KWO Podcast – Episode 2 – Peter Vlasveld

KWO Redactie
kwo-podcast-peter-vlasveld

Nadat Jos in de vorige aflevering Michiel Pilaar het hemd van het lijf vroeg is het in de tweede KWO Podcast de beurt aan Peter Vlasveld. Deze strijder uit Zoeterwoude-Rijndijk heeft een bere-interessant leven en Jos wilde daar natuurlijk alles over weten.

Van de WCC tot aan sponsoring en van het vaderschap tot zijn drukke baan: alles komt voorbij in dit vermakelijke gesprek van ruim een uur! Geniet van de KWO Podcast, episode 2! Whoop, whoop, let’s go!

Mocht je liever een video aanklikken, dat kan ook: check de Podcast hieronder:

In de Podcast spreken de mannen onder andere over de ‘Karperen’ sessie van Peet en zijn vrouw Magdalena. Deze toffe movie kun je HIER terugkijken.

Kamperen én karpervissen… zou dat goed gaan?  😉

Ook het kijken meer dan waard is de ‘Road Trippin’ serie. Vier vette video’s die samen garant staan voor bijna 2 uur kijkplezier. Bekijk de movies HIER!

Peter ging helemaal ‘los’ in La France!

Hopelijk hebben jullie genoten van deze Podcast! We hebben Jos flink opgejaagd om nog meer toffe Podcasts op te gaan nemen. De komende weken zul je zo eens per 2-3 weken een nieuwe aflevering kunnen beluisteren. Wil jij een specifieke karpervisser in deze rubriek terughoren? Mail ons dan op info@karperwereld.nl! Kortom; stay tuned en tot ziens!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe