KWO Product Buzzz – September Deel 2

KWO Redactie
Pro-Line-Fishing-Eggs-en-Big-Eggs

Het najaar is in volle gang en dat betekent dat het weer ‘prime time’ is aan de waterkant! In deze nieuwe editie van KWO Product Buzzz check je dan ook weer een hoop nieuwtjes, acties en toffe producten van onze partners. Deze keer met o.a. input van Fortis, Raven Hengelsport, Deeper en we trappen af met een bericht van Nash.


Upcoming: veel nieuwe Nash items – Sneak peek!

De Engelse grootmacht Nash lanceert vanaf 1 oktober werkelijk een gigantische lading nieuwe producten. Van enorme tenten tot super handige luggage en van comfortabele stoelen tot het nieuwste tackle: de komende weken kun je veel nieuws verwachten bij jouw lokale Nash dealer! Bekijk nu alle nieuwe producten in de online catalogus, klik HIER.

Klik op de cover om alle nieuwe items te bekijken!


Mark Hofman over de Fortis Tech Lite slaapzak

In deze nieuwe KWO Product Buzzz video bespreekt Mark alle specs van zijn fonkelnieuwe Tech Lite slaapzak van Fortis. Super licht, warm, bruikbaar in alle seizoenen en zeer compact, kortom een ideale slaapzak voor Mark! Meer info check je op de site van Fortis, klik hier.


Het najaar is begonnen op Claire’s Lake van The Carp Specialist!

Reisagent The Carp Specialist doet er alles aan om haar klanten de meest gave betaalwateren te kunnen voorschotelen. Om die reden vind je sinds dit jaar het 6 hectare grote Claire’s Lake in het gamma! Met een visbestand om van te kwijlen, kan het dan ook niet anders dan dat er dit najaar veel flinke units op de kant gaan komen. Rob Meijs en Timmy Mattheussen, eigenaar van de Karperhoeve, visten recent een sessie op dit water en hebben flink huisgehouden!

Met een visbestand om van te kwijlen, kan het dan ook niet anders dan dat er dit najaar veel flinke units op de kant gaan komen!

Rob Meijs en Timmy Mattheussen bevisten het water recentelijk en hebben goed gevangen!

Rob vertelt: Na de nodige voorbereidingen was het halverwege september tijd om de auto vol te gooien en richting het Franse land te vertrekken. Samen met eigenaar van De Karperhoeve, Timmy Mattheussen, stuurden we onze auto richting de oevers van het prachtige Claire’s Lake. We hadden er veel zin in en al in de eerste nacht kwamen er enkele mooie vissen op de kant! De rest van de dagen verliepen eigenlijk prima en de vissen deden het goed. Als kers op de taart wist ikzelf een puntgave recordspiegel te vangen en sloot Timmy zijn sessie af met een prachtige koi van dik in de 20 pond. Al met al een topweek en ik kan iedereen dit water van harte aanbevelen als je van uitdaging houdt!

Puntgave veertigers zoals deze zijn geen uitzondering op Claire’s Lake.

Ook aan kleurrijke verrassingen in de vorm van koi’s is geen gebrek!

Wil je op de hoogte blijven van alle vangsten of wil je een stek boeken op Claire’s Lake? Bezoek dan de website van The Carp Specialist en like ook de Facebookpagina!


KWO op bezoek bij Shimano – Nieuwe producten!

Whoop, whoop! Hier hebben veel vissers naar uitgekeken. De mannen van Shimano hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een aantal nieuwe producten in de absolute top van hun range. KWO mocht als eerste een kijkje komen nemen en in deze video checken jullie de nieuwe Power Aero 14000 XTB karpermolen én de spectaculaire TX Ultra karperhengel!


KWO Najaarsbox 2017 – Scoor hem nu!

BAMMM! Hij is er weer: de KWO Najaarsbox! Maar liefst 11 vette merken zorgen ervoor dat jij dit najaar met de juiste producten aan de waterkant zit! De winkelwaarde is bijna € 100,-, maar de box kost je slechts € 32,95 (en KWO Members krijgen hier weer 20% korting op)! Wil je weten wat er allemaal in de box zit? Check dan deze update!

Klik hier om de Najaarsbox direct te bestellen!


Nieuwe producten bij Raven Hengelsport

Hengelsportgigant Raven Hengelsport doet er alles aan om een zo compleet mogelijk assortiment voor de karpervisser voor te schotelen. Afgelopen weken zijn er dan ook twee nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd en hieronder nemen we ze stuk voor stuk met je door.

De Shimano Big Baitrunner XT-B LC

Raven vertelt: Hij is alweer even op de markt, maar we vinden dat hij toch een plekje verdiende in deze KWO Product Buzzz: de legendarische Shimano Big Baitrunner! Onder de stijlvolle look van dit werpkanon vind je nu het geweldige Shimano’s X-Ship concept. Dit zorgt voor een spelingsvrij binnenwerk, met maximale krachtoverbrenging. Dit maakt de molen uiterst geschikt voor intensief gebruik! De Shimano Big Bait Runner kost €229,99 en is vanaf nu te bestellen, klik hier.

De legendarische Shimano Big Baitrunner is terug!

Herkennen jullie hem nog? De legendarische Shimano Big Baitrunner is terug van weggeweest!

Faith’s Overdrive Spod Rod

Met een testcurve van 4.50 lbs en 12ft lang zet je goed gevulde spods met gemak op grote afstand weg. De Overdrive Spod Rod van Faith heeft sterke geleideogen en een strak uiterlijk. De laatste tijd lichten we vaak Faith producten uit, want de producten van Faith erg goed ontvangen worden en steeds populairder worden.

De Overdrive spodhengel is met een testcurve van 4.50 lbs en een lengte van 12ft perfect voor het zware werk.

Of dat ook voor de betaalbare Spod Hengel van Faith geldt moet nog maar blijken, maar wij zijn er in ieder geval erg enthousiast over! Klik hier hem hem te bestellen voor nog geen 6 tientjes!

Rakkers als deze zet je met gemak weg met deze spodhengel!


Handige gadget: de bootsteun voor de Deeper Fishfinder

In deze video gaat Mark Hofman naar de waterkant met de nieuwe Deeper PRO+ én een handige gadget, namelijk de bijpassende bootsteun. Hiermee kun je de Deeper gebruiken achter je rubberboot of je voerboot! Super handig, accuraat en compact! Wil je zelf een Deeper en/of een bootsteun kopen? Surf dan naar: http://www.buydeeper.nl/


Nieuw van JRC: De Defender Social Shelter

JRC vertelt: De nieuwe JRC Defender Social Shelter is perfect voor sessies met vrienden waarbij je een basiskamp nodig hebt om eten te bereiden en overdekt te zitten. Deze grote kooktent kan daarnaast ook worden gebruikt voor het opbergen van materiaal tijdens lange sessies. Bij het ontwerpen van de Social Shelter is werkelijk overal aan gedacht. Zo is de tent voorzien van een ingang met meerdere afsluitopties aan de voor- en achterzijde.

De Social Shelter is perfect voor de…

…langere en comfortabele sessies.

Daarnaast beschikt de Social Shelter over grote zijvensters met micro-muggengaas en vier scheerlijnen die in het hoekpunten van de tent verborgen zitten. Het 5.000HH 210D PU-gecoat polyester doek zorgt ervoor dat je ten allen tijde droog zult blijven. Uiteraard wordt de Social Shelter inclusief grondzeil, haringen en draagtas geleverd.

Je kunt de Social Shelter verstevigen middels vier scheerlijnen die in de hoekpunten van de tent verborgen zitten.

Enkele specificaties:

  • 5.000HH 210D PU-gecoat polyester
  • Ingang aan voor- en achterzijde
  • Ingang kan worden omgebouwd tot luifel
  • Tweezijdige ingang met brievenbusopening
  • Grote zijvensters met micro-muggengaas
  • Vier hoekspanpunten voor extra stabiliteit
  • Stevig, metalen frame
  • Wordt geleverd met T-haringen voor zwaar gebruik
  • Compleet met stevige en eenvoudig te gebruiken draagtas

De adviesverkoopprijs bedraagt €249,99. Meer informatie over de JRC Defender Social Shelter bekijk je op de JRC website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen achter de schermen.


News Flash: De Big + Feed Eggs van Pro Line

Zoek jij een aasje om dit najaar anders dan anderen aan de slag te gaan? Dan zijn de Big + Feed Eggs van het Nederlandse aasbedrijf Pro Line wellicht wat voor jou! Deze zachte, uiterst attractieve ‘eitjes’ zitten boordevol attractie en zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Meer informatie check je in onderstaande video of op de website!


Terug van weggeweest: Solar Tackle 2.0

Solar vertelt: Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen, is Solar Tackle hard bezig om na een aantal moeilijke jaren weer terug te komen aan de top. De lancering van de Solar Bait The Originals Range is inmiddels in volle gang en voor 2018 staat het volgende project gereed om gelanceerd te worden…

Solar Tackle is hard bezig om weer terug te komen aan de top!

Onder de naam SP lanceert Solar begin 2018 een flinke range aan nieuwe producten!

Solar Tackle brengt in januari een zeer fraaie range van 30 gloednieuwe producten uit onder de naam SP Range, wat staat voor Solar Performance Range. De range omvat bivvies, bedchairs, sleepsystems, stoelen, luggage en carp care. Solar Tackle, wat synoniem staat voor 30 jaar kwaliteit en innovatie, zal niet zomaar een standaard range met het eigen logo erop uitbrengt. Alle producten hebben hun eigen innovaties en aanpassingen die daadwerkelijk het onderscheid maken. Enerzijds door gebruik te maken van totaal nieuwe materialen die nog nooit in de hengelsport zijn gebruikt, anderzijds door de verfrissende blik van Martin Locke zelf die bekend staat als één van de beste innovators in de hengelsport.

Van bedchairs tot kunstgras bivvymatten: in…

…het nieuwe gamma van Solar vind je een hoop gave items!

Doordat Solar Tackle zich nog nooit in deze markt heeft begeven, kan hierdoor juist op een nieuwe manier naar deze producten worden gekeken. Met de reeds geïntroduceerde aasrange en nu de SP Range, presenteren wij in feite Solar Tackle 2.0! Na enkele zware jaren ziet de toekomst er voor Solar Tackle beter uit dan ooit!

Solar Tackle 2.0!

In de SP range vind je ook een breed…

…assortiment aan tassen en luggage items.

Of wat dacht je van deze heerlijke SP Chair? Comfort gegarandeerd!

Ook aan simpele dingen als Air Dry Bags is gedacht. Uiteraard zijn ook deze ‘simpele’ items van de hoogste kwaliteit.

Volg de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van al dit moois en check ook de Solar Tackle website voor meer informatie en alle specificaties voor de producten uit de SP range!


Voordelig op vistrip naar Grand Fontenay van Fisherman Holidays

Op anderhalf uur rijden ten zuiden van Parijs ligt het betaalwater Grand Fontenay, een oude grindafgraving van 22 ha met in totaal 17 stekken. Dit water is nieuw in het assortiment van Fisherman Holidays en om die reden profiteer je nog enkele dagen lang van een korting van 10% bij het boeken van een trip in 2017. Boek dus snel je stek en wie weet ga jij dit jaar nog wel enkele dagen genieten in het Franse land! 🙂

Klik op de afbeelding en ga dit jaar nog extra voordelig op visvakantie!


Dit was de tweede KWO Product Buzzz van de vangmaand september. Over enkele weken zijn we bij jullie terug met de eerste Buzzz van de oktober. Veel succes de komende weken aan de waterkant! Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe