KWO Boulevard van Week 7

KWO Redactie
niels-van-vooren-winter-karpervissen-ijs-vorst-1

Brrrr… Het was afgelopen week flink koud in de Benelux en de meeste karpervissers zaten met hun voetjes omhoog bij de kachel. Toch heeft het binnenzitten ook voordelen: zo werden er afgelopen week flink wat video’s ge-edit en online gezet! In deze editie van KWO Boulevard lees je o.a. over de KWO Mega Winactie, wintersucces voor Patrick Krekt, een update van de KWO App en een flinke hoeveelheid video’s. Kortom: beentjes omhoog, de kachel een standje hoger en genieten maar!


Laatste kans om KWO Member te worden en in de prijzen te vallen!

Het zit er aan te komen: de ontknoping van de KWO Mega Winactie! Aanstaande woensdag (21 febuari) gaan we om 19:00 maar liefst 100 prijzen weggeven met een totale waarde van ruim €11.000. Wil jij kans maken op één van de fantastische prijzen? Meld je dan hieronder aan als KWO Member!

Meld jezelf hier aan als Member!

Nog geen member? Zorg dan dat je het snel wordt en wie weet win jij wel één van de fantastische prijzen!

Als je al KWO Member bent of als je zometeen je KWO Membership afsluit, dan kun je jouw eigen kansen vergroten. Als je vismaten via jou KWO Member worden dan gaat jouw naam extra de pot in! Lees hier de 3 SIMPELE STAPPEN om meer kans te maken.

LET OP: Je hebt tot woensdag 21 februari 19.00 uur om je KWO Membership af te sluiten voor deze actie!

Tussen de prijzen bevinden zich onder andere beetmelders, een voerboot én een bivvy!

Wat kan ik precies winnen?

Zoals je hierboven al kon lezen gaan er maar liefst 100 members in de prijzen vallen. Hieronder check je de complete prijzenpot!

 • Navigator Baitboat met led en batterij indicator –  €1.400,-
 • Raptorboats pakket (boot, electromotor, accessoires) – €750,-
 • Trakker Tempest Composite Bivvy + overwrap – €750,-
 • Set van 3 handgebouwde RG karperhengels ‘KWO Special’ – €1.050,-
 • Set van 3x Nash R3 beetmelders + ontvanger – €550,-
 • 2x 50 kilo KWO Special boilies – €1.000,-
 • 2x een midweek vissen op een nieuw water in België van The Carp Specialist – €700,-
 • 3x CC MOORE Tuna pakket – €450,-
 • 88x €50 shoptegoed voor de KWO Webshop – €4.400,-

Ben je overtuigd? Klik dan op de button hieronder om lid te worden!

Meld jezelf hier aan als Member!


Topvideo: 30 jaar karpervissen op Cassien met Steve Briggs

Een water wat bij velen tot de verbeelding spreekt is Lac de St. Cassiën. Talloze video’s kun je er over terugvinden op YouTube maar nu is er wel een hele toffe movie verschenen. De Engelse grootheid Steve Briggs vist al ruim 30 jaar op dit magische water en in onderstaande documentaire blikt hij terug op de mooiste momenten. Een MUST SEE voor iedere visser die hier ooit wil vissen óf die gewoon van mooie video’s over onze gezamenlijke passie houdt 😉


Wintersucces voor Patrick Krekt

Eindbaas Patrick Krekt sloot het visjaar van 2017 in stijl af. Van 28 tot en met 31 december viste Patrick een sessie in Frankrijk, waar hij twee mooie vissen wist te vangen. Eén van deze vissen was zelfs een vette veertiger! Gelukkig voor ons had Patrick zijn videocamera mee en schoot hij de onderstaande video. Enjoy!


 

De beste artikelen van de afgelopen week

Zoals iedere week kon je de afgelopen dagen weer volop genieten van toffe updates op KWO! We hebben er wederom 3 voor jullie uitgezocht die het bekijken meer dan waard zijn! Klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

In deze toffe video/fotodump update volgen we Willem Kwinten tijdens een gave sessie in januari op De Karperhoeve!

Het is inmiddels februari en na een geslaagde editie van Carp Zwolle kun je in de gloednieuwe Product Buzzz een blik werpen op allerlei nieuw producten en nieuwtjes!

Wederom een fraaie video in de top 3 artikelen! Dit keer volgen we Freek Elbers in zijn zoektocht naar ijskoude winterkarpers.


Pilaar & Hofman – Alles naar de Klote – Check ‘em nu op YouTube!

Whoop, whoop! Speciaal voor onze YouTube volgers hebben we besloten om een film van de KWO Community VOLLEDIG op ons YouTube kanaal te zetten. Tijdens dit avontuur, dat in de zomer van 2016 plaatsvond, ging er werkelijk van alles mis! Van kapotte auto’s tot aan een waar muggenleger: het liep niet altijd van een leien dakje. Gelukkig gingen sommige dingen wél volgens plan en konden Pilaar & Hofman een paar fraaie karpers verwelkomen!


Topvangsten van het nieuwe jaar

Ondanks dat het mooie weer nog even op zich laat wachten, zijn er diverse fanatiekelingen actief aan het vissen! Een aantal pics die we afgelopen week in de mail gedropt kregen of voorbij zagen komen op Facebook:

Tom Haye wist deze fraaie wintervis te strikken!


Wintervissen op de Ebro in Spanje

Onze vriend David Vandevelde heeft voor een bevriende Ebro gids wat videomateriaal bij elkaar gemonteerd en daar is de onderstaande video uitgekomen: Winter Carping on the Ebro! De Ebro is voor ons karpervissers ongetwijfeld de meest bekende rivier in Spanje. De rivier staat niet bekend als eenvoudig te bevissen, maar de prachtige sterke vissen die er rondzwemmen maken dit water absoluut een bezoekje waard. Geniet van de onderstaande video, bomvol toffe actieshots en sfeerbeelden!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu bijna twee jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. Klik HIER voor de uitleg achter dit concept en wat je kunt verwachten. Wekelijks publiceren we minimaal 3 updates waaronder flink wat video’s. De afgelopen week konden members bekijken:

In dit nieuwe blog van Darrell Peck blikt hij terug op het visjaar 2017 én wordt er vooruit gekeken naar 2018. Ook vertelt Darrell over de eerste vangsten van het nieuwe jaar.

Sjoerd Buijks, a.k.a. Brabo’s in the Bush, neemt jullie in dit artikel mee naar zijn laatste sessie op een immense Franse binnenzee. Zou de spreekwoordelijke ‘kers op de taart’ nog in het net komen?

In dit artikel + video van Mike Thille volgen we hem op zijn najaarstrip naar het zuiden van Frankrijk. Zal het lukken om een herfstbak voor de camera te krijgen?


“Net op tijd nog een vis…”

Onze Belgische vriend Niels van Vooren stuurde ons een mailtje met 2 foto’s. Het waren koude nachten afgelopen week en ondanks dat gegeven wilde Niels tóch een poging wagen. Tot zijn grote vreugde wist hij vrij snel na aankomst een prachtige rijenkarper te strikken maar toen de donkerte over het Belgische land trok was het snel klaar met de vispret: het water vroor dicht en de hangers bleven roerloos in de lijnen hangen. Dat het koud was blijkt ook wel uit de tweede plaat, brrrr!

Veel mooier worden ze niet. En dat in februari. #notbad

’s Ochtends was de vispret voorbij 😉


Upcoming: open dag van De Tacklebox

Over een kleine 2 weken is het zover: de seizoensaftrap van De Tacklebox. Dit keer is het extra groot feest van de boys in Beilen vieren het 5-jarig bestaan van hun shop. Zet zaterdag 3 maart in dan ook je agenda want het gaat een gave dag worden. Veel groothandels en bekende vissers komen hun nieuwe producten presenteren en de pan met hamburgers is uiteraard ook weer aanwezig! Met KWO zullen we ook present zijn, dus mis het niet!


KWO App Update

Helaas krijgen we nog regelmatig berichten dat de KWO App nog niet helemaal lekker loopt. Gelukkig wordt er achter de schermen hard gewerkt aan verbeteringen en is er weer een nieuwe update voor zowel Android als IOS beschikbaar! De belangrijkste updates zijn:

 • Witte achtergrond is weer terug
 • Video bug voor Android zou opgelost moeten zijn
 • Updates om het gebruikersgemak te verbeteren

Mocht je nog steeds problemen ondervinden in de app, dan horen we jullie graag! Gebruik je de KWO App nog niet? Klik dan op de onderstaande link om de app te downloaden!

Heb je iOS? Klik dan HIER!

Heb je Android? Klik dan HIER!

Klik op de Buttons hierboven om de verbeterde KWO App te downloaden op jouw device!


Foto van de week: stilleven van Ricardo

Zoals jullie gewend zijn sluiten we de wekelijkse nieuwsrubriek af met een vette plaat die ons opviel of werd toegestuurd. Dit keer hebben we gekozen voor een foto van Ricardo Koster, die jullie wellicht kennen van zijn artikelen op de KWO Community. Afgelopen week trok Ricardo er op uit, maar helaas bleven de vangsten uit. Daardoor was er echter wel tijd om een fraaie sfeerpic te schieten, die jullie hieronder kunnen bewonderen!

Zelfs blanken kan op sommige momenten ook heel mooi zijn!


Dat was ‘m alweer! Hopelijk hebben jullie genoten van deze editie van Boulevard en mocht je aankomende week een mooie vis vangen of een ander nieuwetje hebben: aarzel dan niet en mail deze naar info@karperwereld.nl!

Team KWOEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe