Nash video: de Sloppy Spodmix van Alan Blair

KWO Redactie
Alans sloppy spodmix

Op het Nash Benelux YouTube kanaal is een nieuwe video verschenen van de Engelse visser Alan Blair. Bekend van zijn strakke video’s zoals Eurobanx en Urban Banx is Alan weer terug en hij showt je dit keer zijn geheime recept voor een plakkerige en natte Sloppy Spodmix! Let je op?


Sloppy Spodmix

In deze video zie je hoe Alan een voerplek maakt tijdens het ziggen. Belangrijk is dat je een wolk creëert die verdeeld is over meerdere waterlagen. Zo krijg je de vis in iedere waterlaag aan het azen en zul je sneller aanbeten krijgen op verschillende dieptes. In de video gebruikt Alan verschillende producten uit de Nash Bait range. Check hieronder zijn favoriete mix.

Het belangrijkste van de Sloppy Spodmix is dat de deeltjes allemaal te klein zijn om een karper te verzadigen. Sterker nog, de mix bestaat nauwelijks uit eetbare delen, maar is zeer attractief. Dit zorgt ervoor dat je voedselnijd creëert terwijl je zig het enige grote deeltje is in de hele wolk. Hierdoor zul je sneller aanbeten krijgen!

Je wilt eigenlijk een wolk creëren die iedere waterlaag bestrijkt.


Abonneer jezelf op het Nash Benelux YouTube kanaal voor meer van dit soort video’s. Volg ze ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!  Wil je meer van Alan Blair zien? Volg hem dan op Instagram.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe