KWO Podcast – Episode 1 met Michiel Pilaar

KWO Redactie
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2018/04/michiel-pilaar-karper-podcast-1050x700.jpg

Onze Jos had laatst een leuk idee: “Waarom gaan we geen Podcast starten? Gewoon leuke gesprekken met interessante karpervissers!” De rest van de KWO Redactie was meteen om en Jos is aan de slag gegaan. Inmiddels heeft hij met meerdere toffe vissers een kop koffie gedronken en ze het hemd van het lijf gevraagd.

Voor de mensen die niet weten wat een podcast is: dit is een concept wat uit Amerika over is komen waaien. Je zet 2 mensen bij elkaar, ze gaan kletsen en de audio wordt opgenomen (dus geen beeld). De ‘interviewer’ probeert tijdens het gesprek zoveel mogelijk interessante informatie uit de spreker te ‘trekken’ om een zo vermakelijk mogelijke podcast te krijgen.

Grote buitenlandse karpers en het gezinsleven... het komt allemaal voorbij in deze allereerste KWO Podcast!

Voor de eerste Podcast heeft Jos onze hoofdredacteur uitgenodigd op kantoor; niemand minder dan Michiel Pilaar. Hieronder kunnen jullie dan ook de allereerste KWO Podcast terugluisteren. Geniet van dit gesprek van ruim een uur over o.a. de jeugd van Michiel, zijn levenswandel, het opstarten van KWO én uiteraard enkele Franse en Sloveense avonturen! Let’s go!

Of bekijk de video op YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=B3fquF_Qujc

Hopelijk hebben jullie genoten van deze Podcast! We hebben Jos flink opgejaagd om nog meer toffe Podcasts op te gaan nemen. De komende weken zul je zo eens per 2-3 weken een nieuwe aflevering kunnen beluisteren. Wil jij een specifieke karpervisser in deze rubriek terughoren? Mail ons dan op info@karperwereld.nl! Kortom; stay tuned en tot ziens!

Ben je al KWO Member? Log dan hieronder in