Minimaal 20% korting tijdens de stretcher en stoelen 10-Daagse bij House of Carp!

KWO Redactie
stoelen-en-stretcher-10-daagse-house-of-carp-header

Het dak gaat er af bij House of Carp! De mannen bereiden zich voor op het najaar door maar liefst 10 dagen lang minimaal 20% korting te geven op álle stoelen en stretchers in hun assortiment! Ben je nog op zoek naar een goede stoel of stretcher om de komende tijd comfortabel door te brengen langs de waterkant? Grijp dan nu je kans!


De mannen van House of Carp aan het woord: Nu het najaar echt is aangebroken, begint voor velen het ‘echte’ karperseizoen. Na een rustigere zomerperiode gaan we bij House of Carp weer volgas door met spetterende acties! Daarom trappen we 1 oktober af met een stoelen en stretcher 10 daagse. Tijdens deze 10 dagen scoor je stoelen en stretchers van onder meer Fox, Nash en Trakker tegen zeer scherpe prijzen. De minimale korting is maar liefst 20%! Zo kun je je najaarsoffensief comfortabel starten. Benieuw welke stoelen en stretcher in ons assortiment zitten? Je ziet het HIERRRR!

De minimale korting is maar liefst 20%!

Wat valt er zoal te halen?

Zoals hierboven al genoemd kun je stoelen en stretchers van onder andere Fox, Nash en Trakker nu extra voordelig scoren. Nog niet overtuigd? Check dan deze twee voorbeelden:

Fox Flatliner MK2 System van €479,99 nu voor €367,99!

Eén van de paradepaardjes van het bekende Fox is de Flatliner MK2. Met deze stretcher, inclusief vier seizoenen slaapzak, kom je de herfst en zelfs de winter wel door. De 20% korting zorgt voor een prijsverlaging van maar liefst €112,-! Check ‘m nu in de webshop.

Op zoek naar een stevige en comfortabele stretcher om het najaar door te komen? Bekijk alle deals in de webshop van House of Carp!

Nash Indulgence Long Legs Camo van €165 nu voor €119,99!

Naast stretchers zijn er ook meer dan genoeg stoelen te vinden in de webshop van House of Carp. Wat dacht je van de Nash Indulgence Long Legs Camo, nu met maar liefst €45,- korting! Bekijk ‘m nu in de webshop.

Een zere rug is er dit najaar niet meer bij, dankzij het grote aanbod aan comfortabele stoelen bij House of Carp!

Check alle superdeals hier!


Om op de hoogte te blijven van alle superdeals en andere nieuwtjes rondom House of Carp check je regelmatig de website en volg je ook de Facebookpagina!

O.a. verkrijgbaar bij:Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe