KWO Boulevard van Week 48

KWO Redactie
younes-gonzalez-ait-messaoud-boulevard-header

Met de Hengelsport- en Botenbeurs alweer bijna achter de rug zullen de meeste karpervissers hun uitrusting weer dik op orde hebben. Ontbreekt het je nog aan motivatie om ook daadwerkelijk te gaan vissen? Geen paniek, daar zorgt deze gloednieuwe KWO Boulevard wel voor! Deze week check je o.a. een tweetal megazware Rainbow bakken, een fotodump uit het verre Marokko, een bijzondere stekkenpezer en nog (veel) meer!


150 Engelse ponden

We beginnen de Boulevard met iets waar bijna iedere karpervisser wel gelukkig van wordt: twee flink zware karpers! Zo zwaar zelfs, dat ze samen goed zijn voor maar liefst 150 Engelse ponden. Op het onderstaande filmpje, dat we afgelopen week voorbij zagen komen op de Facebookpagina van Spiegel Magazine, zien we hoe Kevin Garret en zijn zoon poseren met twee brute Rainbow bakken. Petje af mannen!


KWO Community video

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. De Community is immers dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een Pilaar & Hofman film bekijken. De video die afgelopen week het meest in het oog sprong is die van Luuk Zomerhuis. In de video (+ artikel) blikt Luuk terug op zijn najaar, waarbij diverse brute vissen op de mat kwamen!

Klik op de afbeelding om het artikel + de video te bekijken!


Fotodump: Younes González op Aït Messaoud

Kort geleden bezocht de fanatieke Franse visser Younes González het nieuwe betaalwater van The Carp Specialist in Marokko. Dit water, genaamd Aït Messaoud, is 190 hectare groot en het exacte visbestand is nog niet bekend. De onderstaande vangsten van Younes laten ons echter zien dat dit water een bezoekje meer dan waard is!

Wauw, voor dit soort spiegels komt iedere karpervisser wel van zijn stretcher af!

Ook met het uitzicht op het Marokkaanse landschap is weinig mis.

Eén ding is zeker…

…als je houd van puntgave spiegels zit je hier goed!

Het mooie van een land als Marokko is de prachtige omgeving én de natuurschoon!

Ook deze fraai getekende spiegel viel voor het aas van Younes.

We sluiten de reeks af met dit heerlijke nachtshot. Wat een prachtige ervaring is dit geweest!


Vissen in de winter: Tom Maker deelt wintertips

Wil jij ook doorvissen in de koudere periode van het jaar? Check dan deze vijf wintertips van Tom Maker!


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom 3 voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Onze eigen Michiel Pilaar trok er met niemand minder dan Roelof Schut op uit om een nachtje te vissen op een kanaal!

Nog voordat de beurs ten einde loopt, zie je hier al het eerste fotoverslag van de Hengelsport- en Botenbeurs 2018!

Hij staat weer voor jullie klaar: een gloednieuwe Product Buzzz met de nieuwste producten van november!


Bijzondere stekkenpezer

Aankomen op je stek en zien dat er al iemand anders zit: het haalt vaak het bloed onder je nagels vandaan, maar de meeste stekken zul je nu eenmaal moeten delen. Ook langsvarend bootverkeer kan tot voor veel ergernis zorgen en in sommige gevallen je stek zelfs flink verstoren. Kort geleden had ook Eelco Pensioen pech, toen deze gek besloot om DWARS over zijn stek heen te varen! 😉

Daar vaart ie dan, midden over je veelbelovende stek! Tsjongejongejonge…


Topvangsten van afgelopen week

Nu de (frisse) decembermaand is begonnen zullen veel karpervissers drukker zijn met de feestdagen dan met vissen. Toch zijn er nog enkele diehards aan de waterkant te vinden, waardoor we jullie hieronder een aantal pics kunnen laten zien die afgelopen week in onze mailbox gedropt werden of die we voorbij zagen komen op Facebook:

Na lang blanken wist Kjell Wuyts deze prachtige najaarsbak genaamd ‘De Warrel’ te vangen op 20,7 kilo!

Na twee nachten blanken was Wouter Veuger maar wat blij dat hij zijn slaapzak uitgefloten werd door deze spiegel!

Mike Thille dropte niet alleen deze grasmaaier…

…maar ook deze bijzondere spiegel op Facebook!

Dennis Peters schoot deze prachtige najaarsplaat!

Vissen met de familie is altijd + 1, maar met een vis zoals deze kunnen we zelfs van +2 spreken 😉

Na lang zwoegen weet Maik Roeleveld altijd weer succes te boeken!

Rudy Lemmers wist deze gave rijenkarper te vangen!

Daar bleef het echter niet bij voor Rudy: ook dit brute rivierkanon van meer dan 20 kilo kwam op de mat!


Mini Foto Dump: terugblikken op geslaagde meeting van De KSN

Afgelopen weekend vond de jaarlijkse Landelijke Meeting plaats van De KSN. De locatie was wederom het zalencentrum Autogrill De Meern, vlakbij Utrecht. Het was een gezellige middag met lezingen van o.a. Michiel Pilaar, Steve Briggs en Willem Kwinten.

De sprekers van de meeting: Steve Briggs, Michiel Pilaar en Willem Kwinten!

De landelijke KSN meeting trok weer flink wat bekijks.

Uiteraard was Willems broertje Sjors weer van de partij om te helpen!

Willem werd tijdens zijn lezing gesteund door de ster van de dag: zijn broertje Sjors. Vooral tijdens de afsluitende tombola was het een dolle boel. Dit zorgde er voor dat niet alleen de prijswinnaars met een glimlach op hun gezicht naar huis gingen, maar alle aanwezigen! Tot volgend jaar 🙂

Naast fotograferen kan Willem ook uitstekend vertellen!

De bezoekers kregen een kijkje in het vissersleven van de Engelse legende Steve Briggs.

Deze man vist haast nog meer dan Mark Hofman!

Ook de lezing van Pilaar werd goed ontvangen.

4x Goud in 2018… Het was weer een prachtig jaar!

De ster van de show: Sjors Kwinten!

De winnaar van de Tombola ging met een fantastische prijs naar huis!

Ben je benieuwd wat De KSN allemaal doet? Check dan hun website en volg dé belangenbehartiger voor de karpervissers op Facebook.


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu ruim twee jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter dit concept en wat je kunt verwachten. Wekelijks publiceren we minimaal drie updates waaronder flink wat video’s. De afgelopen week konden members wederom een aantal toffe artikelen bekijken:

Voor, tussen en na werktijd is Albertino Beunk druk met het observeren van een water dichtbij. Zal dit het gewenste resultaat opleveren?

Gerben Lievers gaat het avontuur niet uit de weg, en is ook niet bang om over te schakelen op een plan B!


Topfoto van de week: hongerige ijsvogel

De foto van de week komt dit keer van een onbekende fotograaf. Het gaat om een foto die afgelopen week viral ging op Facebook, en niet zonder reden! Op de foto zien we een ijsvogeltje met een ‘vrij grote’ maaltijd in zijn bek. Hebben jullie wel eens zoiets gezien?

Wauw, dit zie je ook niet iedere dag!


Bonus: kijk nu GRATIS ‘Cassiën Diaries – De Terugblik’

Zoals je hierboven al in de KWO Boulevard kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 120 strakke (reclamevrije) movies terugvinden en Cassiën Diaries – De Terugblik is er daar eentje van. In dit achtste deel van de videoserie kijkt Mark samen met Michiel terug op deze vette reis én blikken de boys vooruit op de video’s die er aan gaan komen want DAMNNN… die worden echt #NEXTLEVEL! Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken  😉  Oja, je bent al member vanaf €4,95 per maand!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe