KWO Fieldtest – Pro Line Bait Range – Robin Diepenbroek

KWO Redactie
kwo-fieldtest-pro-line-robin-diepenbroek

Een grote smile verscheen op het gezicht van Robin Diepenbroek toen er een pakket met Coated Hookbaits, Particle-mixen, dips en boilies van Pro Line werden geleverd op zijn adres. Deze baas heeft zijn examens succesvol afgerond en ging met flink wat voer aan de slag om eens te kijken of hij er wat karpers mee kon strikken. Lees hier zijn eerste bevindingen over het uitgebreide aas assortiment van Pro Line!


Particles

Aangezien de mooiste periode van het seizoen al begonnen is, zijn dit producten die perfect kunnen worden ingezet in je visserij. De karper is weer volgas aan het azen en zullen dus veel en ook kleine voerdeeltjes tot zich nemen. Dit betekent dat er weer gevoerd kan worden en menig visser gaat over tot het gebruiken van particles. Grote voordelen hiervan zijn de lage aanschafprijs en het feit dat de vissen vaak helemaal ‘gek’ worden als ze particlemixen aantreffen. De mixen van Pro Line zijn kant en klaar, en direct aan jouw rig te bevestigen!

kwo-fieldtest-pro-line-particles

De particle range van Pro Line is zeer uitgebreid!

Pro Line biedt een breed scala aan particles aan, verpakt in handige hersluitbare zakken van 1,5 kg. Ideaal dus; niet meer zelf koken, geen boze vrouwen, stinkende pannen en uren keuken arbeid meer. Het gaat om de meest uiteenlopende producten zoals:

 • Tigernuts
 • Spod-Mix
 • Mega-Corn
 • Particle- Mix
 • Hemp-Corn
 • Supersweet-Mix

Stuk voor stuk producten die competitief geprijsd zijn t.o.v. de concurrentie. Een zakje kost je in de winkel ongeveer €7,95,-.

kwo-fieldtest-particles-pro-line-hersluitbaar

Handige, hersluitbare zakken met kant en klare particles.


Boilies

Big Chilli S

Een interessante aparte bol. De Big Chili S is een combinatie van zoet en vismeel en dat maakt deze boilie zeer geschikt voor alle seizoenen en omstandigheden. Verder zit deze bol bomvol met attractoren die de eetlust opwekken bij de karper. Voor uiteenlopende situaties is deze boilie inzetbaar. Zowel met voorvoeren als instant heb ik er goede resultaten mee kunnen boeken. De Big Chili S is in een complete range te verkrijgen. Er zijn pop-ups, stickmixen, liquids en zowel freezerbaits als readymades te verkrijgen.

kwo-fieldtest-pro-line-big-chili-s

De Big Chili S is in een complete range te verkrijgen!

Crunchy Belachan Krill

De nieuwe Crunchy Belachan Krill van Pro Line is het nieuwe paradepaardje van het merk. Deze bol zit vol met Krill liquid, vers Krill meel, Belachan poeder en schelp- en schaaldieren. Daarbij bevat deze boilie ook de attractoren die in de eerder genoemde Big Chili S zitten.

kwo-fieldtest-pro-line-krill

De Crunchy Belachan Krill bleek een ware k(r)iller!

Pro Line gebruikt in dit aas 100% natuurlijke producten. Hierdoor zal de vis zeker blijven azen op deze voedingrijke bol met een hoog proteïnegehalte. Aas is natuurlijk naast een basis kwaliteit ook een kwestie van simpelweg vertrouwen. Voor mij een belangrijk element in mijn visserij. Experimenteren met nieuw aas zorgt toch altijd voor wat twijfel. Met deze bollen was ik echter al snel overtuigd van de vangkracht en dat heeft maar één reden; vis vangen 🙂


Coated Hoakbaits

De nieuwe Coated Hookbaits van Pro Line zijn innovatieve nieuwe hookbaits. Er zijn een aantal geflavourde lagen over de ‘gewone’ boilie heen gegaan die een coating vormen. Deze coating zal langzaam loslaten naarmate het aas in het water ligt. Hierdoor zal de bol voor lange tijd zeer attractief blijven. Zodra de boilie met de lagen is uitgewasemd, lijkt het alsof het aas er al langere tijd ligt. Menig karper zal denken dat de kust veilig is, waardoor ook de moeilijk vangbare karpers wel eens een foutje zouden kunnen maken!

pro-line-coated-hookbaits-2

De Coated Hookbaits kunnen zeker bij de lastig vangbare vissen het verschil maken!

Ook dit product is in verschillende varianten te verkrijgen bij de meeste grotere hengelsportzaken. De Coated Hookbaits zijn te verkrijgen in de volgende smaken:

 • Magic Mango
 • Juicy Pineapple
 • Squid & Octopus
 • Krill
 • Big Chili S
 • BBQ-N’Butyric
 • Garlic & Robin Red
kwo-fieldtest-pro-line-bollen-succes

De Coated Hookbaits doen goed hun werk! Vis op de kant wekt het vertrouwen in het aas in de hand 🙂


Baitsteam

De nieuwe Baitsteams van Pro Line zaten uiteraard ook in ons testpakket. Het zijn liquids met flinks wat waterboosters. Denk hierbij aan aroma’s, eetlust opwekkers en plantaardige oliën. De steams zijn niet alleen op boilies in te zetten, maar kunnen op elk denkbaar aasje worden gebruikt.

kwo-fieldtest-pro-line-baitsteam

De Baitsmoke voegt een extra dimensie toe aan je haakaas.

Een krachtige eigenschap van de Baitsteam is dat deze in alle lagen van het water te vinden is. Hierdoor worden de karpers in de midden- of bovenlaag van het water naar de bodem gelokt en kun je alsnog een aanbeet afdwingen!

De steams zijn bij veel hengelsportzaken terug te vinden in het assortiment. Je treft daar de volgende smaken aan:

 • Garlic & Robin Red
 • Squid & Octopus
 • Krill
 • BBQ – N’Butyric
 • Magic Mango
 • Juicy Pineapple
kwo-fieldtest-pro-line-baitsteam2

De Baitsmoke geeft een wolkend effect dat zal doorstromen in alle waterlagen!

Zoals ik al aangaf is nieuw aas altijd tricky. Je gevoel moet goed zijn, de producten moeten lekker voelen, ruiken, smaken en simpelweg vertrouwen opwekken! Ik heb samen met mijn vrienden de aasrange van Pro Line onder diverse omstandigheden ingezet en mijn eerste indruk is positief! We hebben goed gevangen en de producten hebben ons niet in de steek gelaten. Natuurlijk is dit een eerste indruk en hebben geen seizoenen met deze producten getest maar ik ben ervan overtuigd dat ook op langere termijn deze producten vis op blijven leveren!

De producten zijn in de meeste hengelsportzaken te verkrijgen. Bekijk ook de website van Pro Line en de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle Pro Line producten.

kwo-fieldtest-pro-line-beauty

Ook deze #BEAUTY viel voor de Pro Line producten.

Succes voor 2017!

Robin DiepenbroekEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe