KWO Boulevard van Week 34

KWO Redactie
alpen-succes-matthieu-everaert-header

 Na een wisselvallige week met mooi én slecht weer is het wederom zondag. Na een zomerse break gaat de Formule 1 weer verder en ook alle voetbalcompetities zijn weer gestart. Iets waar jullie ALTIJD op kunnen rekenen, zelfs in de zomerse periode, is KWO Boulevard! Ook deze zondag hebben we weer al het karpernieuws voor jullie op een rijtje gezet! Let’s go…


Geslaagde editie van het KWO Summer Event

Zaterdag 19 augustus stond in het teken van alweer het vijfde KWO Summer Event: de jaarlijkse BBQ inclusief stapavond die we als KWO organiseren voor de boys (en girls) die betrokken zijn bij het redactionele team van KWO. Een heerlijke traditie en op een campingveldje tegen de Duitse grens aan kwamen ruim 40 karpervissers samen.

Gelukkig werd de foto geschoten op het moment dat iedereen nog fit was 😛

Deze toppers gingen voor goud! 😉

Het was weer top mannen en dames, bedankt voor de gezelligheid en op naar volgend jaar!


Nederlandse topveertiger

Iemand die ieder jaar wel een aantal bakken weet te vangen is onze 010-warrior Frank van der Weijden. Een aantal weken terug ving hij een knappe Nederlandse veertiger en het was even wachten tot hij de SD-kaart kreeg met de foto’s. Afgelopen week was het zo ver en nu kunnen we deze BAK delen met jullie.

Een absolute karakterkarper voor Frank.

Ook de andere kant van deze #UNIT mag er zeker zijn! Good angling Franky!


Volg KWO op Instagram

Volg jij het leukste account van karpervissend Nederland al op Instagram? Dagelijks droppen wij hier vette foto’s, delen we nieuwtjes op ons verhaal en geven we een kijkje achter de schermen op het KWO Kantoor.

Volg ons door hier te klikken!

Klik op de afbeelding om naar ons Instagram profiel te gaan!

Uiteraard mag je voor vragen en vette foto’s altijd in die DM sliden! 😉


Parels uit Mokum – Karpervissen in Amsterdam

Amsterdam, dé stad waar werkelijk ALLES kan… Volgens Casper Heuver is Amsterdam ook de stad van de karpers, want in het tweede deel van ‘Parels uit Mokum’ komen wel een aantal hele fraaie exemplaren voorbij. Geniet in onderstaande video van enkele fraaie filmshots, live runs en niet te vergeten: een aantal serieuze vissen! 🙂


De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom 3 voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Ben Scholten geeft tips & tricks omtrent het kweken van karpers!

Terwijl jullie dit lezen zit Dimitri Fannes op Du Der voor de WCM. Lees in dit artikel over zijn voorbereiding.

Jong, gedreven én goed met de camera: Lars Verheul neemt ons mee naar een schitterend water in Engeland.


Wil jij werken in de hengelsport? Check dan deze vacature!

KCB International zoekt een nieuwe kracht!

KCB vertelt: Als grootste private label visvoerproducent in de hengelsport werkt KCB door heel de wereld voor tal van bedrijven. Met de focus op Europa variëren onze klanten van winkels en gespecialiseerde aasbedrijven tot groothandels, winkelketens en A-merken binnen de branche. Bedrijven die wij dagelijks met onze kernwaarden: service, snelle levering en flexibiliteit volgens het ‘one-stop-shop’ principe met plezier beleveren.

Kom jij KCB versterken?

Wat is de functie?

Door de sterke groei van de organisatie zoeken wij aanvulling van de binnendienst. Het is een nieuwe functie ontstaan door opsplitsing van taken, waarbij je nauw gaat samenwerken met de bedrijfsleider. Samen dragen jullie de verantwoording voor het kantoor en vervangen elkaars uitvoerende taken bij vakantie en/of afwezigheid.

Je taken zullen bestaan uit het klantcontact via telefoon en e-mail, afhandelen van vragen, de orderverwerking en opvolging ervan. Verdere taken zijn in overleg en kunnen bestaan uit facturatie en administratie, logistieke planning, voorraadbeheer, inkoop en productontwikkeling samen met de klant. Invulling hiervan is afhankelijk van ervaring als ook je eigen wensen en kwaliteiten.

Kennis en Vaardigheden:

  • HBO werk en denkniveau
  • Beheersen van Outlook, Word en Excel
  • Goede beheersing van Nederlands, Engels, Duits en bij voorkeur Frans in woord en schrift.
  • Het kunnen werken met administratieve software
  • Secuur en Stressbestendig
  • Klantvriendelijk en Betrokken
  • Affiniteit met de Hengelsport
  • Liefst werkervaring binnen de Hengelsport en/of Verkoop Binnendienst.

Wat bieden wij:

Wij bieden een jonge en dynamische organisatie die van aanpakken houdt. Een goede marktconforme beloning afhankelijk van inbreng en ervaring, met de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en mee te groeien met ons bedrijf!

Interesse? Stuur dan je sollicitatie en CV naar rob@kcbinternational.com t.a.v. Rob Kuijpers.

Misschien is dit straks wel jouw nieuwe werkplek!


Doe mee met het 5e Internationaal SKP terugmeldweekend

Van vrijdagavond 29 september 2017 tot en met zondagavond 1 oktober 2017 organiseert de BVK (Belangenvereniging Verantwoord Karperbeheer) samen met verschillende Spiegelkarperprojecten uit Nederland en België, voor de vijfde keer een internationale SKP-wedstrijd.

Ga aan de haal met deze schitterende wisseltrofee!

Meer te weten komen over dit evenement? Klik dan snel hier en lees het artikel!


Zomerse topvangsten

Met de zomer in volle gang regent het brute vangsten en krijgen we flink wat mooie man-vis platen binnen. Een aantal pics die we afgelopen week in de mail gedropt kregen of voorbij zagen komen op Facebook:

Erwin Harders ging hard! Deze dikke spiegel werd ‘gewoon’ gevangen in ons eigen kikkerlandje.

Een vis vangen die meer dan twee keer zo oud als jezelf is… hoe vet is dat? Het overkwam onze eigen Luuk Zomerhuis met deze gave spiegel!

Martijn Verweij wist deze puntgave schub te landen op een chod rig. Single hookbait en gaan met die banaan!

Onze vriend Kevin de Bijl knoopte voor het eerst een Ronnie rig aan zijn lijn en dat bleek een goede zet! In enkele uurtjes wist hij meerdere vissen te verwelkomen op de mat! #goedbezig

Donny Nouris liep al enige tijd rond met het idee dat hij het Albert Kanaal moest gaan bevissen. Afgelopen week zat hij voor de eerste keer en wist gelijk deze dikke spiegel te landen! Klasse Donny.

Een social met Willem Kwinten, da’s niet alleen goed gezelschap (en elke avond barbecue). Het is ook een pittige bijscholing fotografie en een nachtshot van de meester hemzelf. Epic! – Mark Hoedemakers

De nieuwe generatie is onderweg. Dylan v/d Griend was lekker op dreef en wist deze schub te pakken. Ga zo door Dylan!

Jan Willem Hilverts mailde ons deze foto en het bijschrift: “”Vissen is meer dan alleen kilo’s vangen. Soms zijn het de kleine dingen die onze hobby juist zo mooi maken”… En daar is niets aan gelogen!

Ook de jeugdige baas Wesley Konings weet ze deze zomervakantie te vangen. Wat dachten jullie van deze vette two-tone?


Alpenvangsten van Matthieu Everaert

Matthieu Everaert ging wederom erg lekker in de Franse Alpen. Hij wist met succes enkele dikke vissen te strikken en keerde met spierpijn huiswaarts. Zowel van het drillen als het sjouwen met alle spullen. Op het desbetreffende water geldt een nachtvisverbod waardoor iedere dag het kampement opgebouwd én afgebroken moest worden! De beloningen voor het harde werken check je hieronder.

Je zag hem al in de header, maar deze 28,5KG vis laten we graag nogmaals zien. #wateenbak

Matthieu mocht zijn net ook nog onder een 30,5KG spiegel leggen. Wat een droomsessie!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu anderhalf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter dit concept en wat je kunt verwachten. In 2017 publiceren we wekelijks minimaal 3 updates waaronder flink wat video’s. De afgelopen week konden members bekijken:

De Boy maakte zijn debuut op de Community.

We trappen af met een toffe video. Onze eigen Michiel Pilaar had namelijk het voorrecht om een tweetal dagen te mogen gaan vissen met Werner Simson, alias De Boy Blankt Niet. Samen trokken ze de polder én de stad in en dat leverde leuke fragmenten op. Een korte teaser check je hieronder:

Maar er viel ook weer genoeg bij te leren. Op de KWO Community las je deze week namelijk een zeer interessant artikel van Ed Cremers over kleuren onder water. Wat ziet een karper en zijn ‘fluo pop-ups’ wel of geen fabeltje..?

Hoe goed ziet een karper eigenlijk onderwater? Ed Cremers geeft uitleg!

Welke soorten PVA zijn er en hoe zet je ze in? In deze KWO How To Video geeft Luuk Zomerhuis tekst en uitleg.


Succesvolle middagsessie voor Vincent Knecht

Tijdens een korte middagsessie wist Vincent Knecht samen met zijn maat Diégo Loco een aantal puntgave vissen te strikken! Tijdens de sessie kwam er zelfs een dubbelrun voorbij, wat altijd goed is voor een mooie foto. Knap gevist mannen!

Het bewijs dat succes ook overdag kan worden geboekt!

Naast de schubs kwam ook deze puntgave spiegel op de kant. Wie het kleine niet eert…


Foto’s van de week: gespot!

Zoals jullie gewend zijn sluiten we de wekelijkse nieuwsrubriek af met een vette plaat die ons opviel of werd toegestuurd. Dit maal hebben we gekozen voor een twee foto’s van Stefan Withaar. Deze camerabaas wist een fraaie torpedo schub aan de oppervlakte te spotten en legde deze vast op de gevoelige plaat. Goed bezig Stefan!

Hier zou je maar wat graag een korstje bij gooien! 😉

Wat één plaatje! 🙂


Dit was hem! Hopelijk zitten jullie vandaag (of de komende dagen) heerlijk aan het water te genieten van onze prachtige hobby! Mocht je een mooie vis vangen of een ander nieuwtje hebben: mail deze dan naar info@karperwereld.nl

Team KWOEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe