KWO zoekt een redacteur!

KWO Redactie
kwo-summer-event-2016-16

KWO is het afgelopen jaar keihard gegroeid. Met o.a. de komst van de KWO Community en onze ambitie om het komend jaar nog veel meer gave content te produceren op het ‘normale’ KWO én op de Community heeft onze redactie meer ondersteuning nodig! Lees verder wie we zoeken en wie weet kom jij onze redactie wel versterken!?


Wie zoeken we?

We zoeken een echte karpervisser:

  • met een HBO of WO achtergrond/denkniveau
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • creativiteit en ervaring in het verwerken van teksten
  • eigen laptop
  • flexibele werk-uren
  • een goede arbeidsinstelling
  • kennis van de Engelse taal
  • kennis van fotografie, video en het WordPress CMS is een pré

Wat voor werk hebben we voor je?

Bij ons kan je meewerken aan het schrijven van zelfstandige publicaties en reportages. Daarnaast zullen we je inzetten voor het verwerken van allerlei content, het vertalen van content en het uitwerken van interviews. Dit werk kan je vanuit huis uitvoeren. We verwachten tussen de 6 en 12 uur werk per week te hebben voor je. In de toekomst verwachten we dat dit aantal uren uitgebreid kan worden.

Je komt in een jong en dynamisch bedrijf met korte lijnen, waar we veel waarde hechten aan samenwerken, sfeer, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling. We zijn flexibel, ondersteunen je waar nodig en bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden!

Een mooie bijkomstigheid zijn de leuke uitjes en de gezellige sfeer binnen het KWO team!

Hoe kan je solliciteren?

Ben je geinteresseerd geraakt in deze functie en ben jij een echte CONTENTBAAS die ons team wil komen versterken? Stuur dan je sollicitatiebrief met (karper) CV en foto naar Jos Benders op jos@karperwereld.nl. Uiteraard scoor je extra punten als je voorbeelden kan laten zien van publicaties die je hebt gemaakt!

Wij zullen alle kandidaten per e-mail laten weten of ze worden uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe