MTC Baits – Zomerse Teamupdate nr. 2

KWO Redactie
mtc-baits-teamupdate-2-header

Na een toffe eerste teamupdate nemen de mannen van MTC ons wederom mee naar enkele hoogtepunten uit hun visserij en geven ze een aantal tips voor het gebruik van de producten van MTC Baits. In deze update doen Erwin Vos, Kees Verveer en Bob Slot hun verhaal.


Erwin Vos aan het woord: Steek je neus maar in andermans zaken! Precies dat is hetgeen wat wij van MTC wel willen, graag zelfs. Deze introductie klinkt misschien wat grof, maar dat past nou net precies bij deze boilie 😉 Grof van structuur, verleidelijk aan de buitenkant en in aanraking met water begint de bol pas echt te ‘werken’. Wanneer je de Xtreme-S boilies in de verpakking ziet zitten en eenmaal je neus in de zak hebt gestoken, word je overmand door een mengeling van attractors.

mtc-baits-teamupdate-2-1

Een groffe structuur, verleidelijk en verslavend voor de vissen. Dat is de Xtreme-S!

Voor ons mensen is de eerste waarneming van voeding visueel en is het belangrijk dat het voldoet aan de verwachtingen. Met een blinddoek voor kun je gewoon blauwe worteltjes eten, je merkt er niks van. Het gaat om de smaak, die moet goed zijn en de geur prikkelt je zintuigen en is ter ondersteuning. De Xtreme-S boilie zal de karper keer op keer een positieve smaaksensatie geven vanwege zijn pittige en scherpe smaak. In te zetten gedurende het gehele jaar, waarbij mijn eigen ervaring is dat bij koude watertemperaturen deze karakteristieke boilie een kleine voorsprong heeft op anderen. Nogmaals, dit is mijn eigen ervaring!

mtc-baits-teamupdate-2-2

Een heerlijke schub die tijdens de de Xtreme-S bol niet kon laten liggen!

Dan blijft er maar één ding over en dat is: wanneer is het eetmoment van de karper?! Nu wordt het tijd om te gaan vissen en met de Xtreme-S wordt het zeker vangen. Goede vangst!


Stickmix

Kees Verveer aan het woord: Voorjaar! Als de klok een uur vooruit gaat worden de dagen langer en is het nog licht na het avondeten. Tijd om er met de penhengel op uit te gaan! Om de vis op de stek te krijgen maak ik graag gebruik van de stickmixen van MTC. Deze stickmixen zijn te verkrijgen in alle smaken, zodat ze op de boilierange aansluiten. Hier voeg ik wat Up&Down aan toe om het in alle waterlagen te laten komen.

mtc-baits-teamupdate-2-5

Door wat ‘Up & Down’ toe te voegen verspreid de stickmix zich door de verschillende waterlagen.

Deze combinatie maak ik af met een bijbehorende Balanced-Hookbait in dezelfde smaak. Een dodelijke combinatie die zich al meerdere keren heeft bewezen. Zo ving ik deze schub in slechts een paar uurtjes vissen!

mtc-baits-teamupdate-2-4

Een puntgave schub en dat in een paar uurtjes vissen. Dat is de kracht van een goede stickmix!


De Squid

Bob Slot aan het woord: Al jaren draai ik zelf mijn boilies en zo ben ik ook bij MTC terechtgekomen. Kwalitatief zeer sterke producten is voor mij als zelfdraaier een must. Vele ingrediënten zijn de revue al gepasseerd. Dit jaar heb ik ervoor gekozen om een hele dikke Squidbol te draaien. De hoge kwaliteit Squidmeel in hoge dosering (35% tot 40%) in combinatie met de Squid & Octopus Flavour toppen deze bolletjes volledig af en zorgen voor een ziekelijke attractie. Meerdere brute vissen vielen al voor deze supersmaken en ingrediënten!

Kwalitatief zeer sterke producten is voor mij als zelfdraaier een must.

mtc-baits-teamupdate-2-3

Jullie zagen ‘m in de header al voorbij komen, deze heerlijke spiegel viel voor de squid!


Wil je meer weten over MTC Baits? Bezoek HIER de website en volg ook de Facebookpage, klik HIER!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe