KWO Product Buzzz – Juni Deel 1

KWO Redactie
kwo-product-buzzz-juni-deel-1-header

Het voorjaar is in volle gang en de karpers zijn LOS! Op veel wateren hebben de vissen weer gepaaid en dit is dan ook hét ideale moment om eens flink toe te slaan. Om de ‘viskoorts’ extra aan te zwengelen hebben we in deze nieuwe editie van KWO Product Buzzz weer een flink aantal nieuwtjes en acties van onze partners voor jullie op een rijtje gezet. Dit keer met o.a. nieuws van Originals, Fortis Eyewear, The Carp Specialist en meer!


Hejö Lake van The Carp Specialist

Hongarije is misschien niet het eerste land dat je associeert met karper, maar ze zwemmen er zeker! De mannen van The Carp Specialist hebben sinds kort een nieuwe bestemming in het toch al uitgebreide assortiment opgenomen: Hejö Lake. Dit 38 hectare grote meer is niet alleen kraakhelder, maar het herbergt ook nog eens regelrechte BAKKEN!

Eén van de bijzondere bewoners van Hejö Lake.

Op het meer zijn 10 volledig ingerichte woonboten geplaatst. Deze zijn met onder andere stroom, WiFi, bedden en een TV zijn uitgerust. Dat is pas een luxe karpervisvakantie! Ook het visbestand is dik in orde, want met een topvis van 27 kilo (graskarpers tot 35 kilo) en vele vissen tussen de 15 en de 20 kilo heb je gegarandeerd een toffe visweek!

Alle 10 luxe accomodaties zijn uitgerust met o.a. WiFi, bedden en een TV.

Wil je meer informatie over Hejö Lake? Surf dan naar de website van The Carp Specialist!


Video: de Pro Line Xtreme Carp Care van dichtbij bekeken

De Nederlandse firma Pro Line heeft de afgelopen maanden flink wat degelijke materialen op de markt gebracht die het voor de karpers een stuk veiliger maken wanneer zij de oever bezoeken. In deze korte video laat Michiel twee items zien uit de Xtreme Carp Care range. Zowel de Floating Weighsling als de Xtreme Unhookingmat MKII worden van dichtbij bekeken en Michiel legt uit waarom deze producten zo’n goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Voor meer info check je: http://proline-products.nl/tackle/

 


Nieuw: Milky Banana Baitspray van Originals

Met de nieuwe Milky Banana Baitspray maakt Originals haar gamma Baitsprays compleet. Aanvankelijk werd de Range Milky Banana ontworpen voor de wintervisserij, maar nu blijkt dat dit aas ook meer dan goed presteert bij hoge watertemperaturen. Het werd dan ook hoog tijd om een bijpassende Baitspray te lanceren.

Met de nieuwe Milky Banana Baitspray maakt Originals haar gamma Baitsprays compleet.

De nieuwe Amino Baitspray Milky Banana van Originals is een mierzoete spray bomvol eetlustopwekkers. Deze Spray trekt zéér snel in een boilie, pop-up of ander product, waardoor je zowel een snelle als langdurige extra prikkel kan toevoegen aan je aas. Enkele sprays op je haakaas (die je vervolgens een half minuutje laat opdrogen) zijn al voldoende om een verschil te maken!

De nieuwe Amino Milky Banana Baitsprays zijn perfect voor het ‘boosten’ van bijvoorbeeld je pop-ups!

De Amino Baitsprays zijn verpakt in handige flesjes van 50 milliliter. Doormiddel van een verstuiver is deze spray gelijkmatig en snel aan te brengen. Geleverd inclusief beschermdopje waardoor lekkage in je vistas is uitgesloten. Verkrijgbaar bij zowel De Tacklebox als de website www.original-boilies.com.


Deeper PRO+ vs. een ‘oldskool’ Peildobber – Stekken zoeken 2.0

In onderstaande video gaat Luuk Zomerhuis naar de waterkant met de nieuwe Deeper PRO+. Hij kijkt op een aantal punten of dit stukje techniek makkelijker en beter is dan een ouderwetse peildobber als het aankomt op het vinden van de perfecte plekken om een karper te haken. Wier, harde- of modderbodems en vissignalen: met de Deeper ga je next level op onderzoek uit en dat laat Luuk duidelijk zien in deze video. Wil je zelf een Deeper kopen? Surf dan naar: www.buydeeper.nl


Scoor nu voordelig een Baitliner voerboot bij Raven

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare voerboot voor het karpervissen is de Baitliner voerboot van X2 een boot om zeker eens te bekijken. Deze voerboot is gemaakt van een sterke kunststof romp en heeft een grote voerbak die plaats biedt voor ongeveer één kilo voer. Perfect dus voor het voeren en vissen op afstand of op krappe stekjes waar je niet goed kunt ingooien!

De Baitliner van X2 is dé ideale voerboot voor de karpervisser.

Bij Raven Hengelsport schaf je deze voerboot nu aan voor slechts €299,99! Dat is weinig geld voor een degelijk bootje. Klik HIER om naar de webshop te gaan en jouw exemplaar te bestellen.


Nieuwe KWO Caps in de KWO Webshop!

De afgelopen tijd zijn er weer 4 nieuwe caps toegevoegd aan het assortiment van de KWO Webshop. De KWO Snapback – Grey Melange, KWO Snapback – Army Green, KWO 5-Panel Cap – Roze en de KWO Trucker Cap – Dark Camo. Alle petten zijn van hoge kwaliteit en zien er daarnaast erg stijlvol uit. Klik op de onderstaande foto’s om de petten te bestellen in de webshop:

Klik hier om de Snapback Grey Melange te bestellen.

Klik hier om de Snapback Army Green te bestellen.

Klik hier om de Trucker Cap – Dark Camo te bestellen.

Klik hier om de Roze 5-panel Cap te bestellen.


Het nieuwe Probe Markerlead van Korda

Om zeker te weten dat je effectief aan het vissen bent, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat je montage op de juiste plek ligt en de bodem vrij is van wier en waterplanten. De Engelse grootmacht Korda heeft daarom speciaal voor het aftasten van de bodem en nieuw lood ontwikkeld: het Probe Markerlead.

Het vernieuwde Probe Markerlead van Korda is speciaal ontwikkeld om de bodem af te tasten.

Doordat het lood beschikt over een viertal armpjes die goed contact maken met de bodem weet je altijd op welk type bodem je vist. Als je het lood over grind sleept zal je dat gelijk voelen op de hengeltop, maar door deze armpjes zal aanwezig wier ook meteen voor extra weerstand zorgen. Op deze manier ben je veel zekerder over de situatie die je op dat moment op je stek hebt. Dit maakt het mogelijk om montages aan te passen, effectiever te vissen en dus ook meer vis te vangen!

De vier armpjes van het Probe Markerlead laten je precies zien met welke bodem je te maken hebt.

Het Probe Markerlead wordt in een handige blisterverpakking verkocht. Deze bevat twee loden met een verschillend gewicht: 57 gram & 85 gram of 85 gram & 113 gram. Waar mogelijk kan je het kleinere model gebruiken om zo de verstoring iets te beperken. Mocht je wat verder moeten werpen, dan heb je optioneel het grotere model. Zo ben je klaar voor alle omstandigheden.

Het Probe Markerlead is in diverse gewichten verkrijgbaar en wordt geleverd in een verpakking met twee stuks.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe Korda producten? Check dan regelmatig de website en houd ook de Facebookpagina in de gaten!


Scoor de Navitas Trainers nu bij ZOO&ZO Hengelsport

Het heeft even geduurd, maar bij ZOO&ZO Hengelsport zijn de nieuwe Navitas Trainers eindelijk uit voorraad leverbaar! De Trainers van Navitas zijn prachtig gestylde sneakers die ideaal zijn voor tijdens het vissen, maar dankzij de toffe styling zijn ze ook perfect voor dagelijks gebruik. Ze zijn voorzien van een grof profiel, zodat je extra grip hebt aan de waterkant tijdens slecht weer. Doordat er gebruik is gemaakt van een resistente coating zul je niet snel natte voeten krijgen. Al met al is dit dus dé perfecte sneaker voor tijdens het vissen of voor het dagelijks leven.

Een prachtig gestylde sneaker die je ook prima buiten het vissen om kan dragen!

De Navitas XTI Trainers zijn verkrijgbaar in Green en Black/Camo. Tevens worden ze geleverd met zowel gele als groene veters. Ga dus stijlvol de zomer in en bestel je Trainers in de webshop, klik HIER.


