KWO zoekt stagiairs voor 2018

KWO Redactie
kwo-summer-event-2016-16

Carp Media B.V. (het bedrijf achter KWO) biedt jeugdige ‘karpercracks’ regelmatig mogelijkheden tot het lopen van stage. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, waarbij de focus ligt op online activiteiten en daarbij kunnen we wel wat hulp gebruiken! Ben je opzoek naar een stageplek voor 2018: dan is dit je kans op een unieke stage! 😉

Wil jij stage lopen binnen een jong en gezellig team? Lees dan hieronder snel verder!


Wat doen wij?

Als stagiair krijg je een werkplek op ons kantoor in Utrecht. Dit is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanuit vrijwel iedere uithoek van het land. Zowel media, social media, e-mail marketing, content productie als e-commerce zijn aan de orde van de dag in ons bedrijf. De werksfeer is informeel en de werktijden zijn flexibel. Wel gaan we keihard! We verwachten dan ook van onze medewerkers dat ze altijd willen uitblinken en nét dat stapje harder zetten om beter te zijn dan de rest. Daarnaast is creatief zijn en het hebben van doorzettingsvermogen een must. Kortom; eigenschappen die je ook moet bezitten als je een succesvol karpervisser wilt zijn!

We verwachten van onze medewerkers dat ze altijd willen uitblinken en nét dat stapje harder zetten om beter te zijn dan de rest.

Ben je creatief en heb je doorzettingsvermogen? Dan ben je bij KWO aan het juiste adres voor een stage!


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een:

 • Hard werkende en gemotiveerde student
 • In het bezit van een eigen laptop
 • Affiniteit met de Nederlandse taal
 • Een goede werkhouding
 • Flexibele instelling

Wij hebben inmiddels al HBO en MBO stages mogen begeleiden en zijn een erkend leerbedrijf door het SBB voor het MBO. Ook zijn wij erkend voor de volgende opleidingen:

 • Mediaredactiemedewerker (25200) (niveau 4)
 • Medewerker marketing en communicatie (25148) (niveau 4)
 • (Junior) accountmanager (25132) (niveau 4)
 • Media Manager (25199) (niveau 4)
 • Opzichter groene ruimte (speciaal voor de Sportvisacademie)

Naast MBO stages hebben wij ook HBO stages mogen begeleiden. Denk hierbij aan richtingen als Small Business & Management, Media Management, Commerciële Economie en eventueel Journalistiek. Ook staan we open om op WO-niveau stages te begeleiden.

Door het SBB is Carp Media B.V. verklaard tot een erkend leerbedrijf.


Onze huidige stagiair: Jelle Kassies

Wellicht klinkt de naam Jelle Kassies jullie niet geheel onbekend in de oren, want ook dit schooljaar loopt deze baas weer stage op het KWO HQ. Naar zijn zeggen kan hij het iedereen aanbevelen! We laten Jelle dan ook graag wat uitgebreider aan het woord over zijn stage…

Jelle vertelt: Toen ik op zoek was naar een stage plek, zocht ik een bedrijf waar ik aan kon relateren. Eén van de bedrijven die gelijk in mijn gedachten opkwam was KWO. De mannen van KWO kende ik al een tijdje dus wist ik meteen dat ik me er thuis zou voelen en er een fijne werksfeer zou heersen.

Ik wist meteen dat ik me er thuis zou voelen en er een fijne werksfeer zou heersen.

IBS (International Business Studies) Junior Accountmanagement is de studie die ik volg en de functie Junior Accountmanager zou ik dan ook invullen in het bedrijf. Op school had ik alleen de theorie van het vak Accountmanagement gekregen, dus ik wist op voorhand niet goed wat ik kon verwachten. Gelukkig heb ik voorafgaand aan mijn stage goede gesprekken gehad met Jos Benders en konden we bespreken wat wij van elkaar verwachtten.

Toen de stage eenmaal begonnen was, schrok ik af en toe wat ik op mijn bordje kreeg. Ik was niet gewend om met deze verantwoordelijkheden om te gaan. Jos vertelde dat dit niet bedoeld is om je dagen lang met veel werk op te zadelen, maar juist om je echt een kijkje te geven in het bedrijfsleven. Uiteindelijk wil je ook niet behandeld worden als een knecht die de hele dag koffie moet zetten… 😉 Je wilt immers groeien als mens en zoveel mogelijk bijleren!

Verwacht niet dat je de hele dag op je lui gat kan gaan zitten, want bij KWO werk je mee aan uitdagende projecten achter de schermen of bijvoorbeeld voor de Community!

Op deze manier leer je jezelf ontwikkelen en leer je om te gaan met verantwoordelijkheden. Creativiteit en ontwikkeling staan hoog in het vaandel en KWO streeft er ook naar om dat elke dag na te leven. Naast dat de stage heel leerzaam is, beleef je ook een hele leuke tijd. Er hangt een hele prettige werksfeer, waardoor ik er ook altijd naar uitkijk als ik weer aan de slag mocht. Stage lopen bij KWO is een echte aanrader!

Stage lopen bij KWO is een echte aanrader!

Jelle Kassies, links naast Kwinten, was zéér te spreken over zijn stage bij KWO.


Wat wij bieden

 • Een veilige werkplek
 • Deskundige begeleiding (WO geschoold)
 • Uitdagende projecten
 • Hengelsport voordelen

Kun jij jezelf hierin vinden en spreekt het je aan? Aarzel niet en neem contact met ons op! 🙂

Als je in aanmerking wilt komen om stage te lopen bij KWO, schrijf dan een motivatiebrief met daarbij je CV en stuur dit naar jos@karperwereld.nl. In de brief willen wij graag lezen waarom je bij KWO stage wilt lopen, welke opdrachten je voor je stage moet uitvoeren, in welke periode de stage zal moeten plaatsvinden én wat jij denkt te kunnen bieden aan KWO! Succes!

KWO RedactieEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe