Hiervoor word je KWO Member... 

Wij willen jou inspireren, entertainen en je verder helpen in jouw visserij. Met het KWO Membership heb je toegang tot een grote bron aan informatie en entertainment (die elke week verder wordt uitgebreid). Zie het als een karpermagazine, maar dan altijd en overal bereikbaarzonder advertenties en zonder sluikreclame... Bij ons alleen de échte verhalen en technieken van de meest succesvolle vissers...

De beste content

Op de KWO Community heb je 24/7 toegang tot de beste content. Via je PC, mobiel of tablet lees je de leerzame artikelen, bekijk je de leukste films en leer je van de how-to video's. Zonder advertenties of sluikreclame... Gewoon puur, vol met passie en kennis! Uiteraard exclusief voor jou als KWO Member.

Voordeel als KWO Member

Na je aanmelding sturen we je per post een KWO Community Pas toe. Hiermee krijg je korting in diverse grote hengelsportzaken zoals: De Tacklebox, Fauna Hengelsport, Hengelsport Molenberg en Zoo&Zoo.

Ook heb je elke maand toegang tot nieuwe kortingscodes om online korting te scoren in diverse webshops. Op deze manier krijg je als KWO Member bij 13 interessante bedrijven een exclusieve korting!

 

Meest gestelde vragen

1. Waar kan ik een goede indruk krijgen van de KWO Community?

Als je een idee wilt krijgen van hetgeen je als member kunt verwachten, dan kun je de KWO Community homepage hier bekijken. Ook kun je in het menu op Karperwereld.nl onder het kopje 'Community' alle subcategorieën bekijken. Hier zie je welke items recent zijn geplaatst. Als Member kun je alles lezen en bekijken wat in deze categorieën is gepubliceerd.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

2. Wat kost een Membership van de KWO Community?

We hebben twee opties voor onze Members. De eerste optie is om een laag bedrag per maand te betalen, dit kost je dan €6,95 (ofwel de prijs van 3 biertjes). Je kunt er ook voor kiezen om per jaar te betalen, dit kost je dan slechts €50,-. Bij de vooruitbetaling van een jaar ben je dus voordeliger uit. Aan jou de keuze!


3. Als ik het een maand wil proberen, kan ik dan weer makkelijk opzeggen?

Natuurlijk! Bij ons zit je nergens aan vast, je kunt elke maand je KWO Membership opzeggen. Komt het even niet uit, heb je geen tijd meer of staat het vissen op een laag pitje? Geen probleem, je Membership is zo weer stopgezet!


4. Als ik me nu aanmeld voor €50,- per jaar, hoe lang heb ik dan toegang?

Als je slim bent profiteer je van de aantrekkelijke korting die je scoort als je een Membership afsluit van een jaar. Je hebt dan 365 dagen toegang vanaf de dag dat je jezelf hebt aangemeld. Hierdoor bespaar je ruim €30,- per jaar!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

5. Als ik mij nu aan meld, heb ik dan ook toegang tot het hele archief?

Zeker! Waar je bij een magazine de oude nummers niet makkelijk meer kunt inzien, kun je bij ons wél alles terugkijken wat ooit verschenen is. Als je jezelf nu aanmeld kun je dus wel 2 weken vrij nemen om alles te bekijken wat er allemaal online verschenen is  ;-)  Er staat nu immers voor uren aan videomateriaal en artikelen online!


6. Bij welke bedrijven heb ik als KWO Member voordeel?

Op dit moment ontvang je een exclusieve korting bij de volgende 12 bedrijven:

KWO, House of Carp, Zoo&Zo, De Tacklebox, Fauna Hengelsport, The Carp Specialist, Rebelcell, Global Fishing (Navigator), Raptor Boats, Baitworld, Originals en Molenberg Hengelsport.

Wij zijn continue op zoek naar exclusieve kortingen en aantrekkelijke acties voor jullie. Belangrijk is dat dit betrouwbare partners zijn met kwaliteitsproducten en een goede service.


7. Ik heb ook iets gehoord over exclusieve prijzen die je kunt winnen, klopt dat?

Ook dat klopt! Als KWO Member maak je elke maand kans op een exclusieve prijs die onder de KWO Members verloot wordt. Hier hoef je verder niks voor te doen, je doet automatisch mee. Zo hebben we dit jaar al diverse grote prijzen weggegeven aan onze members, waaronder:

Raptor Boat + Elektromotor, Chub Hengel + Penn Molens, Waterwolf Camera en een Navigator Baitboat t.w.v. €1200,-!

Kortom, zeer mooie en grote prijzen waar je een goede kans op maakt als Member!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

8. Ik heb op Facebook gezien dat er een speciale groep is. Hoe kom ik in deze groep?

We hebben inderdaad een speciale KWO Community Groep op Facebook. Hier kun je jezelf voor aanmelden als je KWO Member bent. Wij geven je dan toegang tot deze groep. Deze groep met KWO Members is zeer actief, de sfeer is erg relaxed en iedereen probeert elkaar te helpen. Ook kun je direct praten en vragen stellen aan de schrijvers en filmmakers van KWO. We willen het zo lekker persoonlijk houden zonder drempels!


9. Waarom ben ik nog geen KWO Member?

Waarschijnlijk omdat je nog niet helemaal op de hoogte was... Nu wel, dus wacht niet langer en meld jezelf ook aan bij de leukste Karper Community van de Benelux! Daar ga je geen spijt van krijgen, dat beloven wij en dat kunnen de honderden andere Members bevestigen. Vraag het maar om je heen! Klik hieronder om je aan te melden en hopelijk zien we je snel terug op de KWO Community!

KLIK NU HIER OM JE DIRECT AAN TE MELDEN