Video: Etang de Mont van Fisherman Holidays

Karpervissen in Frankrijk is voor veel vissers dé ultieme beleving van hun hobby. Een water waar jij jouw droomsessie kan beleven is Etang de Mont van Fisherman Holidays. Dit prachtige, 18 hectare grote meer ligt in midden Frankrijk en huisvest enkele hele gave karpers! Ga voor meer informatie of boekingen naar de website van Fisherman Holidays en check ook onderstaande video over het water!


ESP bereidt haar end-tackle range uit

Het Engelse ESP speelt continu in op de vraag naar nieuwe producten. Recent hebben zij dan ook twee nieuwe end-tackle items op de markt gebracht die momenteel hun weg naar de winkels vinden: de Quick Change Uni Link Swivels en de Rig Rings. Hieronder bekijken we beide van dichtbij:

ESP Quick Change Uni Link Swivels

De Ronnie rig is een regelrechte hype en ook de mannen van ESP weten dit. Speciaal voor het ‘haakgedeelte’ van deze rig hebben zij dan ook de Quick Change Uni Link Swivels ontwikkeld. Op deze Swivels kun je namelijk perfect je haak monteren. Door de grote ring aan de onderzijde van de Swivel kan de haak alle kanten op bewegen en dit bevorderd natuurlijk de inhaking aanzienlijk.

De Ronnie rig is een regelrechte hype en een pakje van de Quick Change Uni Link Swivels mag dan ook niet ontbreken in je tacklebox!

Daarnaast zijn de Quick Change Uni Link Swivels ook ideaal voor het snel wisselen van je rig op een helikoptermontage. Je kan namelijk middels een lus je onderlijn vliegensvlug vervangen op het moment dat je haak bot is of je gaat opruimen. De Swivels zijn verkrijgbaar in maat 9 & 11 en hebben een mooie matzwarte afwerking, waardoor deze niet opvallen op de bodem.

ESP Rig Rings

Rig ringetjes zijn een essentieel item voor het bevestigen van je aas op een tal van rigs. Om die reden heeft ESP dan ook de Rig Rings ontwikkeld in drie verschillende maten: Micro, Mini en Small. Zo is er voor iedere aaspresentatie en aasformaat een geschikte Rig Ring te vinden in het assortiment. Net als het bovenstaande item zijn ook de Rig Rings weer uitgerust met een mooie matzwarte afwerking, waardoor deze niet opvallen op de bodem.

De Rig Rings van ESP zijn ideaal voor een tal van rigs en aaspresentaties!


Strategy verwelkomt Pro-Staffer Dennis Hellings

Strategy heeft de afgelopen jaren een flinke groei gemaakt. Een belangrijke rol daarin is weggelegd voor de groep Pro-Staffers die met zijn allen bijdragen op het gebied van ontwikkeling, innovatie en merkbekendheid. Om deze lijn de komende jaren voort te zetten heet Strategy een nieuwe Pro-Staffer in het team welkom: Dennis Hellings.

Dennis is zeker geen onbekende in de karperwereld. We kennen hem als een zeer fanatieke, gedreven visser. Een echte liefhebber van de visserij op de rivieren en kanalen. Tevens is hij ook geregeld in het buitenland te vinden waar de grote watersystemen hem erg aanspreken. De Strategy mannen zijn er dan ook van overtuigd dat Dennis een zeer goede aanvulling is binnen het team en ze kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking!

We kennen hem als een zeer fanatieke, gedreven visser.

Dennis Hellings met een recente vangst.


Sonik’s Vader X Range

We hebben er even op moeten wachten, maar de Vader X range van Sonik wordt over 3 weken dan eindelijk gereleased! De range bestaat uit zowel hengels als molens en hieronder gaan we wat dieper in op beide:

Vader X hengels

De Vader X hengels hebben een dunne, lichtgewicht carbon blank die matzwart is afgewerkt. De carbon blank zorgt voor een zeer progressieve actie met voldoende reserve onderin voor wanneer het nodig is. De hengels zijn afgewerkt met dubbelpoots SIC geleide ogen, een anti-wrap topoog, een 18mm DPS reelhouder (geschikt voor alle gangbare big pit molens), full slim shrink wrap handvat en een lijnvriendelijke Sonik line-clip.

De Sonik Vader X hengels presteren niet alleen erg goed, want door de matzwarte afwerking zien ze er ook nog eens ontzettend stijlvol uit.

De range bestaat uit 4 verschillende 12ft karperhengels:

 • 2.75lbs met een 40 mm startoog
 • 3lbs met een 50mm startoog
 • 3,25lbs met een 50mm startoog
 • 3,5lbs met een 50mm startoog

De adviesverkoopprijs is slechts €99,99 per stuk, maar met de welbekende Sonik deal, “3 halen is slechts 2 betalen”, vis je wel héél voordelig met deze hengels! Een set van 3 stuks kost nu dus slechts € 199,98 i.p.v. € 299,97! Dat is slechts €66,66 per stuk. Aanvullend op de Vader X Range is er tevens een Vader X Hybrid Spod- en Marker Rod en 2 Vader X 42‘’ Landing Nets (een 1- en 2-delige steel variant).

Vader X 8000 Carp Reel

Naast de hengels biedt de Vader X Range tevens de Vader X 8000 Carp Reel. Dit is een robuuste big pit molen in de bekende matzwarte finish zoals de Tournos molens. De spoel biedt plaats voor 300 meter 0.40mm en verder is de molen uitgevoerd met fraaie houten slinger. De Vader X Carp Reel is voorzien van 2 lijnclips en 5+1 kogellagers.

Aanvullend op de Vader X hengels is er nu ook een Vader X 8000 Carp Reel beschikbaar.

De Vader X 8000 Carp reel is verkrijgbaar in 2 varianten: compleet met reservespoel als big pit molen of kant en klaar gevuld met braid als Spod/Marker reel. Beide zijn verkrijgbaar voor slechts €69,99 per stuk. Wil je meer informatie over de Vader X range? Bezoek dan de website en like de Facebookpagina!


Ongediertevrij vissen dankzij de Thermacell van Fish Inn

Muggen en ander vliegend gespuis… Ze kunnen je nachtrust akelig verstoren. Gelukkig heeft Fish Inn & Outdoor dé oplossing: Thermacell. Met dit handige apparaat ben je er zeker van dat ongedierte op een afstand blijft.

Dit soort taferelen kunnen we allemaal wel schieten! Je doet er daarom verstandig aan om de Thermacell van Fish Inn aan te schaffen!

Na diverse tests door verschillende personen is de Thermacell door Fish Inn gekozen als het beste anti muggen middel. Of het nu om vissen vanaf vanuit een boot, vanaf de kant of het genieten op de camping, het Thermacell apparaat zorgt ervoor dat jij muggenvrij kunt vissen.

Klik op de afbeelding de Thermacell te bestellen!

Het apparaat is handig in gebruik, werkt zonder open vuur en zal geen nare geuren verspreiden. Wil jij voortaan Geurloos, prikloos en jeukloos van een dagje vissen thuis komen, geef de thermacell dan een kans. Het gebied van 21 vierkante meter is natuurlijk ook voldoende voor gebruik tijdens een picknick in het bos of tijdens een zwoele zomeravond op de camping. Het team van Fish Inn & Outdoor durft te garanderen dat jij tevreden zult zijn over de Thermacell!

Het team van Fish Inn & Outdoor durft te garanderen dat jij tevreden zult zijn over de Thermacell!


Schaf voordelig je Baitsoaks aan bij Pioneer Baits

Pioneer Baits vertelt: Veel karpervissers kennen de kracht van het soaken van boilies. Dat Pioneer Baits kwalitatief goede baitsoaks verkoopt is wel duidelijk, want de Baitsoaks vliegen letterlijk de webshop uit. Omdat men steeds meer en vaker de Baitsoaks gebruikt om hun boilies en ander voer overgieten, heeft Pioneer Baits vanaf nu ook jerrycans met een inhoud van 1 liter. Wie slim is gaat meteen voor zo’n jerrycan, want de literverpakkingen kunnen omgerekend ruim 25% goedkoper aangeboden worden! Zo bestel je je favoriete Baitsoak voor €19,95 per liter!

Met de 1 liter jerryvans bespaar je ruim 25% op jouw favoriete Baitsoak!

De Baitsoaks van Pioneer Baits zijn niet zomaar een blanco vloeistofje met een geurtje en kleurtje. Nee, het zijn echte ‘food liquids’. Er is bij iedere boilie uit het assortiment een bijpassende soak beschikbaar. In de soak zijn dezelfde liquid extracten en triggers verwerkt die ook in de boilie zelf zitten. Zo geeft de baitsoak hetzelfde voedselsignaal af als de boilie zelf, waardoor je ze nog sneller tot ‘vreten’ aan zet! Meer informatie check je op de website!

Ook deze flinke bak viel voor een flink ‘gesoakt’ aasje van Pioneer Baits!


Scoor de Nash Indulgence Chairs nu bij Carplevel

De Belgische karperspeciaalzaak Carplevel doet er alles aan om haar klanten te voorzien van de beste en meest gave producten. Recent hebben zij dan ook de vernieuwde Nash Indulgence chairs groots ingeslagen. De 4 stoeltjes die in het oog springen zijn de Indulgence Hi-Back, de Indulgence Daddy Long legs, de Indulgence Sub-Lo en de Indulgence Moon Chair. De Hi-Back en de Daddy Long Legs zijn voorzien van draaiknoppen waardoor de rugleuning precies naar wens te verstellen is.

De rugleuning van de Hi-Back en de Daddy Long Legs…

…middels draaiknopen volledig naar wens aan te passen.

Verder zijn ook alle chairs, op de Moon Chair na, voorzien van grote modderpoten. Dit zorgt er voor dat je ook op een drassige ondergrond prima kunt zitten. De klanten die in het bezit zijn van een Carplevel klantenkaart kunnen op deze artikelen uiteraard weer wat besparen! Kom dus snel naar de winkel en houd voor de laatste producten ook de Facebookpagina in de gaten! 🙂

Ben jij in het bezit van een Carplevel klantenkaart? Dan scoor je de nieuwe Nash Chairs extra voordelig!


Eenvoudig karpers ‘spotten’ met de Strokes van Fortis Eyewear

De ‘Strokes’ polaroidbril is één van de pareltjes uit de nieuwe range van Fortis Eyewear. Deze bril is voorzien van een hoogwaardig montuur en ziet er erg cool uit. De bril op een zonnige dag op het terras dragen is dus geen enkel probleem! 😉

De ‘Strokes’, een goede polaroidbril met een cool design!

De bril is te koop met twee soorten polariserende glazen: AM/PM met Amber gele lensen of 24/7 met Brown lensen. Zo kun je voor jou het beste model kiezen en ben je verzekerd van het allerbeste zicht. Net als alle andere modellen wordt ook deze bril standaard geleverd met een luxe beschermhoes.

Twijfel jij aan de kracht van een goed polaroidbril? Check deze foto dan maar eens! 😉

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen bij Fortis Eyewear? Like dan de Facebookpagina!


Frequent voorvoeren: dé sleutel tot succes! – Dream Baits

Dream Baits consultant Roy Alofs vertelt: In mijn visserij draait alles om een goede voorbereiding. Vooral het voorvoeren is voor mij een belangrijk onderdeel binnen mijn visserij en ik doe dit dan ook bijna altijd. Voor mij is het meer dan alleen wat bollen te water laten. Het is vooral het consequent aanbieden van aas in combinatie met rust. Dus zonder stressprikkels door aanwezige lijnen. Ik voer bij voorkeur wat vaker in plaats van veel. Ik bedoel hiermee te zeggen dat frequentie dus belangrijker is dan de hoeveelheden. Ben ik in de mogelijkheid om dagelijks te voeren, dan zal ik dit zeker niet laten. Sterker nog, bij voorkeur voer ik tweemaal daags: ’s ochtends en ’s avonds. Vanzelfsprekend vergt dit ook wat meer tijd en inzet, maar als ik hiermee mijn visserij een spreekwoordelijke boost kan geven, dan doe ik dit maar wat graag! 🙂

Meermaals per dag voeren? Voor dit soort parels doet Roy dat maar wat graag!

Bij aanvang van het daadwerkelijk vissen wil ik de situatie zo identiek mogelijk proberen te creëren als wanneer ik voorvoer. Net zoals bij het voorvoeren zal ik ook bij het vissen dezelfde voerhoeveelheden hanteren. De uitdrukking ‘meten is weten’ speelt hierin dus een belangrijke rol!

Ik bedoel hiermee te zeggen dat frequentie dus belangrijker is dan de hoeveelheden.

De nieuwe Dictator bol uit het gamma van Dream Baits is een belangrijke schakel binnen het voorvoeren. Het zou ongeloofwaardig zijn als ik zou beweren dat een goed lopende voerstek het resultaat is van alleen maar deze boilie, want dat zou de de grootste flauwekul zijn. Echter kan ik niet ontkennen dat deze aantrekkelijke en bewezen ‘allrounder’ een erg belangrijk onderdeel is geworden binnen de totaaltactiek. Goed moet immers goed zijn! Met de spreekwoordelijke middenweg neem ik geen genoegen…

De Dictator van Dream Baits is één van de succesfactoren van de visserij van Roy.


KWO Voorjaarsbox: bestel hem nu!

We hebben er nog een paar! De KWO Voorjaarsbox! Maar liefst 12 vette merken zorgen ervoor dat jij dit voorjaar met de juiste producten aan de waterkant zit! De winkelwaarde is € 77,-, maar de box kost je slechts € 24,95 (en KWO Members krijgen hier weer 20% korting op)! Wil je weten wat er precies allemaal in de VJB zit? Klik dan HIER voor een uitgebreid overzicht! 🙂

Klik hier om de KWO Voorjaarsbox te bestellen!

Bestel de box in de KWO Shop voor €24,95 (Members krijgen hier nog 20% korting op).


Voorjaarssucces voor Avid’s Kristof Eyckens

Avid Carp consultant Kristof Eyckens vertelt: Doordat het begin van mijn jaar niet echt zoals voorspeld liep vanwege privéproblemen, kwam ik helaas maar weinig aan vissen toe. Ook mijn vistijd is, in vergelijking met vorig jaar, flink gedaald en ik moest het daarom nog ‘maar’ doen met één à twee nachtjes per week. Tijdens de enkele nachtjes die ik viste slaagde ik er wél in om elke keer vis op de mat te krijgen, maar jammer genoeg bleven de echte bakken achterwege.

Jammer genoeg bleven de echte bakken achterwege.

Gelukkig kreeg ik van Bob Cuyvers de kans om een paar dagen te gaan vertoeven aan zijn ‘Limburgs paradijsje’. Sinds dit jaar mocht ik ook deel uitmaken van het team van Avid Carp, dus ik kon dan ook beroep doen op een hoop fantastisch materiaal. Het werd dan ook tijd om dit eens serieus aan de tand te voelen. Tijdens de paar dagen dat ik er kon vertoeven kondigde men hoge luchtdruk aan, een deel van de vissen zaten tegen de paai aan en een deel had er al aan deelgenomen. Alles in acht genomen zou het dus niet zo gemakkelijk worden om wat aanbeten te versieren. Gewapend met mijn polaroid bril, wat boilies en een paar blikjes mais liep ik wat rond het water. Al snel stuitte ik op enkele vissen en besloot ik om er wat te voeren en de plek even met rust te laten. In de tussentijd kon ik op m’n gemakje de hengels in orde maken.

Doordat er geen andere vissers op het water aanwezig waren kon ik prima met 4 hengels vissen.

Omdat ik heel het water voor mezelf had, had ik plek genoeg om 4 hengels te verdelen over het water. Eén gooide ik in de buurt van een eilandje en nog voordat Roy, die wat filmmateriaal kwam schieten, aankwam liep deze al af. Een mooi begin dat resulteerde in een prachtige spiegel van net geen 15kg. Na wat met Roy te hebben bijgepraat kon ik hem overtuigen om toch ook een hengeltje uit te gooien en natuurlijk ving hij ’s nachts één van de grotere schubs van het water!

De eerste vis van de sessie vergreep zich aan een oranje Tutti Frutti pop-up van Dream Baits.

Omdat het een zéér ondiep water is kan je, wanneer je één of twee vissen van een stek hebt gevangen, het beste een andere plek zoeken. Door op deze manier te vissen en in te spelen op de situaties lukte het me toch om een zeer mooie reeks op de kant te trekken met enkele zeer gewilde exemplaren van het water! 🙂

Ook deze zéér gewilde klant werd dankzij het materiaal van Avid keurig geland.


De Coco Corn range van Force1baits

De Coco Corn boilie is één van de nieuwste boilies in het assortiment van Force1baits. Zoals bij alle boilies bij Force1Baits is dit ook een readymade en hoef je ze dus niet in de vriezer te bewaren. De boilies zijn verpakt per kilo en deze verpakkingen zijn verkrijgbaar in een 15mm en 20mm variant. Deze boilie is licht verteerbaar, zeer zoet, erg attractief en heeft een wat grovere structuur. Door de witte kleur valt deze boilie goed op onder water en dat zorgt er voor dat deze boilie ook instant prima presteert.

Nieuw in het assortiment van F1B: de Coco Corn boilie.

Als aanvulling op de boilies zijn er ook bijpassende pop-ups en een dip leverbaar. De twee kleurige pop-ups (wit met roze) zitten verpakt in potjes van 80 gram en zijn te verkrijgen in 10mm en 15mm. Om je haakaasjes nog wat attractiever te maken kun je gebruik maken van de (fluoriserende) dip.

Er zijn ook bijpassende Coco Corn pop-ups en een dip verkrijgbaar.

Wil je meer weten over de Coco Corn? Check dan de Facebookpagina en de website!


Vacature: Spro zoekt een Technisch 3D Tekenaar

Ben jij iemand met een grote passie voor 3D designen en heb je een affiniteit met de hengelsport? Dan is dit misschien wel de ideale job voor jou! Spro N.V. timmert momenteel hard aan de weg en daarom zijn ze opzoek naar een Technisch 3D Tekenaar!

Is 3D ontwerpen jouw passie? Dan is dit waarschijnlijk een zéér toffe job voor jou!

Spro vertelt: Als Technisch 3D tekenaar kom je te werken binnen een jonge, informele organisatie waarin iedereen elkaar kent en nauw met elkaar verbonden is. Samen met het hoofd van de designafdeling en productontwikkelaars maak jij met jouw technische en praktische kennis de perfecte tekeningen voor de productafdeling die deze vervolgens afwerkt naar verkoopklare producten. Enige kennis van de hengelsport is wel erg handig, want zo ben je snel in staat om te begrijpen wat we bedoelen en kun jij dit snel vertalen naar een perfect realiseerbaar 3D ontwerp!

strategy-toplood-drie-maten

Onder Spro valt o.a. het merk Strategy, dus als creatieve karpervisser met ontwerp-skills kun je hier je hart ophalen.

Functie-eisen:

 • Je hebt (enige) kennis van de hengelsport
 • Je bent gemotiveerd en toont inzet
 • Je weet problemen om te zetten naar oplossingen
 • Je hebt technisch inzicht
 • Je kunt goed in teamverband werken, maar zelfstandig vind je ook prima je weg
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, Engels is een pré
 • Je hebt minimaal MBO en (enige) werkervaring
 • Je bent woonachting binnen een straal van ca. 60km van Vianen (Utrecht).

Wat wij bieden:

 • Afwisselende, full-time (39 uur) of part-time (uren in overleg) functie
 • Goede salariëring op basis van leeftijd en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Lijkt jou dit wat? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar jelle@spro.nl t.a.v. J. Westerhuis o.v.v. Sollicitatie ​3D tekenaar en misschien word jij wel onze nieuwe 3D held! Je kunt je CV en motivatie insturen tot en met 14 juli 2017.


LFT presenteert de Premium pellets

Pellets zijn inmiddels onmisbaar in de moderne karper- en witvisserij. Nieuw in het assortiment van LFT zijn dan ook de de Premium pellets. Deze pellets zijn door-en-door gekleurd en geflavourd en blijven zo dus langdurig geur en attractie afgeven. Doordat de pellets in het water langzaam uit elkaar vallen, komen er deeltjes van de pellets vrij en dit zorgt voor erg veel attractie!

Pellets zijn inmiddels onmisbaar in de moderne karper- en witvisserij.

De verpakking van de Premium pellets zijn geen standaard zakken, maar een mooie verpakking die rechtop gepresenteerd staat. Deze verpakking is tevens hersluitbaar, zodat deze makkelijk bewaard kunnen worden.

De Premium Pellets worden geleverd in een handige, hersluitbare zak.

De LFT Premium pellets zijn verkrijgbaar in de smaken Green Mussel, Yellow Corn en Red Krill en in 4,5mm of 6mm. Tevens zijn er zakken van 350 of 750 gram verkrijgbaar. De Premium pellets in de smaak Black Halibut/Monstercrab zijn verkrijgbaar in 10mm en 16mm in zakken van 1250 gram. Meer informatie lees je op de website.


Dit was de eerste KWO Product Buzzz van Juni dan weer. Over enkele weken zijn we bij jullie terug met de tweede en tevens laatste Buzzz van deze maand. Mochten jullie naar de waterkant gaan: veel succes! 🙂Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe