Maximaal resultaat in zo weinig mogelijk tijd – Slim vissen met Erik Korner

KWO Redactie
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2019/07/erik-korner-kwo-community-1-1050x700.jpg

Een full-time baan combineren met je hobby waar je het liefst 24/7 mee bezig bent, het is mogelijk volgens Erik Korner. Het vergt alleen een aantal aanpassingen in je visserij, that's it! Het lukt hem dan ook om maximaal resultaat te behalen in zo'n kort mogelijke tijd. Benieuwd hoe hij dit doet?


Erik vertelt:  Vissen, een hobby waar ik het liefst 24/7 mee bezig ben. Iets wat veel meer is dan een hengel uitgooien en wachten tot er een vis bijt. Wij weten wel beter. Terwijl niet-vissende mensen er niks van begrijpen. Er gaat zoveel tijd in zitten, kostbare tijd. Iedereen wil natuurlijk zo veel mogelijk uren vissen. In een druk leven met een full-time job is dat soms wat lastig. Door familie en vrienden die je regelmatig mee op pad vragen komt het vissen wel eens in het nauw te zitten.

Zo’n gevoel dat er aan alle kanten aan je getrokken wordt en je overal tegelijk aanwezig moet zijn. Even een weekendje vissen is niet altijd even makkelijk in te plannen. Maar waarom zou je een heel weekend gaan vissen? Is dat wel handig? Is het niet beter om efficiënt te gaan vissen zodat je wat tijd overhoudt voor andere dingen? Dit heeft mij aan het denken gezet en een aantal maanden geleden heb ik mijn visserij aangepast. En met succes. Ik wil jullie wat meer vertellen over hoe ik mijn werk/privé combineer met mijn visserij.

Vissen, een hobby waar ik het liefst 24/7 mee bezig ben.

Het moment van terugzetten blijft mooi!

Ben je al KWO Member? Log dan hieronder in

Getagd
Erik Korner