NASH VIDEO – Cassiën en meer met Alan Blair, Rémy en Jocelyn

KWO Redactie
alan-blair-destination-h2o-jocelyn-cassien-5

‘Destination H2O’ is een Nash serie waarin de meest #DEDICATED Franse vissers gevolgd worden langs de meest bizarre wateren. Dit maal hebben Rémy Zajonz en Jocelyn Dupré niemand minder dan de Engelse Alan Blair uitgenodigd. Er worden een aantal wateren in het zuid-oosten van Frankrijk bezocht en als klap op de vuurpijl bezoeken ze, jawel… het magische Lac de St. Cassiën! #BigUps


Destination H2O #5

Jocelyn Dupré en Rémy Zajonz zijn Franse Nash vissers die de slagen van de zweep kennen op de grotere iconische wateren in Frankrijk. In deze video besluiten de heren om 3 wateren te bezoeken in het zuid-oosten van Frankrijk en bij het tweede water krijgen ze internationaal bezoek. Alan Blair, bekend van onder andere URBANBANX vergezelt de heren.

Alan met een brute Cassiën schub!

Nash France represent!

Nash UK represent!

Het eerste water bevissen Rémy en Jocelyn met zijn tweetjes, zo vlak voor de paai is de vis ontzettend actief op een ondiep plateau en de heren schieten dan ook al snel in de dubbele cijfers. Als tweede staat Lac de st. Cassiën op de planning en komt Alan in het spel. Rémy weet een enorme meerval te haken en ook Alan weet vis te vangen. Het kanon dat Jocelyn binnen weet te halen, moet je écht even zelf bekijken:

Het derde water is een wierrijk water dat enkel in het weekend ’s nachts bevist mag worden. Alan trekt werkelijk waar ALLES uit de kast om zijn vier onderlijnen zo strak mogelijk te presenteren, daarbij krijgt hij snorkelhulp van niemand minder dan onze eigen Mark Hofman! Ondanks dat de vis in de paai schiet weet Alan toch nog vis te strikken.


Abonneer jezelf op het Nash TV YouTube kanaal voor meer delen van Destionation H2O en andere strakke video’s. Volg Nash UK ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!  Wil je meer video’s van Alan Blair zien? Volg hem dan op Instagram.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe