*AFGELAST* de eerste KWO in Action Day op zaterdag 9 september 2017

KWO Redactie
header_jrc_dag

//// AFGELAST /// Pak je agenda erbij, omcirkel 9 september 2017 want voor het eerst organiseert KWO in samenwerking met JRC een action day. Deze dag staat volledig in het teken van leuke en leerzame activiteiten samen met het KWO en JRC team. Lees de onderstaande nieuwsupdate en schrijf je snel in want VOL = VOL.


UPDATE 6 SEPTEMBER

Tot onze spijt moeten wij daarom helaas melden dat de KWO in Action Day van zaterdag 9 september 2017 niet doorgaat. De weersvoorspellingen zijn dermate dramatisch dat het een te grote impact gaat hebben op het verloop van de dag.

Wij zijn op dit moment druk bezig met het plannen van een nieuwe datum en zullen. Je inschrijving blijft staan en geldig voor de nieuwe datum. Mocht je dan niet kunnen vinden we dat erg jammer maar is het geen probleem om je af te melden.


WAT IS DE ‘KWO in Action Day’?

Zie het als een dag aan de waterkant met de KWO Crew, die dag in en dag uit met vissen bezig zijn. Op deze dag kan je ze het hemd van het lijf vragen en kan je samen met hen aan de slag om je technieken en kennis te vergroten! Met ondersteuning van het JRC Team en de JRC producten is er meer dan genoeg materiaal om de theorie in de praktijk om te zetten. Leer beter werpen, nauwkeuriger voeren, uitvaren, rigs knopen en doe mee aan de competities en WIN PRIJZEN.

Deze dag in het midden van het land, in de buurt van Utrecht is helemaal GRATIS maar er zijn slechts 150 exclusieve plekken beschikbaar voor dit evenement. Je krijgt alleen toegang als je bent ingeschreven voor deze dag! Meld je daarom snel aan als je op zaterdag 9 september 2017 wil komen…

mark-hofman-verkassen

Leer onder meer hoe je het beste kan uitvaren.


Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden is niet meer mogelijk. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld je dus snel aan want VOL = VOL.

De eerste 50 aanmeldingen ontvangen ook een GRATIS GOODIEBAG t.w.v. ten minste €25,-


Wat kan je verwachten op de KWO in Action Day?

Werp Clinics

Op de KWO in Action Day heb je de mogelijkheid om jouw werptechnieken te verbeteren. JRC zorgt voor topmateriaal om lekker te kunnen smijten en de teams van KWO en JRC geven je tips om je werptechniek te verbeteren. Ook is er de mogelijkheid om te werpen met werpbuizen, iets wat altijd lastig blijft 😉

Haal de aangegeven targets en maak kans op mooie prijzen.

Boot tips&tricks

Naast het werpen is het uitvaren van je rig een belangrijk onderdeel geworden van de karpervisserij, stap in één van de boten en kijk hoe je het beste uitvaart. Maak gebruik van de dieptemeter voor ultieme perfectie en kijk of een electromotor chiller is dan de roeispanen. Vraag de mannen van KWO en JRC om tips en laat ze met je meevaren zodat je precies ziet hoe zij dat doen.

Wat is de beste techniek voor het uitvaren?

Rig clinics

Ben jij altijd benieuwd geweest hoe Mark Hofman zijn rigs knoopt? Op de KWO in Action Day geeft Mark al zijn tips & tricks weg tijdens de rigs clinics. Krijg tijdens het knopen van de perfecte rig niet alleen tips van Mark maar ook van andere KWO’ers.

Knoop samen met ervaren vissers je rigs.

LIVE vissen met KWO

Onder andere Michiel Pilaar zal alles uit de kast trekken om de deelnemers van de KWO in Action Day een onvergetelijke dag te bezorgen. Michiel zal er namelijk alles aan doen om live een vis te vangen tijdens deze dag. Stel Michiel en andere KWO’ers diverse vragen over hun aanpak en doe er je voordeel mee in je eigen visserij!

Michiel zal alles uit de kast trekken om een visje te strikken.

Zet de snelste tijd neer met de trolley race

Naast alle leerzame activiteiten hebben we ook een stukje plezier ingebouwd. Durf jij het aan om met een volgepakte trolley de snelste tijd neer te zetten en er vandoor te gaan met een mooie prijs?

Zet jij de snelste tijd neer?


Komende weken zullen we nog meer informatie bekend maken over het randprogramma rondom deze Action day!

Ben jij al helemaal overtuigd en heb je zin om aan de KWO in Action Day te deelnemen? Schrijf je dan nu in. Er zijn slechts 150 plekken beschikbaar. Dus wacht niet te lang want VOL = VOL.

Hopelijk tot daar! Wij kunnen in ieder geval niet wachten! 😉Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe