KWO met grote stand present op Carpsquare Utrecht

KWO Redactie
willem-kwinten-carpsquare-2016-beurs-5

Aankomend weekend is het weer tijd voor Carpsquare Utrecht. De Hengelsport en Botenbeurs gaat morgen (1 december) los en ook op zaterdag en zondag is de Jaarsbeurs the place to be! KWO is uiteraard ook van de partij en lees hieronder wat wij allemaal voor jou in petto hebben op onze ruime stand (waar je uiteraard ook gezellig kunt komen kletsen)!

De ‘Sloveense’ unit is ook weer van de partij! 😉


Het gehele KWO Team is aanwezig

Ook wij van KWO zijn uiteraard aanwezig op de beurs met een groot team van ervaren vissers. Je kunt ons vinden op het Carpsquare plein op standnummer 213, vlakbij de voerboten vijver. Op onze stand kun je terecht voor onder andere onze toffe merchandise, de meest gave gadgets, advies over je visserij en natuurlijk voor een gezellig praatje!

Ons team staat vrijdag, zaterdag en zondag voor je klaar!

Heb je op zaterdag of op zondag een uurtje over? Kom dan naar de lezing van Michiel Pilaar! Het onderwerp van zijn presentatie is: lossers. En: hoe kun je die voorkomen? Zeker weten dat je na het bijwonen van de lezing een aantal dingen anders aan zal pakken in je visserij! Zaterdag om 11 uur, zaterdag om 12 uur.

Wil jij minder lossers? Woon dan de lezing van MP bij!


Nieuwe Collectie KWO Snapbacks & Mutsen

Naast ons bestaande assortiment in petten en mutsen hebben wij ook 5 nieuwe ‘headwear’ producten mee naar Utrecht. Zo zijn er 2 nieuwe Snapbacks en 3 nieuwe mutsen verkrijgbaar.

De nieuwe KWO Snapback – Red Editon is van de partij. De Snapback heeft enkele fraaie details en wijkt af van de ‘standaard’ KWO Snapbacks.

Ook de nieuwe water afstotende snapback is van de partij in Utrecht.

Ook is er een nieuw design voor de KWO Mutsen…

…het design is verkrijgbaar op de Camou, Commando en Heather Green variant.


Nieuwe collectie hoodies, sweaters & t-shirts

Tijdens de Black Friday sale afgelopen vrijdag knalde we 2 nieuwe designs online. De designs zijn uiteraard ook in Utrecht verkrijgbaar op groene hoodies en t-shirts. Ons huismodel van JB Modeling Agency trok er op uit om strakke foto’s te schieten.

Naast dat de designs op hoodies verkrijgbaar zijn…

…zijn deze ook beschikbaar op t-shirts!

Ook de nieuwste Sweater is van de partij op Carpsquare!

Maar dat is nog niet alles! Buiten de nieuwe producten hebben wij ook ons meest populaire producten mee. We kunnen het ons bijna niet voorstellen dat je nog niet voorzien bent van een KWO Anorak of KWO Joggingbroek maar voor het geval dat… nemen wij ze maar mee 😉

Dark Camou, Woodland, Army Green en de Black variant zijn beschikbaar!

Op het gebied van kleding is er dus volop keus. Naast alle kleding is ook de KWO Kalender van 2018 te koop bij ons op de stand. De kalender staat vol met mooie pics van: Peter Vlasveld, Davey Gans, Willem Kwinten, Stan Neslo, Stefan Gysbers, Ricardo Koster, Erik Hakvoort, Dennis Thiemann, Dries Vastmans, Franklin Schalk, Mark Hofman & Florian Hilberink.

Deze verdiend wel een mooi plekje in huis!


EXTRA VOORDEEL ALS COMMUNITY MEMBER!

Ben je lid van de KWO Community? Zo ja, dan krijg je ook nog eens  extra korting op jouw aankopen tijdens de beurs. Op vertoon van de App, Mobiele website of de memberpas gelden namelijk de Member prijzen!  Ben je nog geen lid? Maak dan nu de keuze en meld je HIER aan! Uiteraard kun je ook Member worden op de stand in Utrecht. Prijzen? Ofwel €50,- per jaar, of €6,95 per maand.

Je aansluiten als KWO Member kan gemakkelijk bij ons op de stand!

Op de KWO Community heb je 24/7 toegang tot de beste content. Via je PC, mobiel of tablet lees je de leerzame artikelen, bekijk je de leukste films en leer je van de how-to video’s. Zonder advertenties of sluikreclame… Gewoon puur, vol met passie en kennis! Uiteraard alleen exclusief voor jou als KWO Member.

Check als KWO Member altijd als eerste de nieuwe films van Pilaar & Hofman!

Twijfel je nog? Bekijk dan onderstaande video en dan krijg je al snel een idee waar de KWO Community om draait:

We zien jullie graag terug in Utrecht op stand 213. Kom gezellig langs voor een praatje, handtekening of om vette kleding te scoren! Kan je er helaas niet bij zijn in Utrecht? Niet getreurd de KWO Merchendise is 24/7 online te koop op www.karperwereldshop.nl


KWO Community Members opgelet!

Nog even een aandachtspuntje voor de Community Members: via de member voordelen kun je een voucher printen die maar liefst €5,50 korting geeft op de entree. Dit is alleen als je de voucher hebt geprint en je een kaartje koopt aan de deur. Anders geldt deze korting niet!

BAM! Als member kun je met dikke vette korting naar de beurs 😉 Klik op de afbeelding om naar jouw voordeelpagina te surfen.
Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe