


Bedreiging aan de waterkant

Hoewel we het liefste alleen maar leuke nieuwtjes delen in de Boulevard, zien we zo nu en dan ook minder fijn nieuws voorbij komen. Afgelopen week schreef Kees van der Plas het volgende op Facebook: Het volgende bericht is niet mijn verhaal, maar van een goede vriend die al ruim 10 jaar op Belgische kanalen vist.

Het is blijkbaar niet altijd even gezellig aan de Belgische kanalen… Foto: Dimitri Gijbels

Het verhaal luidt als volgt:

“Ik wil iedereen waarschuwen die van plan is om op het Albertkanaal te vissen bij Beringen en dan bij het rode hek tegenover de zandbergen. Ik dacht lekker een weekendje met m’n vriendin te gaan vissen op het AK. Ik heb op de bewuste stek al vaker gevist, maar wat ons vandaag gebeurde is echt te triest voor woorden! Er kwam een karpervisser vertellen dat ik op iemand z’n stek zat en dat ik gelijk m’n spullen in moest pakken en weg moest wezen.

Er kwam een karpervisser vertellen dat ik in moest pakken en weg moest wezen.

Ik heb die jongen verteld dat ik best respect heb als iemand ergens een stek opbouwt en dat ik er de volgende keer niet meer zou gaan zitten, maar dat was niet genoeg… Er werd een telefoon in m’n hand gedrukt en ik kreeg iemand aan de lijn “die notabene onderweg naar Frankrijk was” en die begon me uit te schelden en zei dat wanneer ik nu niet gelijk weg zou gaan, hij om zou keren en met z’n vriendjes met honkbalknuppels mij wel even van de stek af zou gaan slaan!

Ik heb maar ingepakt, aangezien ik uiteindelijk voor m’n plezier aan de waterkant zit! Een dieptepunt in 25 jaar karpervissen.”

Het Albertkanaal was geen plek voor mietjes, maar dit soort verhalen maken het water nog minder aantrekkelijk…


Fast Streetfishing video – Willem Kwinten

Is dit de állervetste video van Willem Kwinten OOIT? Bekijk ‘m hieronder en oordeel zelf! Willem vertelt over de video: Deze video is één van mijn strakste edits tot nu toe, van een fantastische streetfishing wedstrijd georganiseerd in Willemstad en Hellevoetsluis. Ook Willem Stolk was daarbij aanwezig. Deze video is in opdracht gemaakt voor Sportvisserij Zuidwest Nederland. Word jij door deze video ook enthousiast over Streetfishing?


Rainbow sessie met twee 30 KG + vissen

Nadat we de Boulevard al goed begonnen met de fotodump van Maurits en Lars hebben we nog een fotodump voor je, dit keer van Dirk van Houdt. Dirk viste kort geleden een week op Rainbow, waar hij een topsessie beleefde met enkele zeer fraaie vissen. Onder andere een fraai beschubte spiegel en een 30 kilo + schub en een 30 kilo + spiegel kwamen op de mat. Wat wil je als karpervisser nog meer?! Geniet van de fotodump hieronder:

Met de sfeer zat het in ieder geval goed. Zo wil iedere karpervisser toch wakker worden?

Deze bruut beschubte spiegel was meer dan welkom op Dirk’s onthaakmat!

Diverse gewichtige exemplaren kwamen voorbij, waaronder deze 20,1 kilo zware schub.

Ook deze 18,5 kilo zware schub was bijzonder welkom!

Een vis van 20 kilo lijkt groot, maar deze BAK van 30,6 kilo zet alles in perspectief.

Dirk was dolgelukkig met het vangen van deze monsterschub!

Ook spiegels waren van de partij. Dit 23,6 kilo zware exemplaar was nog maar het begin….

De topper van de week was deze 31,3 kilo zware spiegel. Knap gevist Dirk!


Topvangsten van afgelopen week

De temperaturen dalen en dat trekt soms niet minder, maar juist méér karpervissers naar de waterkant toe! Ook afgelopen week werd er fanatiek gevist en werden er weer flink wat vissen gevangen. Een aantal pics die we afgelopen week in de mail gedropt kregen of voorbij zagen komen op Facebook:

Gebak voor Jasper Pouwelsen! Afgelopen week ving hij een Zeeuwse schub van 17kg, zijn eerste dertiger! Gefeliciteerd kerel!

Jim wist deze fantastische spiegel te vangen!

Fox man Chris de Clercq wist een aantal puntgave vissen te vangen!

Ook deze brute schub…

…en deze gave spiegel kwamen op de mat!

Dion Tholese startte zijn najaar productief met deze 15 kilo zware schub!

Edwin Kerssies mocht even ‘vreemdgaan’ en wist op een nazomerdag in oktober deze monstersnoek te vangen!

ProLine fieldtester Jack Toutenburg wist deze strakke schub…

…en deze ferme spiegel te vangen op de Garlic Robin Red!

Glenn van der Auwera gebruikte de NG Squid van Pro Line met succes in het Franse land!

Ook de Eddy Sterckx boilies deden het goed. Kelly Leten wist deze schub te vangen!

Kris Pauwels beleefde een topsessie met twee brute spiegels…

…die hij op de Red Angel boilies van Eddy Sterckx wist te vangen.

Marcel Tuinman weet wel hoe hij zijn zoontje op moet voeden! 😉

Mark Peeters wist deze Nederlandse dertiger van maar liefst 17,4 kilo te strikken!

Soms kom je bijzondere dingen tegen uit je jeugd, zo ondervond ook Ricardo Koster.

Hij vond namelijk een 19 (!) jaar oude spreekbeurs over karpers terug!

Younes Gonzalez stuurde afgelopen week een aantal foto’s in, waaronder deze brute plaat!

Ook dit plaatje komt van Younes. De sfeer spat er vanaf!

We sluiten de vangstenreeks af met een foto van Tim van Eijk, die een hele nette spiegel wist te vangen!


LAATSTE KANS: KWO Najaarsfestival met €5.000,- PRIJZENPOT

Whoop, whoop! Nog 3 dagen en dan is het zover: de FINALE van het KWO Najaarsfestival waarin alle KWO Member kans maken op strakke producten om je uitrusting mee te upgraden. Dinsdag 23 oktober om 20 uur gaan we voor €5.057,- aan gear verloten onder 24 Members! Waaronder beetmelders, hengels, tenten, molens, bedchairs, onthaakmatten en nog VEEL MEER! Hoe het werkt leggen we in deze video van 1 minuut aan je uit:

Benieuwd naar alle (24) prijzen? Klik dan hierrrr! Kortom, twijfel niet langer & sluit jezelf nu aan! Veel succes dinsdag met de verloting 🙂

Activeer hier je KWO Membrship & maak direct kans


Dennis de Wilde vist op Rainbow

Afgelopen week ontvingen we een leuk mailtje van Dennis de Wilde. Dennis schrijft: Wat een heerlijke week op Rainbow weer, met een bont gekleurd gezelschap onder de bezielende begeleiding van Arjen!

Met een bont gezelschap werd er een topweek beleefd!

Ook op de stek zelf zat het wel goed met de gezelligheid 😉

Vooraf gingen we met gemengde gevoelens naar stek 5. De stek loopt immers al weken, of eigenlijk zelfs al maanden, zeer stroef.

De gemengde gevoelens over stek 5…

…bleken nergens voor nodig!

Al snel bleek dat het toch een mooie week zou worden. De vangsten volgden elkaar snel op en gekoppeld aan een fantastische onderlinge sfeer kunnen we terugkijken op een geweldige week.

De vangsten volgde elkaar snel op!

De mannen wisten ook gewichtige exemplaren te vangen, zoals deze spiegel van maar liefst 25,8 kilo!

Tezamen vingen we 18 vissen tot maar liefst 30.6kg, dat hadden we vooraf op deze stek niet kunnen hopen!

Het bevissen van Rainbow vraagt om een unieke aanpak…

…en die aanpak leverde veel vissen op! Ook deze 26,1 kilo zware spiegel.

De topvis van de week was deze brute 30,6 kilo schub!

Alle vissen zijn gevangen op een mix van Solar Baits Originals Clubmix en Red Herring, een inmiddels bewezen en geliefde combi van velen!

De Clubmix en Red Herring deden wat ze moesten doen!

Tijdens een week hard werken aan de waterkant…

…moet je natuurlijk ook een beetje aan jezelf denken 😉

Ook de stroomvoorziening was dik op orde bij de mannen. Zo kun je het wel even volhouden aan de waterkant!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu ruim twee jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter dit concept en wat je kunt verwachten. Wekelijks publiceren we minimaal drie updates waaronder flink wat video’s. De afgelopen week konden members wederom een aantal toffe artikelen bekijken:

Nu Rick van de Graaf kinderen heeft zou je zeggen dat hij een stuk minder vissen vangt. Toch blijkt het tegendeel waar en in dit artikel legt Rick uit hoe dat komt.

Mandy Zupansic en Frans van Maanen zijn verslingerd aan de Maas. In dit artikel vertellen ze over deze brute visserij!


Franse sessie voor Willem en Sjors Kwinten

Afgelopen zomer trok Willem Kwinten samen met zijn broertje Sjors naar het Franse Dragon Island, een water van The Carp Specialist. Samen met twee goede vrienden, Nick en Patrick, wisten de mannen een supergoede sessie te vissen! Uiteraard werd de hele sessie weer fraai vastgelegd, waardoor jullie kunnen genieten van de onderstaande video. Enjoy!


Topfoto van de week: solo carp on a mission

De foto van de week komt dit keer van het Instagram account van Carl & Alex Smith. Je hebt ongetwijfeld wel eens iets van deze broers gehoord of gezien, en dat is niet voor niets. Deze twee mannen kunnen niet alleen uitstekend vissen, maar ook hun foto- en videokwaliteit ligt enorm hoog! De onderstaande foto is gemaakt met een drone en toont een enkele karper die (hopelijk) hongerig op zoek gaat naar het aangeboden aas van de gebroeders 😉

Vaak zijn ze onzichtbaar tussen het wier, maar met de drone was deze rakker snel gespot!


Bonus: kijk nu GRATIS ‘Cassiën Diaries – De Terugblik’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 120 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Cassiën Diaries – De Terugblik is er daar eentje van. In dit achtste deel van de videoserie kijkt Mark samen met Michiel terug op deze vette reis én blikken de boys vooruit op de video’s die er aan gaan komen want DAMNNN… die worden echt #NEXTLEVEL! Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!

 Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe