KWO zoekt per direct een fulltime baasachtige redacteur!

KWO Redactie
kwo_summerevent2017

KWO gaat nog altijd als een speer! Met o.a. de KWO Community en onze ambitie om het komend jaar nog veel meer gave content te produceren op het ‘normale’ KWO én op de Community heeft onze redactie een fulltime allround teamspeler nodig, die uit gaat groeien tot hoofdredacteur van het openbare KWO! Dit is je kans om te werken in de karpervisserij. Lees verder wie we zoeken en wie weet kom jij onze redactie wel versterken!?


Wie zoeken we?

We zoeken per direct een echte karpervisser die onze redactie komt versterken. We zoeken een ‘winnaar’, een visser die altijd voor het maximale gaat, kwaliteit wil leveren en dwars door een muur heen gaat als het nodig is om goed werk af te leveren. Een scherpe geest, die open staat voor groei, wil leren en NOOIT opgeeft. Verder is volgend lijstje vaardigheden en eigenschappen ook wel handig 🙂

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • creativiteit en ervaring in het verwerken van teksten is een pré
 • in bezit van eigen vervoer of goede OV-bereikbaarheid woon/werk
 • woonachtig in een straal van 50km rondom Utrecht (of bereid om daarheen te verhuizen)
 • uitstekende planning en organisatie vaardigheden
 • gestructureerd, geordend en van nature willen uitblinken in het werk dat je levert
 • basiskennis van fotografie, video en het WordPress CMS is een pré

We zoeken iemand die geen last heeft van een 9 tot 5 mentaliteit en samen met ons team wil knallen om de gaafste content te maken voor karpervissers! Je neemt je verantwoordelijkheid, kan zelfstandig werken, levert kwaliteit af, komt je afspraken na en communiceert goed. Daarbij ben je creatief, origineel en sta je open voor kritiek en feedback. Belangrijk dat je een ECHTE visser bent, het hele jaar door op karpers jaagt en alles in het wereldje volgt en interessant vindt.

Wat voor werk hebben we voor je?

Bij ons kan je werken aan het schrijven van zelfstandige publicaties en reportages. Daarnaast zullen we je inzetten voor het verwerken van allerlei content voor het openbare KWO. Denk hierbij aan zelf schrijven en verwerken van commerciële publicaties, uitwerken van KWO Fieldtest en BTW Revealed publicaties en nog veel meer. Ook het testen van producten zal regelmatig bij jou worden ondergebracht. In een traject willen we je laten doorgroeien naar de positie als hoofdredacteur van het openbare KWO binnen 12 maanden nadat je bij ons bent gestart. In die taak ben jij volledig verantwoordelijk voor alle content die op het openbare KWO verschijnt. Je stuurt onze redacteurs aan, maakt en realiseert contentplanningen en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse communicatie met onze mediapartners over hun promoties op KWO.

Je krijgt een werkplek bij ons op kantoor in Utrecht maar je kan ook af en toe vanuit huis of vanaf de waterkant werken. Het gaat om een fulltime functie!

Je gaat o.a. een team vormen met deze boys 🙂

Je komt in een jong en dynamisch bedrijf met korte lijnen, waar we veel waarde hechten aan samenwerken, sfeer, kwaliteit, snelheid, service naar klanten, onzin, humor en persoonlijke ontwikkeling. We zijn flexibel, ondersteunen je waar nodig en bieden je een goede beloning voor je werk! Daarbij willen we je veel van onze skills en ervaringen leren en helpen om te groeien als persoon en als werknemer in een digitaal media bedrijf. We doen niet moeilijk over vakantiedagen of werktijden zolang jij je ‘shit’ maar regelt en voorop gaat in de strijd 🙂

Wat wij je bieden?

 • een uitdagende redactionele job met doorgroeimogelijkheden
 • marktconform salaris met reiskostenvergoeding
 • arbeidsovereenkomst in eerste instantie van 7 maanden (met de mogelijkheid om een vast contract te krijgen)
 • goede secundaire voorwaarden (pensioenbijdrage, bedrijfskleding, inkoopvoordeel hengelsportmateriaal en meer…)

Een mooie bijkomstigheid zijn de leuke uitjes en de gezellige sfeer binnen het KWO team!

Hoe kan je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie en ben jij een echte CONTENTBAAS met leidinggevende skills die ons team wil komen versterken? Stuur dan je gemotiveerde sollicitatie per e-mail met (karper) CV en foto naar Jos Benders op jos@karperwereld.nl waarin jij ons overtuigt waarom JIJ de man bent voor deze job. Uiteraard scoor je extra punten als je voorbeelden kan laten zien van publicaties die je hebt gemaakt!

Wij zullen alle kandidaten per e-mail laten weten of ze worden uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek.Plaats een nieuwe comment

Er zijn 3 comments

Voeg je reactie toe