KWO Product Buzzz – Juli Deel 1

KWO Redactie
kwo-product-buzzz-juli-deel-1-header

Voor vele karpervissers nadert de zomervakantie weer met rasse schreden en dat is hét moment om er lekker op uit te trekken! Om die reden hebben wij dan ook weer een hoop nieuwtjes en acties van onze partners verzameld in deze nieuwe editie van KWO Product Buzzz. Dit keer met o.a. nieuws van Mainline, The Carp Specialist, Strategy en meer…


Nieuw bij The Carp Specialist: Etang des Gaulois

De mannen van The Carp Specialist zijn constant bezig om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Recent hebben zij dan ook een nieuw betaalwater opgenomen in het toch al uitgebreide assortiment: Etang des Gaulois. Dit 28 hectare grote betaalwater is van alle gemakken voorzien en heeft een bestand waar je U tegen zegt. Met een topvis van ver boven de 30 kilo wordt dit waarschijnlijk een geliefde bestemming voor vele vissers.

Het 28 hectare grote Etang des Gaulois bevat…

…een prima bestand aan grote en mooie karpers.

Nu valt er natuurlijk véél meer tofs te vertellen over dit betaalwater, maar daarvoor check je de website en Facebookpagina van The Carp Specialist. Tevens wordt Etang des Gaulois in onderstaande video van dichtbij bekeken:


Veilig en innovatief: het Grade Keepsack System van Strategy

Strategy vertelt: De laatste paar jaar is er een trend ontstaan waarbij karpervissers weighslings gaan inzetten als een bewaarzak. Dat is naar ons idee niet de bedoeling, want een weighsling is immers bedoeld om een vis slechts voor een zéér korte periode weg te hangen. Om die reden hebben wij een speciaal weeg- en bewaarsysteem ontwikkeld dat uitermate gebruiksvriendelijk is en tegelijkertijd veilig is voor de vis. De werking van het Grade Keepsack System zie je in onderstaande video:

De laatste paar jaar is er een trend ontstaan waarbij karpervissers weighslings gaan inzetten als een bewaarzak.

Dit unieke systeem is niet onnodig diep, maar precies ruim genoeg voor een flinke vis. Daarnaast is het voorzien van een dubbele rits die ver naar beneden doorloopt om ervoor te zorgen dat een vis er op eenvoudige wijze uit kan zwemmen. De ritsen worden geborgd door een stevige karabijnhaak en in plaats van een dun touw is er gekozen voor een plastic gecoate staalkabel. De tijden van doorgebeten touwtjes en bewaarzakken die volledig in de war zitten zijn hiermee definitief voorbij! Dit systeem is zeer gebruiksvriendelijk en veilig voor de vis.

Het welzijn van de karper heeft op nummer 1 gestaan bij het ontwikkelen van het Keepsack System.

Ga voor meer informatie over dit handige product naar de Strategy website en volg ook de Facebookpagina voor het laatste nieuws.


De Scope Black Ops brolly van Nash

Wij karpervissers verblijven in weer en wind aan de waterkant. Het is dan wel zo lekker als je er een beetje droog en comfortabel bij zit. Om die reden heeft het Engelse Nash de Scope Black Ops brolly in haar assortiment. Deze brolly is ontworpen om zo compact mogelijk op te bergen, maar toch voldoende bescherming te bieden tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Compact en stijlvol: de Nash Scope Black Ops brolly.

Een uniek systeem om de ribben van de brolly in te klappen maken het mogelijk om de transportlengte te doen reduceren tot slechts 111 centimeter. Dat is exact hetzelfde als de 9ft Scopes. De brolly weegt slechts 4,9 kilo inclusief haringen en twee stormsticks. Daarmee is deze brolly een absolute must have voor de mobiele, maar veeleisende karpervisser.

Het lage gewicht en de korte transportlengte maken de Scope Black Ops brolly perfect voor de visser die niet te veel wilt meezeulen naar de waterkant.

Voor meer info check je de website en onderstaande video waarin Benelux consultant Timon van der Put enkele toffe items uit de Black Ops Range bespreekt. De Brolly check je vanaf 7.30 minuut:


Boost je aas met de Mainline Baitspray’s

Mainline vertelt: Mainline Baits staat al jaren bekend om haar uitmuntende flavours en attractors. Verspreid over de hele range worden deze gebruikt om de producten naar een hoger niveau te tillen en er voor te zorgen dat je als visser geen zorgen hoeft te maken over de attractie van je aas.

Mainline Baits staat al jaren bekend om haar uitmuntende flavours en attractors.

Een aantal van deze attractorcombinaties zijn vanaf heden ook in een speciale spray vorm verkrijgbaar. Dit geeft de visser de mogelijkheid om naar wens het haakaas, pellets, boilies of tijdens het witvissen bijvoorbeeld zelfs maden van een extra duwtje in de rug te voorzien. De in de praktijk langdurig geteste flavourcombinaties zijn hetzelfde als die van de Hi-Visual Pop-up range. Het is dan ook voor de hand liggend om deze pop-ups een extra boost te geven.

De nieuwe Baitspray’s zullen in alle succesvolle flavourcombinaties van de Hi-Visual pop-ups worden uitgebracht.

Door eenvoudig enkele keren in een potje te sprayen en deze goed te schudden zullen de haakaasjes de vloeistof opnemen. Hierdoor wordt een lange termijn effect waarbij de pop-ups de extra attractie over een langere periode afgeven verwezenlijkt. Voor een instant impact is het tevens mogelijk om net voor het inwerpen op je haakaas sprayen. Zo zal gelijk na het de worp een enorm attractief spoor ontstaan. Klaar om de aandacht van een passerende vis te trekken!

Spray eenvoudig enkele keren op het gewenste haakaas om deze te voorzien van extra attractie.

De Mainline Bait Spray is verkrijgbaar in 50ml flesjes met vernevelaar in de smaken:

 • Shellfish Black Pepper
 • Toasted Almond
 • Chocolate Orange Fizz
 • Fruit-Tella
 • Tutti Frutti
 • Pineapple Juice
 • Milky Toffee

Wil je voortaan altijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen bij Mainline? Like dan de Facebookpagina en bezoek ook de website.


Nieuw in de webshop: KWO Camou Jacket

Hoewel het toch echt zomer is, kan het soms nog best frisjes zijn. Ook de regengoden zijn ons op sommige momenten niet echt gezind en dan is een lichte, waterafstotende Jacket wel zo lekker. Nieuw in de KWO Webshop is daarom het Camou Jacket. Dit lichte jasje heeft een uniek en fraai Camou patroon en daardoor kun je hem ook buiten het vissen prima dragen.

De nieuwe KWO Camou Jacket is dé perfecte jas voor de zomer en het vroege najaar.

Ondanks dat de Jacket erg licht is, is er zeker niet bespaard op comfort en functionaliteit. Zo zijn er diverse zakken aan de binnen- en buitenzijde voor het opbergen van kleine persoonlijke spullen zoals je smartphone, portemonnee of sleutels. Tevens is de Camou Jacket uitgerust met een aantal handige trekkoorden en sluitingsbanden om zo het draagcomfort te optimaliseren.

De Jacket heeft een aantal zakken voor het opbergen van je spullen.

Het unieke, fraaie Camou patroon zorgt ervoor dat je stijlvol aan de waterkant zit.

Eén van de grootste pluspunten aan de Camou Jacket is misschien nog wel dat deze goed waterafstotend is. Mocht je dus plots worden overvallen door een regenbui, dan is er geen nood, want met dit jasje blijf je perfect droog! Wil jij de komende maanden er dus stijlvol en droog bijlopen aan de waterkant? Klik dan HIER om de KWO Camou Jacket te bestellen in de webshop!

Regen? Geen nood! Met de nieuwe KWO Camou Jacket blijf je kurkdroog! 🙂

 


Schrijf je in voor de Raven Carp Cup!

In september vindt de tweede editie van de Raven Carp Cup plaats. De grootste karperwedstrijd van de Benelux strijkt dit jaar neer op De Koperen Plas nabij Zwolle. De vijf spannende kwalificatiewedstrijden vinden in vijf weekenden achter elkaar plaats. Per wedstrijd is er plek voor 8 koppels die van vrijdag tot en met zondag strijden voor een gratis plaats in de finale in Frankrijk. Hoor jij bij de twee beste koppels van de wedstrijd, dan kwalificeer je je voor de finalewedstrijd in Frankrijk!

Wil jij je meten aan de beste karpervissers van Nederland? Schrijf je dan snel in voor de Raven Carp Cup!

Inschrijven gaat per koppel van twee karpervissers en kost €245,- per persoon voor één wedstrijd naar keuze in de weekenden van september 2017. Meer info check je op Raven’s website en Facebookpagina!


Upcoming: de Outline TT endtackle range van Avid Carp

De Outline Terminal Tackle-reeks van Avid Carp is het resultaat van een 2 jaar durend productontwikkelingsproces. De unieke Outline-camo afwerking heeft een strenge test op meer dan 100 verschillende bodems ondergaan, waardoor je bent verzekerd van optimale camouflage van je montage. In deze korte teaser geven de mannen alvast een korte preview van al het moois dat er aan komt. Voor meer informatie check je de website en de Facebookpage!


Spicy combi voor de zomer – Dream Baits

Dream Baits consultant Dennis Hellings vertelt: In de zomer maak ik graag gebruik van een aas waar voldoende eiwitten en voedingsstoffen in zitten om de vissen terug op krachten te laten komen na de paaitijd. Eén van mijn favoriete aasjes in deze periode is zonder twijfel de Red&Spicy van Dream Baits. Mede doordat deze boilie een aantal oliën bevat, kunnen de karpers ze letterlijk niet laten liggen. Om zoveel mogelijk vissen aan te spreken en extra attractie te creëren crush ik een kilootje 20mm boilies en voeg ik er een halve kilo Super RR pellets aan toe.

De Super RR pellets zitten boordevol attractoren die zich verspreiden door de waterkolom.

Een kleine hoeveelheid gechruste tijgernoten en een beetje hennep maken de mix af. Tot slot voeg ik een goede scheut Hydrolised Krill en zalmolie aan de mengeling toe, zodat de mix mooi blijft plakken. Deze combi werkt in elke waterlaag en zal vissen die aan de oppervlakte liggen snel attenderen op het feit dat er aas dat op de bodem ligt.

En voila! Een super attractieve mix die de vis in alle waterlagen zal aantrekken.

Wil je meer weten over de gebruikte producten? Bezoek dan de website van Dream Baits en houd ook de Facebookpagina in de gaten voor het meest actuele nieuws!

Dennis Hellings met een mooie spiegel die werd gevangen met behulp van bovenstaande mix.


Pro Line News Flash – Carp Care

De populaire Carp Care range van de Nederlandse firma Pro Line heeft een complete make over ondergaan! De oude, welbekende onthaakmatten zijn nu verbeterd en ook is er een nieuw schepnet en weighsling toegevoegd aan het assortiment. Wil je weten wat er zoal is vernieuwd en toegevoegd? Check dan onderstaande News Flash video!

 


“See Deeper” met de brillen van Fortis Eyewear

Een goede polaroidbril behoort anno 2017 tot één van de belangrijkste items van je uitrusting. Je gaat immers nóóit vis vangen als ze niet op je plek zitten. Het Engelse Fortis Eyewear verkoopt daarom al jaar en dag kwalitatieve polaroidbrillen onder het motto: “See Deeper”.

“See Deeper”

Om dit soort taferelen mee te maken moet je de vis wel eerst vinden!

In het Fortis assortiment zijn er diverse modellen verkrijgbaar. Zo zijn er laagdrempelige instapmodellen, maar ook duurdere modellen voor de veeleisende karpervisser. Ze hebben echter allemaal één ding gemeen: het vereenvoudigen van het spotten van karpers. Is je interesse gewekt door de brillen van Fortis? Bezoek dan de website en Facebookpagina!

Twijfel jij aan de kracht van een goed polaroidbril? Check deze foto dan maar eens! 😉


House of Carp pakt deze zomer groots uit!

De firma House of Carp timmert momenteel hard aan de weg en voor komende zomer hebben zij dan ook weer een hoop nieuwe en leuke producten weten te scoren die in de winkel en webshop verkrijgbaar zijn. We trappen hieronder af met iets nieuws van Fox.

Fox Camo Flip Flops

Wil jij er deze zomer hip bijlopen aan de waterkant? Pre-order dan nu alvast de nieuwe Fox Camo Flip Flops bij House of Carp. Dit is een kwalitatief hoogwaardige slipper in een stoere Camo print. De slipper heeft een goede zool en natuurlijk is het herkenbare Fox oranje erin verwerkt. Naar verwachting zal de voorraad er snel doorheen gaan, dus pre order ze alvast via de site, klik HIER!

Wil jij er deze zomer hip bijlopen aan de waterkant? Pre-order dan nu alvast de nieuwe Fox Camo Flip Flops bij House of Carp!

RidgeMonkey hoofdlamp en Line Control Arm

Ook Ridgemonkey blijft aan de weg timmeren met nieuwe producten. Eén van de nieuwe en innovatieve producten is de VRH300 USB oplaadbare hoofdlamp. Deze hoofdlamp heeft een extra groen lampje die je ’s nachts kunt gebruiken, waardoor je niets verstoord. De lamp heeft diverse lichtsterktes en zit bevestigd aan een stevige hoofdband die tevens ook nog eens kantelbaar is. De hoofdlamp is oplaadbaar met iedere 5v adapter en heeft een power indicator voor de batterij.

De nieuwe RidgeMonkey Headlight is een must have voor iedere karpervisser!

Tot slot hebben we de Line Control Arm. Dit is een zéér innovatief product dat vele vissers uitkomst biedt, want iedereen kent het probleem van het uitvaren van je lijn in je ééntje. Uitvaren door de slip of vrijloop zorgt voor het extreem kinken van de lijn en bij het uitvaren met de beugel open valt er vaak lijn van de spoel, waardoor deze in de knoop kan raken.

Dit is een zéér innovatief product dat vele vissers uitkomst biedt

Dit moest dus anders en daarom heeft Ridgemonkey een oplossing bedacht: de Line Control Arm. De Line Control Arm zorgt ervoor dat de lijn eenvoudig uitgevaren kan worden met een geopende beugel zonder dat de lijn te los van de spoel loopt. Door de Line Control Arm te gebruiken heb je je handen vrij om je afstandsbediening te bedienen met twee handen. Op deze manier wordt er een lichte spanning op de lijn gehouden, waardoor de bocht in de lijn bij het uitvaren ook beperkt wordt. Super handig dus!

Vis jij vaak alleen met een (voer)boot? Dan is de RidgeMonkey Line Control arm een gadget die je MOET hebben!

Alle producten zijn te bestellen in de webshop van House of Carp. Like ook zeker de Facebookpagina om in de toekomst op de hoogte te blijven van de actuele acties, nieuwe producten een aanbiedingen!


Nieuw bij De Vissende Hollander: Bellevue Lodge

Karperreisbureau De Vissende Hollander heeft recent een nieuwe bestemming in haar uitgebreide assortiment opgenomen: Bellevue Lodge. Dit 1,5 hectare grote water ligt op een prachtig domein op de grens van Normandië en Bretagne. Zoals de naam al zegt verblijf je op dit water vanuit een Lodge. Wanneer je de schuifpui van de Lodge opent kun je het gehele meer met een eiland overzien. Er zijn geen vaste stekken, maar er zijn wel ruime plaatsen waar je perfect een tent kan plaatsen.

Bellevue Lodge is gelegen in een prachtige en bovendien rustige omgeving.

Er zwemmen ongeveer 100 karpers in het water van Bellevue Lodge met een gemiddeld gewicht van 15kg. Daarnaast zwemmen er enkele grote steuren en graskarpers op het water. Genoeg uitdaging dus! Wil je meer informatie over Bellevue Lodge? Klik dan HIER om de website van De Vissende Hollander te bezoeken.

Op Bellevue Lodge zwemt een leuk bestand met een gemiddeld gewicht van ruim 30 pond!


Profiteer van de ‘Struindeals’ bij Originals!

Heb je weinig tijd en wil je snel een paar karpers vangen? Dan is struinen the best way to go! Speciaal voor deze visserij heeft de aasfirma Originals enkele gave Struindeals voor je samengesteld. Deze deals zijn voordelig geprijsd en bestaan uit producten die je direct kunt gebruiken tijdens het struinen. Een dergelijke deal bestaat uit 3,5 kilo boilies, een fles 500 ml Amino Booster om je aas te soaken en een potje 14mm Amino Fluo Pop-ups. Deze producten lenen zich uitstekend voor een actieve, struinende visserij.

Heb je weinig tijd, maar wil je wél uiterst effectief vissen? Check dan zeker de Struindeals van Originals eens!

De Struindeals van Originals zijn verkrijgbaar in de smaken Scopex, Maple Pistache, Liver Squid en Milky Banana bij De Tacklebox in Beilen en online te bestellen via de webshop van Originals.


Kom karpervissen op Villedon van Fisherman Holidays

De Nederlandse reisagent Fisherman Holidays is al jaar en dag hét adres om je stek te boeken voor het befaamde Lac de Villedon in het midden van Frankrijk. Dit net geen 100 hectare grote betaalwater bevat een meer dan uitstekend bestand aan karper en daarom bezoeken jaarlijks vele vissers dit meer. In onderstaande video check je het water en alle features van dit betaalwater. Ga voor meer informatie naar de website, klik hier.


Old but gold: de Classic Range van Martin SB

MSB aan het woord: Aasproducent Martin SB is inmiddels een begrip in de karperwereld en is uitgegroeid tot een Europese aasmerk met status. Al meer dan 25 jaar jaar produceert deze firma boilies, pop-ups, flavours, pellets en andere aasgerelateerde producten. De Classic Range geeft het eigenlijk al aan, want deze 25 jaar oude klassiekers bewezen hun vangkracht al jaren geleden…

De Classic Range is een range aan boilie’s die breed inzetbaar zijn en zichzelf al keer op keer hebben bewezen.

Deze range vormt het hart van het assortiment van Martin SB. Want wie heeft er nou niet eens een Monster Crab of een Roasted Nut boilie aan zijn hair gehangen? Of het nou om een parkwatertje of een grote rivier in Frankrijk gaat: vandaag de dag bewijzen deze klassiekers keer op keer hun diensten. Het uitgangspunt van deze Classic Range is dat je een ruime keuze hebt om een betrouwbaar product in te zetten op ieder type water.

Zeg nou zelf: wie heeft er vroeger niet…

…een ‘klassieke’ boilie aan zijn hair gehangen?

Meer informatie over de producten van Martin SB vind je op de website en Facebookpagina!


Scoor nu een Pro Line Big Chilli S voordeelpakket bij ZOO&ZO

De mannen van hengelsportgigant ZOO&ZO uit het Gelderse Ede zijn wederom volop bezig met het uitbreiden van het assortiment van deze winkel. Recent hebben zij dan ook een tof voordeelpakket van aasfabrikant Pro Line toegevoegd aan het assortiment. Met het Big Chilli S voordeelpakket zorg je ervoor dat je in één klap extra effectief en voordelig aan het vissen bent, want deze boilie is een ware ‘killer’ op vrijwel ieder water!

Het Big Chilli S voordeelpakket bevat het volgende:

 • 1 kilo 20mm boilies
 • 1 kilo 15mm boilies
 • 500ml Bait Steam
 • 500ml Liquid Bait Booster
 • 15 mm pop-ups
 • Coated Hookbaits

Het Pro Line Big Chilli S voordeelpakket schaf je al aan voor slechts €31,95 en wordt geleverd in een handige, afsluitbare Pro Line emmer. Ben je KWO Community Member? Dan hebben we goed nieuws, want dan krijg je nog eens 10% extra korting op dit pakket! Volg de Facebookpagina van ZOO&ZO voor de meest actuele acties, aanbiedingen en nieuwste producten.

Wil jij extra voordelig met goed aas vissen? Schaf dan zeker het Big Chilli S voordeelpakket aan bij ZOO&ZO.


Nieuw bij Carplevel: Guru & Mainline Match producten

Wil jij de karpers eens op een andere en vooral spannende manier belagen? Kom dan zeker is langs bij de Belgische karperspeciaalzaak Carplevel! Zij hebben recent namelijk diverse Guru producten toegevoegd aan het assortiment die perfect zijn voor het vissen met de Method Feeder op kleine én grote karpers! Zo zijn er onder andere Method Feeders, X-safe Feeders, kant en klare onderlijnen en hengelsteunen toegevoegd aan het assortiment.

Wil jij de karpers eens op een andere manier achter de schubben aan zitten? Dan ben je bij Carplevel aan het juiste adres!

Uiteraard hoort bij de manier van vissen ook ander aas en om die reden hebben de boys van Carplevel ook de nieuwe Mainline Match range opgenomen in het assortiment. Deze range is speciaal ontwikkeld voor de visserij met de vaste stok en method feeder op (kleinere) karper, maar dit aas is voor nog veel meer doeleinden te gebruiken. Bij Carplevel vind je onder andere pellets, grondvoer, liquids, mini-boilies, wafters en meer!

De Mainline Match range is speciaal ontwikkeld voor…

…de moderne witvisserij op kleine en grote karpers.

Kom dus snel naar de winkel op de Beringersteenweg 108 in Heusden Zolder en houd ook de website en Facebookpagina in de gaten voor de laatste productnieuwtjes en acties!


Scoor extra voordelig je JRC producten bij Fish Inn!

Fish Inn hengelsport heeft weer enkele prachtige JRC aanbiedingen voor jullie klaarstaan. Het aankopen van een nieuwe brolly, stoel of tas is nog nooit zo gunstig geweest! Hieronder nemen we de beste aanbiedingen met jullie door.

JRC Contact Oval voor slechts €89,95

Ben jij op zoek naar een nieuwe Oval? Scoor dan voor slechts €89,95 een JRC Contact Oval! Dankzij het intelligente lage profiel van het spreidsysteem is de ruimte onder de paraplu enorm vergroot, dus je kan eenvoudig rechtop zitten. De JRC Contact Oval heeft een nylon tentdoek met een PU coating dat zorgt voor een waterdichtheid van maar liefst 5000HH. Klik HIER om hem te bestellen.

Klik op de afbeelding om de JRC Contact Oval te bestellen.

JRC Contact Zip Brolly voor slechts €99,95

Heb je meer behoefte aan een compleet gesloten shelter zonder gebruik te hoeven maken van een losse overwrap? Dan is de Contact Zip Brolly van JRC een goede optie! Om deze JRC brolly nog eenvoudiger te maken hebben de ontwerpers ervoor gekozen om het frontpaneel drie opties mee te geven. Zo kunt je er een volledig groen, transparant of mozzy mesh paneel in bevestigen. Klik HIER om hem te bestellen.

Klik op de afbeelding om de JRC Zip Brolly te bestellen.

JRC Contact Lite Chair voor slechts €34,95

Heb jij al vaker een ‘gasten stoeltje’ willen kopen voor het geval dat je vismaten op de koffie komen? Voor nog geen 35 piek koop je nu een stoeltje dat (ondanks de lage prijs) toch voorzien is van 4 verstelbare poten en een comfortabele zitting. Dé ideale gastenstoel bestel je HIER.

Klik op de afbeelding om de JRC Contact Lite Chair te bestellen.

Wil je in de toekomst op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Fish Inn? Like dan de Facebookpagina en bezoek ook de webshop.


Veilig op het water met de nieuwe Watersnake Life Jacket

Vis jij vaak in of met behulp van een boot? Dan is een degelijk reddingsvest voor je eigen veiligheid geen overbodige luxe. Zeker wanneer je ook op grote wateren en rivieren gaat vissen kan een Life Jacket uitkomst bieden. Leonard Sports speelt hier goed op in en kwam onlangs met het Watersnake Life Jacket die speciaal ontwikkeld is voor de karpervisser.

Vertegenwoordiger Gijs Wijnholds met het nieuwe reddingsvest.

Het Watersnake Life Jacket heeft een aantal interessante features. Zo is de sluiting dankzij de speciale clips eenvoudig te openen en te sluiten en zit hij erg comfortabel. Ook met het 150N drijfvermogen zit het goed, want dit Life Jacket houdt je altijd veilig boven water. Dit veilige, zelfopblaasbare reddingsvest heeft een adviesverkoopprijs van €119,95 en dat is niet duur voor een kwalitatieve Life Jacket. Klik HIER voor meer informatie.

De handige sluitingsclips op het reddingsvest zorgen ervoor dat je hem eenvoudig kan openen en sluiten.


Force1baits – Monster Roadtrip

De mannen van Force1baits hebben recent een roadtrip gemaakt door het Franse land. De nodige blikken energy drank vlogen er doorheen en uiteraard hebben zij deze trip gefilmd. Ga er dus maar eens goed voor zitten en geniet van maar liefst 40 minuten film waarin consultants Davy & Jeffrey op verschillende wateren in Frankrijk op zoek gaan naar avontuur en de ultieme beleving om vis te vangen!

Wil je meer van dit soort films zien? Abonneer dan nu op het Youtube kanaal om niets te missen, want de mannen hebben dit jaar nog veel meer van dit soort trips gepland staan! 🙂


Verzekerd van vers aas met de gezouten VNX+ van Succesfull Baits

Vanuit Duitsland is Successful Baits ook overgewaaid naar Nederland. Dit bedrijf doet vele Duitse vissersharten sneller kloppen en de producten zijn nu ook in Nederland te verkrijgen. Speciaal voor de vissers die deze zomer op visvakantie gaan naar het buitenland heeft dit aasfirma gezouten VNX+ aasjes. Ben jij dus een visser die niet de voorkeur geeft een geconserveerd aas, maar ook buitenshuis verzekerd wilt zijn van vers aas, dan zijn de gezouten VNX+ boiles wellicht wat voor jou!

Door de toevoeging van zout aan de boilies blijven ze ook zonder conserveermiddelen in prima staat.

Wil je op je vistrip daarnaast ook nog eens anders dan de rest vissen, dan vind je in het gamma van Succesfull Baits ook diverse 12mm boilies. Klein aas heeft als voordeel dat het extra attractief is en het nóg makkelijker wordt geaccepteerd door onze vriend karper. Wees de concurrentie dus een stap voor en bestel je producten in de webshop!

Klein aas wordt in tegenstelling tot groot aas makkelijker geaccepteerd door de karper.


MAD Comfort Sleeping bag

Nieuw van het Duitse MAD is de Comfort Sleeping bag. Deze slaapzak is, zoals de naam al zegt, uiterst comfortabel doordat hij is gemaakt van microfleece materiaal. Dit zorgt tevens voor een zachte binnenlaag die ook erg warm is. Wat ook een groot pluspunt is, is dat de ritsen van hoge kwaliteit zijn. Er is gebruikt van een Heavy-Duty rits die ’s nachts snel te openen en te sluiten is en die lang meegaat.

Enkele specificaties: 

 • Oxford Nylon 420D Basis
 • Zijdezacht materiaal
 • Elastische uiteinden en centraal bevestigingspunt op je stretcher
 • Heavy-Duty rits
 • Wordt geleverd inclusief opbergtas

Kortom, de MAD Comfort Sleeping bag is dé ideale slaapzak voor de karpervisser en dat voor een adviesverkoopprijs van slechts €129,95! Meer informatie check je op de website en de Facebookpagina.

De Comfort Sleeping bag van het Duitse MAD is de perfecte slaapzak voor de veeleisende karpervisser.


Dit was de eerste KWO Product Buzzz van de maand juli. Over enkele weken zijn we bij jullie terug met de tweede Buzzz van de ultieme zomermaand. Mochten jullie naar de waterkant gaan: veel succes! Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe