Martin SB SWEET 17 Party op Carp Zwolle

In dezeupdate doet aasfirma Martin SB uit de doeken hoe de nieuwe SWEET 17 boilie is ontstaan en tevens worden de verschillende ontwikkelingsfasen belicht. Na bijna 2 jaar van testen kreeg deze nieuwe boilie het predicaat ?Martin SB waardig? en nu kan de SWEET 17 aan het grote publiek gepresenteerd worden.Lees hieronder waarom deze bol flink anders is dan de bestaande MSB boilies!


Rolf Bouman aan het woord: In het voorjaar van 2015 kwam Nicolas Chevret, MSB teamcaptain Frankrijk, met het verzoek om een boilie met een zoete smaak, licht van gewicht en goed verteerbaar als eigenschappen te maken. Hij stelde voor om kokos en boterzuur toe te voegen en het geheel te flavouren met ananas. Na enig gepuzzel werd een maand later een kleine batch naar Frankrijk afgestuurd. Nicolas was direct enthousiast en bij Martin SB werd besloten de boilie verder te ontwikkelen voor de markt.

Nicolas Chevret, MSB teamcaptain van Frankrijk, kwam met het idee om deze bol te ontwikkelen

Nicolas Chevret, MSB teamcaptain van Frankrijk, kwam met het idee om deze bol te ontwikkelen

De tweede versie van de boilie ? inmiddels met de werknaam Coco-Pine ? werd al vrij snel afgekeurd, hoewel geheel op basis van natuurlijke ingredinten, oogde de boilie onnatuurlijk en dat past eenvoudigweg niet in het beeld dat Martin SB uitstraalt. Daarnaast vonden de teamleden de boilie te gesloten van structuur. Door bij de derde versie meer vezels en zelfs een wateroplosbaar ingredint toe te voegen, leek de boilie het stadium bereikt te hebben om aan het grote publiek gepresenteerd te worden. Zes teamleden voerden diverse praktijktesten uit en rapporteerden uitvoerig over hun bevindingen.

Door alle feedback te verwerken is het...

Door alle feedback van de consultants te verwerken is het eindresultaat een bol die tot in de puntjes is geperfectioneerd!

Op basis van deze bevindingen werd er begin 2016besloten om toch nog een aantal kleine aanpassingen te doen om de boilie te perfectioneren en Martin SB waardig te maken. De uiteindelijke versie bevat meer boterzuur, een natuurlijke pineapple flavour die langdurig goed blijft en niet bitter wordt en eenwateroplosbaar ingredint voor ng meer attractie.

Het eindresultaat: de SWEET17. Een boilie welke volgens Martin SB hoge ogen zal gaan gooien in 2017.

Het eindresultaat: de SWEET17. Een boilie welke volgens Martin SB hoge ogen zal gaan gooien in 2017.

De vele vezels die in de SWEET 17 verwerkt zitten zorgen ervoor dat de boilie ook goed verteert met koudere watertemperaturen, maar de flinke dosis boterzuur en pineapple flavour maken deze boilie ook goed inzetbaar in de zomer!Het eindresultaat werd aan het hele team in Nederland en Frankrijk verstrekt, ruim 25 teamleden dus. De resultaten van het team zijn indrukwekkend te noemen, zowel instant als na voersessies.De mannen van Martin SB zeggen dan ook:

" Een wonderboilie bestaat niet, maar met dit product komen we wel heel dicht in de buurt! "

Teamleden in zowel het binnen- als buitenland hebben flinke succesen geboekt met de SWEET 17!

Teamleden in zowel het binnen- als buitenland hebben flinke succesen geboekt met de SWEET 17!

De boilie komt in 2017 uit, vandaar de naam “SWEET 17”.Op Carp Zwolle 2017 organiseert Martin SB de officiele “SWEET 17” party en zal deze nieuwe en zeer uitvoerig geteste boilie samen met bijpassende Super Smog, boiliedip en pop-ups worden gepresenteerd aan het grote publiek. Zien we jullie dan? 🙂

martin-sb-s17-6

Uiteraard zijn er ook bijpassende…

martin-sb-s17-3

…pop-ups en dips beschikbaar!

Bekijk ook de introductie video:

Ga voor meer informatie over deze en alle andere producten van Martin SB naar dewebsite, of bekijk deFacebook pagina.

msb-sweet17-headerkwo

Kom op Carp Zwolle 2017 de gehele SWEET 17 range bekijken op de MSB stand!

Rolf Bouman – Martin SB

Bekijk ook