KWO Boulevard van Week 20

KWO Redactie
1-header-jeffrey-van-osch-jaiden

Zon, regen, wind, runs, een aantal blanks en paaiende karpers… Het was een roerige week waarin velen van jullie naar de waterkant zijn gegaan. Het samenstellen van een goed gevulde KWO Boulevard was dan ook geen probleem! We trappen af met een kleine ‘foto dump’ van de redactie want Mark en Michiel verblijven as we speak in het Franse land!

Het is een #ROADTRIP als nooit eerder… De boys bezoeken namelijk maar liefst 10 wateren!

En reken maar dat er bizar fraaie meertjes op de to do list stonden!

Aan actie geen gebrek! #runs #VHV

In juni kun je de complete movie verwachten op de KWO Community! Stay tuned 😉

Wil jij de film straks als eerste bekijken? Meld jezelf dan nu ook aan als KWO Community Member. En doe je het voor 31 mei, dan maak je tevens kans op 1 van de 3 Navigator voerboten die we gaan verloten onder de Members!

Klik hier om jezelf aan te melden

Verslaafd aan spiegelkarpers…

Dat is Salvatore Perrone absoluut! Deze in Slovenië woonachtige Italiaan viste dit voorjaar al op de meest schitterende wateren van Europa en in zijn video ‘Mirror Desire’ deelt hij enkele vangsten om je vingers bij af te likken. Een mooie movie om KWO Boulevard mee te openen dachten wij zo  🙂


Vakantiegeld knallers bij de KWO webshop!

Heb je je vakantiegeld gekregen en wil je er iets leuks van kopen, kijk dan zeker even in de webshop van KWO. Je KWO bestelling wordt namelijk gratis verzonden binnen Nederland of België! Daarnaast geven we 3 karpervissers hun aankoop bedrag terug én krijg je bij besteding van €100,- of meer een tegoedbon van €25,- Deze acties is tot en met 31 mei geldig.

Klik op de afbeelding om naar de webshop te gaan!


Jan Willen Verloop en Tim Verloop in Frankrijk!

In de KWO Community Facebook groep kwam een mooie video voorbij! Jan Willem Verloop en Tim Verloop zijn afgelopen Mei afgereisd naar Frankrijk, op zoek naar oogverblindend fraaie vissen. In de video komen prachtige beelden, mooie karpers en zelfs een beetje pech voorbij… Ga ervoor zitten en geniet van deze knappe video!


Vlogmeister Rolf pakt uit de op de Saône

Rolf Bouman dropte zijn nieuwe vlog in onze mailbox met een avontuur waar we stiekem toch wel een beetje jaloers op zijn… 😉 Na dagen lang ploeteren in de regen en wind op de machtige Saône werd het wachten uiteindelijk beloond met een BAK van een spiegelkarper en meerdere flinke meervallen. Veel kijkplezier!


Topvangsten

Met het voorjaar in volle gang regent het brute vangsten en krijgen we flink wat mooie man-vis platen binnen. Een aantal pics die we afgelopen week in de mail gedropt kregen of voorbij zagen komen op Facebook:

Ook Roy Haghuis was was weer lekker op dreef en wist vorige week deze gave spiegel te vangen!

Ook onze vriend Andy Stax ving recent deze brute BAK van een schubkarper!

Joris Beijer uit Rotterdam had niet alleen vreugde omdat zijn club kampioen werd, want ook deze twee dertigers van een compleet nieuw water zorgden voor een smile van oor tot oor bij Joris! Knap gevist Joris!

Een schub en een spiegel op een nieuw water…

…van 15kg+… Wie wilt dat nou niet? 🙂

Jimbobo Andersom met een brute schub die zijn PB een stukje scherper zette!

Cas Scholten stuurde een enthousiast mailtje en uiteraard plaatsen we een vangst als deze maar wat graag!

Het begrip ‘kogelrond’ is zeker van toepassing op deze vangst van Chris Rameckers!

Is dit de mooiste karper uit Boulevard van deze week? Wij denken van wel! Dieter van Looveren bezocht een Frans water samen met z’n vader en beide mannen genoten volgas toen pa deze rakker op de mat wist te leggen!

Jessy Bal heeft een uitstekend voorjaar met de Big Chilli S bollen van Pro Line en dit is slechts één van zijn mooie vangsten.

Met deze hoog gebouwde spiegel is het voorjaar van Rob Leuverink 100% geslaagd!

Ook Nikolai de Mots liet zich van z’n beste kant zien en viste een aantal succesvolle sessies na schooltijd. Goed bezig!

Ondanks het feit dat de vis bijna in de paai zat, wist Rick Oomen na enkele dagen zwoegen deze gave kanaalspiegel te vangen!


Mark Hoedemakers werkt aan z’n foto skills

Mark schrijft: Nu heb ik altijd wel van mooie foto’s gehouden, en heb ik best wel wat smaak inzake de keuze van achtergrond, mezelf als goed fotograaf omschrijven gaat een brug te ver. In de jaren stilletjes behielp ik me met een analoog toestelletje, waarvan ik nog steeds de filmrolletjes in een of andere doos op zolder heb liggen. Rond de eeuwwisseling kocht ik me een eerste digitale compactcamera, die al snel vervangen werd door een variant met één van de allereerste kantelbare schermpjes. De laatste 6 of 7 jaar was de Canon G12 m’n partner in photocrime, en ik vond het best zo.

Fotografie… Tot vorig jaar geen aspect waar Mark veel aandacht aan gaf.

En toen, toen verscheen Willem Kwinten op het toneel. Tijdens een drietal socials vergaapte ik me telkens aan zijn fotografische kwaliteiten. Kunst. Willem schept en ontwerpt met zijn camera, schijnbaar alsof het niets is. Willem inspireert.

Willem plantte het ‘fotografie zaadje’ in de grijze massa van Hoedie..!

Gesteund door zijn tips ging ik op zoek naar een nieuw toestel, met een bijpassende lens geschikt voor sfeervolle portretten. Zo’n digitale spiegelreflex, het is wat. Qua kennen en kunnen zit ik naar schatting op 5% van wat je effectief bereiken kan met het ding, dus de weg is nog lang. Maar het moet gezegd: het is een verademing.

In 2017 is Mark echter volop aan het schieten met z’n nieuwe cam!

Afgelopen week ving ik deze beauty, waarna ze samen met mij op de gevoelige plaat ging. Het fotootje is vrij standaard, maar ik ben voorlopig al lang blij dat vanger en vis scherp zijn, en de achtergrond wazig. Benieuwd hoeveel punten ik krijg op 10, van Kwintieboy! 😉

Het oordeel van Willem is nog niet binnen op de redactie, maar wij geven deze plaat toch wel een dikke 9 😉


Scoor als KWO Member nu ook 10% korting bij Carp Gear!

Goed nieuws voor onze Belgische KWO Members, want sinds kort doet de karperspeciaalzaak Carp Gear uit Houthalen-Helchteren mee aan de KWO Membervoordelen! Je scoort 10% korting in hun webshop én in de winkel op vertoon van je Memberpas. Check de Membervoordelen voor de code van deze maand, klik HIER.

Klik op de afbeelding om de voordeelcode voor deze maand te checken!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu ruim een jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter dit concept en wat je kunt verwachten. In 2017 publiceren we wekelijks minimaal 3 updates waaronder flink wat video’s. De afgelopen week konden members bekijken:

darrell-peck-voorjaar-bayswater-charlie-with-the-coconut-at-46

In de maandelijkse blog van Darrell Peck komen weer enkele prachtige Engelse karpers voorbij!

Onze eigen Mark ging met de gebroeders Froger op pad en dat leverde een strakke ‘Haagsche kades’ video op!

Wil jij wellicht in je uppie naar Frankrijk? Lees dan zeker dit interessante artikel van Jordy Op ’t Hof!

Klik hier om jezelf aan te melden

Openbaar water parels voor Michiel en Robin

Michiel Schildmeijer en Robin Smit van Martin SB visten verleden week een zéér geslaagde sessie op een groot openbaar water in ons eigen land. Ondanks het feit dat de vissen volop in de paai zaten, wisten beide heren een flink aantal mooie buffels vanuit de boot te vangen!

Ondanks de paai wisten de mannen enkele…

…fraaie exemplaren vanuit de boot te vangen.

De kers op de taart was toch wel onderstaande BAK die strak tegen de obstakels aan werd gevangen. Na een harde dril vanuit de boot, waarin de vis vol door de obstakels heen ging, bedacht Michiel zich geen moment en schepte de vis direct toen deze aan de oppervlakte verscheen. Goed gevist boys!

Bam! Robin was terecht in zijn nopjes met deze zieke bootkarper! 🙂


Bazige kanaalkarpers voor Dennis en Michel

Pioneer Baits teamlid Dennis ‘Grande’ Groot en zijn maat Michel Maatman hebben onlangs een sessie gevist op een lastig kanaal in eigen land. Het water laat zich niet eenvoudig kraken dus besloten de boys om de sessie uiterst secuur voor te bereiden.

Kanaalvissen als deze zijn natuurlijk altijd welkom!

Na 2 weken voeren met de Silk Supreme boilies konden eindelijk de hengels uit de foedralen worden gehaald. Naast de voorbereiding was ook het weertje perfect en die combinatie zorgde voor een doldwaze sessie waarin beide mannen enkele prachtige karpers mochten bijschrijven in hun logboek. We kunnen ons zo voorstellen dat er stevig werd geproost op deze reeks vangsten!

Daar mag op geproost worden!


Foto van de week

Zoals jullie gewend zijn sluiten we de wekelijkse nieuwsrubriek af met een vette plaat die ons opviel of werd toegestuurd. Dit maal hebben we gekozen voor een foto die onze harten deed smelten. Je zag hem al bovenaan de update, namelijk de heerlijke foto van Wesley van Osch en zijn zoontje Jayden. Hoe bedoel je ‘zo draag je het vissersvirus over’…  😉  Knap werk Jeff!

Een smile van oor tot oor, die kreeg Jayden wel van deze mooie schub! Uiteraard kijkt de trotse papa Jeffrey tevreden toe: Het zaadje is geplant 😉


Dit was hem! Hopelijk zitten jullie vandaag (of de komende dagen) heerlijk aan het water te genieten van onze prachtige hobby! Mocht je een mooie vis vangen (of een ander nieuwtje hebben): mail deze dan naar info@karperwereld.nl

Team KWOEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe