KWO met grote stand aanwezig op Carp Zwolle 2018!

KWO Redactie
header-carp-zwolle-utrecht-carpsquare-kwo-stand

Morgen is het dan eindelijk zover: om 9 uur openen de deuren van de grootste karperbeurs van Europa zich. KWO is uiteraard opnieuw met een grote stand aanwezig op Carp Zwolle. Ook dit jaar zijn er bij ons weer veel (nieuwe) toffe producten verkrijgbaar en je kunt jezelf inschrijven als KWO Member. Hiermee maak je meteen kans op prijzen! Hoe dat zit lees je hieronder allemaal!


KWO Mega Winactie – 100 Members winnen een vette prijs!

Dames en heren, zet je schrap voor de aller, aller, ALLERGROOTSTE winactie OOIT! Na de succesvolle ‘maak je maat member’-actie van vorig jaar (met een prijzenpot van €10.000) gaan we dit jaar nog een stapje verder. Check de onderstaande video hoe jij mee kan doen? Uiteraard doe je als KWO Member automatisch mee!

DE PRIJZENPOT

Jullie staan natuurlijk te popelen om te zien wat er te winnen valt, dus we houden jullie niet langer op ?Hieronder check je de complete prijzenpot!

  • Navigator Baitboat met led en batterij indicator –  €1.400,-
  • Raptorboats pakket (boot, electromotor, accessoires) – €750,-
  • Trakker Tempest Composite Bivvy + overwrap – €750,-
  • Set van 3 handgebouwde RG karperhengels ‘KWO Special’ – €1.050,-
  • Set van 3x Nash R3 beetmelders + ontvanger – €550,-
  • 2x 50 kilo KWO Special boilies – €1.000,-
  • 2x een midweek vissen op een nieuw water in België van The Carp Specialist – €700,-
  • 3x CC MOORE Tuna pakket – €450,-
  • 88x €50 shoptegoed voor de KWO Webshop – €4.400,-

In totaal gaan we dus 100 Members blij maken met een super toffe prijs! De totale waarde van de winactie is maar liefst:

€11.050!

Sluit jezelf aan als KWO Member bij ons op de stand en maak automatisch kans op de vette prijzen!

EXTRA VOORDEEL ALS COMMUNITY MEMBER!

Ben je lid van de KWO Community? Zo ja, dan krijg je ook nog eens  extra korting op jouw aankopen tijdens de beurs. Op vertoon van de digitale memberpas gelden namelijk de Member prijzen!  Ben je nog geen lid? Maak dan nu de keuze en meld je HIER aan! Uiteraard kun je ook Member worden op de stand in Zwolle. Prijzen? Vanaf €4,95 per maand.

KWO MEMBER zijn is 20% korting scoren op het gehele KWO Assortiment! #WIN


Het gehele KWO team is aanwezig

Uiteraard zijn wij van KWO ook op de beurs in Zwolle GROOTS aanwezig! Je kunt ons vinden op stand 208 in de mediahal (hal 2). Op onze stand kan je naast KWO Member worden ook terecht voor de meest gave hoodies, t-shirts, petten, mutsen, jassen en meer! We staan met een flink team present op de stand dus je bent uiteraard ook altijd welkom om gezellig een praatje te komen maken.

KWO is te vinden op stand 208 in de mediahal (hal 2).

Lezing: Pilaar & Hofman – Gas geven op 14 wateren in 1 visjaar…

Op Carp Zwolle geven Mark Hofman en Michiel Pilaar lezingen over hun unieke, actieve visserij. In 2017 werd er hardcore gevist en vingen de mannen op 14 verschillende buitenlandse wateren bakken van karpers.

Doorlopend stonden de camera’s te ronken en in de spectaculaire presentatie laten Mark en Michiel enkele hoogte- én dieptepunten zien van hun sessies in Frankrijk en Slovenië. Niet te missen als je van humor, actie, dikke vissen en leedvermaak houdt… 😉

De lezingen zijn te volgen op vrijdag om 11:00, zaterdag om 13:00 en…

Zondag om 13:00. Zet dat maar alvast in je agenda!


KWO Caps en KWO Mutsen

Tijdens de beursdagen hebben wij ons complete assortiment aan KWO Caps en KWO Mutsen mee! Het kan haast niet anders dan dat jouw favoriet erbij zit!

Ook is er een nieuw design voor de KWO Mutsen…

…het design is verkrijgbaar op de Camou, Commando en Heather Green variant.

De KWO Snapbacks zijn te koop voor €25,- en als KWO Member krijg je uiteraard 20% korting!

De KWO Trucker Cap is dit jaar ook verkrijgbaar in een Dark Camo variant!


KWO Anoraks

Het populairste item in de KWO Webshop is de KWO Anorak. Op Carp Zwolle is de anorak verkrijgbaar is 4 kleuren en 2 verschillende modellen. Ga jij voor een camouflage anorak of toch een legergroene kleur?

De KWO Anorak is verkrijgbaar voor €50,- en als KWO Member betaal je slechts €40,-


Korting op de KWO Specials

Scoor als KWO Member voor het eerst korting op de NASHxKWO Specials. De NASHxKWO Specials zijn volledig naar wens geproduceerd van Mark Hofman en Michiel Pilaar. Vorig jaar op Carp Zwolle was de bol voor het eerst verkrijgbaar. Dit jaar kan je wederom kennis maken op de KWO stand met de ‘Key Cray’ boilie. Een intro pakketje met 1KG 15MM boilies en een potje pop-ups is verkrijgbaar voor €15,- en de 5KG zakken van 20 of 24MM zijn slechts €40,-!

Een mega instante boilie op basis van zoetwaterkreeft!


Nieuwe lijn KWO Kinderkleding

Ook voor de kleinste vissertjes pakken we dit jaar groot uit! We hebben een gehele nieuwe kinderkleding lijn ontwikkeld. Deze bestaat uit t-shirts en een hoodie. De t-shirts zijn verkrijgbaar in 2 kleuren en de hoodie in 1 kleur. De items zijn bedrukt met het nieuwe #VISBAAS design!

De hoodie is verkrijgbaar voor €35,-


10% extra korting op de sale producten in de KWO Webshop

Kan jij helaas niet aanwezig zijn op Carp Zwolle? Wees niet getreurd, in de KWO Webshop krijg je momenteel 10% extra korting op de sale producten. Hiermee kan jouw korting wel oplopen tot ruim 40%. Klik hier om naar de webshop te gaan!

Gebruik de code SALE2018 in je winkelmandje om de korting te activeren!

Tot aankomend weekend!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe