Milky Banana van Originals Boilies: “Het ultieme winteraas!”

KWO Redactie
originals-boilies-winteraas-milky-banana-header

Wil jij fanatiek doorvissen in de winter? Originals heeft speciaal voor deze visserij een winteraas ontworpen. Goed aas kan immers het verschil maken! Met dit uitgangspunt kreeg de Milky Banana Range recent zelfs een subtiele upgrade waardoor de boilie nog beter is geworden dan het al was. Volgens Originals is de Milky Banana dan ook “het ultieme winteraas”.


Originals vertelt: De basis voor dit unieke aas kent haar oorsprong in België. De Belgische aasmaker van Originals ontdekte ongeveer 15 jaar geleden de kracht van enkele esterflavours (flavours die extreem goed oplossen in koud water), gecombineerd met melkeiwitten en een uniek poederadditief Milk B. Het recept voor dit unieke winteraas bleef lange tijd geheim, totdat de aasmaker van Originals groen licht gaf voor de productie van de Milky Banana.

”De perfecte winterboilie”

Bekijk hier de Milky Banana range

 

En daarmee was de lancering van een perfecte winterboilie een feit. Door nieuwe inzichten en technieken zijn wij er in geslaagd om de instant vangkracht van deze boilie dit jaar nog beter te maken. Zo hebben we de wateroplosbaarheid verbeterd door een flinke verhoging van het percentage melkpoeders en door het toevoegen van een snelle wateroplosbaren suiker, is de smaak verbeterd en het aantal vitamines & mineralen in dit aas heeft een flinke boost gekregen.

We zijn er in geslaagd om de instant vangkracht nog beter te maken.

Het aas heeft een flinke boost gekregen!

Martin Post over de Milky Banana Range

Vertrouwen in je aas is tijdens de wintervisserij van cruciaal belang. Het geeft mij in ieder geval de rust en ruimte in m’n hoofd om nog beter na te denken over allesbeslissende zaken zoals bijvoorbeeld stekkeuze of het perfecte moment om toe te slaan.

De Milky Banana’s hebben mij al diverse wintervissen opgeleverd.

Ik ben daarom blij en trots dat de Milky Banana Range zo’n groot succes is. Steeds meer vissers weten dit speciale winteraas te waarderen en dat is niet voor niks. Toch kan het altijd beter, en mede door de feedback van andere vissers zijn we aan de slag gegaan om het aas nog beter af te stemmen op de visserij in koud water. Zo lanceerden we vorig najaar al de extreem populaire Quick Respons Pellets en dit jaar slaagden we er met nieuwe technieken en inzichten in om ook de boilie te verbeteren.

De oplosbaarheid onderwater is enorm verbeterd!

Bekijk hier de Milky Banana range

Vooral de wateroplosbaarheid en smaak zijn sterk verbeterd. Dit maakt het aas nog iets attractiever en dat vergroot de vangkracht in het koude water. Ik zal niet zeggen dat wintervissen ineens een fluitje van een cent is geworden, maar vertrouwen in goed aas wat is afgestemd op deze visserij maakt het leven van ons wintervissers wel weer iets gemakkelijker.

Vertrouwen in je aas, daar draait het om in de winter!

De Milky Banana Range bestaat uit Ready Made boilies, Pellets, Amino Boosters, High Concentrated Amino Triggers en Pop-ups. Speciaal voor deze wintereditie heeft Originals 12 mm boilies geproduceerd.

Speciaal voor deze wintereditie heeft Originals 12 mm boilies geproduceerd.

Heb je interesse hebben in de producten van Originals? Bekijk of bestel ze dan via de website www.original-boilies.com of kom naar De Tacklebox in Beilen.


Voor meer info over de producten van Originals check je de website. Volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe