Leonard Sports groots aanwezig met LFT, Sportex en Mustad op de Hengelsporbeurs Utrecht

KWO Redactie
Leonard-Sports-beurs-Utrecht-Sportex-Richard-van-den-Hoorn

Leonard Sports aan het woord: Van 30 november t/m 2 december zijn wij uiteraard aanwezig met een mooie stand op de Hengelsport en Botenbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Op onze stand is ons eigen merk LFT uiteraard ruime vertegenwoordigd met vele nieuwe producten die we graag aan het publiek willen laten zien. Het complete pakket LFT tabletten wordt uitgebreid gedemonstreerd. Op de beurs kun je zien, ruiken en voelen hoe de tabletten werken.

De Cloud Tablets zijn perfect in te zetten tijdens de winter en het vroege voorjaar.

Er is dit jaar weer veel nieuws te melden van Sportex. Prachtige, nieuwe en verbeterde series, een nieuw topmodel en een jubileum model speciaal ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum. Onder de nieuwe series is ook de Impressive Carp een hengel die in alle opzichten -zoals de naam al zegt- indrukwekkend is.

Op zaterdag zal Richard van den Hoorn aanwezig zijn op onze stand en uitleg en demonstraties geven m.b.t. het Climax Cult pakket  en Mustad. Hij zal je laten zien hoe de verschillende soorten onderlijnen en haken worden toegepast in verschillende situaties en seizoenen. In samenwerking met de detailhandel op de beurs is er een speciale aanbieding gemaakt. Voor alle LFT karperhengels geldt: bij aankoop van 2 LFT karperhengels krijg je de 3e hengel geheel gratis!

Kom de scherp geprijsde LFT hengels krom trekken in de Jaarbeurs.

Omdat het gebruik van lood de sportvisserij onder druk staat komen we met een compleet “leadfree” pakket. Hierin uiteraard ook producten voor de karpervisserij. Op het gebied van kleding en accessoires is er veel nieuws van het Schotse merk Highlander. Een prachtig pakket met de meest uiteenlopende outdoor producten en kleding. Genoeg redenen om de stand van Leonard Sports te bezoeken op de beurs in Utrecht!

Sportex fans: opgelet!

Hengels van de bekende Duitse hengelbouwer Sportex zijn er natuurlijk al sinds jaar en dag. Sportex is continue in beweging en ook voor het  nieuwe seizoen komen er weer diverse nieuwe modellen. Op de beurs kunt u deze nieuwe modellen bekijken. Onder deze nieuwe modellen is uiteraard ook het nieuwe topmodel: de Beyond Carp.

Gebouwd met state-of-te-art materialen en gemaakt van het T1000 carbon. Hierdoor is er een (7-kantige) blank gecreëerd met een enorm herstelvermogen waardoor deze verder en preciezer werpt. De extra krachtreserves t.o.v. een “normale” blank is 15%. Naast alle technische specificaties is het ook een machtig mooi ‘stokkie’ natuurlijk! 😉

Toe aan nieuwe hengels? Laat je dan adviseren door Gijs Wijnholts, de man van Sportex die een karrenvracht met nieuwe modellen mee neemt naar de beurs.

Volg Sportex op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven!

Tot op de beurs!

Leonard Sports

Buitenvaart 1401
7905 SJ Hoogeveen
Tel:      +31 (0)528-220408
Email:  info@leonardsports.nl
Web:   www.leonardsports.nl


Wil je meer weten over Leonard Sports? Check dan de website en vergeet ook niet om de Facebookpagina te volgen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe