KWO Podcast – Episode 4 – Mark Hofman

KWO Redactie
header-podcast-mark-hofman

Whoop, whoop! Het is alweer tijd voor een nieuwe aflevering van de KWO Podcast. Een aantal weken geleden was onze eigen Mark Hofman de klos. Jullie kennen Mark natuurlijk vooral van zijn video’s met Michiel en zijn solo-avonturen in Frankrijk. Toch heeft hij nog een ‘normaal leven’. Alhoewel: als je deze podcast luistert merk je dat het bestaan van Mark verre van standaard is..!

In deze episode van de KWO Podcast leren we wat meer over de andere kant van Hofman. Hij vertelt namelijk over zijn werk, zijn leven in Scheveningen, maar uiteraard ontbreken de hardcore (vis)avonturen niet.

Kortom: tijd om een ruim uur te CHILLEN; zet je geluid aan, voetjes omhoog en luister naar het gesprek van Jos met onze #SLOPER  😉

Speel je liever een video af of speelt de Soundcloud player niet goed af op je mobiel? Check dan de movie hieronder:

In deze podcast…

…hoorde je Mark o.a. over zijn videoreeks Undercover in France. Bekijk HIER alle afleveringen terug (inmiddels staan) er 9 video’s live op de KWO Community! Eentje hebben we op Youtube gezet, helemaal for free. Check ‘em hieronder.

Genoten van de video? Word dan ook Member!

Hopelijk hebben jullie genoten van deze Podcast en smaakt het naar meer. De komende weken zul je zo eens per 2-3 weken een nieuwe aflevering kunnen beluisteren. Wil jij een specifieke karpervisser in deze rubriek terughoren? Mail ons dan op info@karperwereld.nl! Kortom; stay tuned en tot ziens!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe