KWO zoekt per direct een redacteur!

KWO Redactie
kwo_summerevent2017

KWO gaat nog altijd als een speer! Met o.a. de komst van de KWO Community en onze ambitie om het komend jaar nog veel meer gave content te produceren op het ‘normale’ KWO én op de Community heeft onze redactie meer ondersteuning nodig! Dit is je kans om te werken in de karpervisserij. Lees verder wie we zoeken en wie weet kom jij onze redactie wel versterken!?


Wie zoeken we?

We zoeken per direct een echte karpervisser die onze redactie komt versterken:

  • met een HBO of WO achtergrond/denkniveau
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • creativiteit en ervaring in het verwerken van teksten is een pré
  • in bezit van eigen vervoer
  • flexibele werk-uren
  • een goede arbeidsinstelling
  • kennis van de Engelse taal
  • kennis van fotografie, video en het WordPress CMS is een pré
  • 24 tot 32 uur werk per week

We zoeken iemand die geen last heeft van een 9 tot 5 mentaliteit en samen met ons team wil knallen om de gaafste content te maken voor karpervissers! Je neemt je verantwoordelijkheid, levert kwaliteit af, komt je afspraken na en communiceert goed. Daarbij ben je creatief, origineel en sta je open voor kritiek en feedback.

Wat voor werk hebben we voor je?

Bij ons kan je meewerken aan het schrijven van zelfstandige publicaties en reportages. Daarnaast zullen we je inzetten voor het verwerken van allerlei content, het vertalen van content en het uitwerken van interviews. Ook het testen van producten zal regelmatig bij jou worden ondergebracht. Je krijgt een werkplek bij ons op kantoor in Utrecht maar je kan ook af en toe vanuit huis werken. We verwachten tussen de 24 en 32 uur werk per week te hebben voor je. In de toekomst verwachten we dat dit aantal uren uitgebreid kan worden.

Je gaat o.a. een team vormen met deze boys 🙂

Je komt in een jong en dynamisch bedrijf met korte lijnen, waar we veel waarde hechten aan samenwerken, sfeer, kwaliteit, onzin en persoonlijke ontwikkeling. We zijn flexibel, ondersteunen je waar nodig en bieden je een goede beloning voor je werk! We doen niet moeilijk over vakantiedagen of uren zolang jij je ‘shit’ maar regelt 🙂

Een mooie bijkomstigheid zijn de leuke uitjes en de gezellige sfeer binnen het KWO team!

Hoe kan je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie en ben jij een echte CONTENTBAAS die ons team wil komen versterken? Stuur dan je gemotiveerde sollicitatie met (karper) CV en foto naar Jos Benders op jos@karperwereld.nl waarin jij ons overtuigd waarom JIJ de man bent voor deze job. Uiteraard scoor je extra punten als je voorbeelden kan laten zien van publicaties die je hebt gemaakt!

Wij zullen alle kandidaten per e-mail laten weten of ze worden uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek.Plaats een nieuwe comment

Er zijn 2 comments

Voeg je reactie toe