Nieuw: de First Choice Krill Caramel van Originals

KWO Redactie
originals-nieuwe-krill-karamel-range-header

“Een boilie waar je op ieder water en in ieder jaargetijde mee aan de slag kunt gaan…” Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar de Nederlandse aasfirma Originals beweert dat ze er toch in zijn geslaagd! Deze nieuwe boilie heet de Krill Caramel en is vanaf nu te verkrijgen in de webshop. We laten de mannen van Originals aan het woord om ons meer te vertellen over deze nieuwe range.


Het beste van twee werelden

Originals aan het woord: Onze aasmakers stonden vorig jaar misschien wel voor de grootste uitdaging uit hun carrière. Enkele van onze vissers hadden namelijk de wens uitgesproken om het hele jaar met één en dezelfde boilie aan de slag te gaan! Op zich geen enkel probleem, maar de ontwikkeling van een boilie die het hele jaar goed presteert is behoorlijk complex. Toch zijn onze aasmakers er in hun Belgische lab in geslaagd om een aasrange te ontwikkelen die aan deze allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. Na flink wat testwerk zag de nieuwe Krill Caramel Range afgelopen week het levenslicht en daar zijn we enorm trots op!

Krill Caramel: een range om trots op te zijn!

Het idee achter de Krill Caramel

Met de nieuwe Krill Caramel Range zijn we er in geslaagd om een range te ontwikkelen waar je op ieder water en tijdens ieder jaargetijde mee aan de slag kunt gaan. Tegelijkertijd is het doel van deze range dat je er naast instant sessies ook prima voercampagnes mee kunt opstarten. Een uitgebalanceerde voedingswaarde, een goede vertering en een unieke prikkel zijn daarom belangrijk. Bij de Krill Caramel Range zijn al deze eigenschappen verwerkt in één uniek aas!

De quick response pellets uit de Krill Caramel range mogen ook zeker niet ontbreken in je standaard uitrusting!

De Krill Caramel boilie heeft een licht zoete smaak waarbij je ook duidelijk de zoute, vismeelachtige ingrediënten proeft. De combinatie van zoete birdfoods, kelp, krillmeel, krillextract, vloeibaar krillhydrolisaat, gistextract, melkpoeders, honing, vloeibare amino’s en eetlustopwekkers, Caramel B., N.D.H.C. en aroma’s zorgt voor een boilie met een heerlijke smaak die veel karpers aanspreekt. Onze aasmakers spreken met zoveel verschillende ingrediënten in één boilie van breedspectrumaas en dat is precies waar de Krill Caramel Range voor staat!

De Krill Caramel is een smaak die veel karper aanspreekt, zo bleek wel uit de testperiode!

Wist je dat…

…onze Belgische aasmaker Luc Pluckers voor deze range weer enkele unieke liquids heeft ontworpen? Tijdens de ontwikkelingsfase werden er voor deze liquids grondstoffen uit heel Europa geïmporteerd. Daardoor is de flavour die is gebruikt uniek en nergens anders verkrijgbaar.

Een unieke flavour die je niet snel in een andere boilie ziet terugkomen. Dat is waar de Krill Caramel voor staat!

De nadruk ligt daarbij vooral op de smaak en in mindere mate op de geur. De smaak van deze flavour is zeldzaam lekker en dat is een heel groot pluspunt! In de boilie zijn wederom enkele grove ingrediënten verwerkt waardoor de vloeibare liquids zeer snel kunnen uitlekken. Hierdoor is een optimale instant respons gegarandeerd.

De optimale instant response wordt alleen maar verder versterkt door de pop-ups in de Krill Caramel range!

Prikkel de karpers

Uniek aan de Krill Caramel range zijn de twee verschillende boosters. Het is daardoor voor jou mogelijk om zelf de prikkel van het aas te versterken. Wil je tijdens je sessie de prikkel van de krill versterken, dan kun je het aas soaken in de Hydro Krill Booster. Deze Booster bestaat uit bijna 100% wateroplosbare visproteïnes. Geef jij je aas liever een extra zoete prikkel? Dan kun je het aas soaken in de Amino Booster. Deze attractor bestaat voor een groot deel uit snelle en wateroplosbare suikers. Kortom: voor iedere situatie kun je met de producten uit de Krill Caramel Range het perfecte aas creëren.

Martin Post wist met de Krill Caramel range al een hele dikke schub van 24 kilo te vangen!

Tot ziens aan de waterkant!

Het team van Originals


Ben je geïnteresseerd geraakt in deze range van Originals? De volledige Krill Caramel Range is verkrijgbaar in de webshop en bij De Tacklebox in Beilen.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe