Nieuw: het KWO Community Membership

KWO Redactie
Member-artikel-header

De beste online artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Dat is de basis van het op 1 januari 2016 gestarte KWO Community Membership. Daarnaast profiteer je als KWO Member van diverse voordelen die je portemonnee gaan ontlasten. In deze update leggen we uit waarom we dit concept gelanceerd hebben en wat het uniek maakt!


Waarom is er nu een KWO Membership?

KWO is een platform waarop karpervissers komen om het laatste nieuws te checken, mooie verhalen te lezen en vette video’s te bekijken. Daarom zijn wij als team continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om dit voor jullie te realiseren. Om jullie van nog vettere en onafhankelijkere content te voorzien hebben we de KWO Community ontwikkeld. Dit is een exclusief gedeelte op KWO met hoogwaardige artikelen, video’s en films waar alleen KWO Community Members toegang tot hebben.

Als eerste te zien op de KWO Community, Pilaar & Hofman in Turkije!

Als eerste te zien op de KWO Community, de nieuwe film: Pilaar & Hofman in Turkije!


Ok, maar ik moet dus betalen om dat te kunnen bekijken?

Ja, dat klopt! We vragen hiervoor een vergoeding omdat we de content op de KWO Community onafhankelijker, reclamevrij en van een hoog niveau willen houden. Hiervoor hebben we budget nodig om de schrijvers en filmmakers te belonen. Er gaat immers een hoop tijd, moeite en kosten in zitten om goede publicaties te maken.

Vergelijk het dus bijvoorbeeld met een magazine waar je ook voor betaalt, maar dan een stuk interactiever, met wekelijkse updates en natuurlijk met video’s en films. Daarbij is dit alles uiteraard altijd bereikbaar op je pc, tablet of vanuit je broekzak op je smartphone.

KWO-Community-Members-homepage

Klik op de oranje ‘Community’ button in het menu om naar de exclusieve homepage te gaan.

Je kan per maand betalen en per maand opzeggen, dit kost €6,95. Als je echter 12 maanden vooruit betaald dan betaal je slechts €4,95 per maand! Betalen kan eenvoudig met Ideal, PayPal of via een bankoverschrijving.


Ik kan mijn KWO Membership terugverdienen met een KWO Member Pas?

Als je aangemeld bent als KWO Member dan sturen we je de KWO Member Pas op. Wanneer je deze laat zien bij een aangesloten partner, heb je recht op een exclusieve korting of speciale actie. Daarnaast heb je toegang tot een afgeschermde pagina op KWO met daarop exclusieve kortingscodes van deze partners. Verdien je membership terug met de kortingen die je daardoor ontvangt! We werken er hard aan om telkens nieuwe partners toe te voegen, de partners op dit moment zijn:

De KWO Webshop, De Tacklebox, Hengelsport ’t Guppy,

Fauna HengelsportTTB Baits, House of Carp

The Carp Specialist, Global Fishing, Raptor Boats & Rebelcell.

Krijg bijvoorbeeld minimaal 10% korting bij hengelsportspeciaalzaken, 20% korting in de KWO Shop en pak kortingen tot €50,- op je nieuwe rubberboot, accuset of bij het boeken van een karperreis naar een betaalwater.

Alle KWO Community members krijgen een persoonlijke pas thuis gestuurd waarmee je keiharde kassakorting scoort bij meerdere karperspeciaalzaken en andere firma's.

Je ontvangt een persoonlijke KWO Member Pas voor korting…

Naast de voordelen doe je ook automatisch mee aan exclusieve winacties. Zo verloten we onder alle inschrijvers van januari 2016 een custom KWO Navigator voerboot met een waarde van maar liefst €1.295,-!


Ok, dus als ik nu member word, maak ik dan automatisch kans op de Navigator voerboot?

Jazeker! Eerste week van februari 2016 pikken we een winnaar uit de members. Meld je dus snel aan om kans te maken op deze mega prijs die we in samenwerking met Global Fishing voor jullie hebben georganiseerd.

Meld je aan en misschien vaar jij met deze custom KWO Navigator weg...

Meld je aan en misschien vaar jij met deze custom KWO Navigator weg…


Verandert er dan nog wat op KWO zoals ik het ken?

Het ‘gewone’ KWO blijft onveranderd. Daar zal nog dagelijks het laatste nieuws, toffe artikelen en mainstream video’s worden geplaatst. De ongeveer 450 jaarlijkse updates op Karperwereld.nl zullen ook in 2016 (en in de jaren hierna) 100% gratis blijven. We hebben nu alleen een gedeelte toegevoegd met hogere kwaliteit content voor de KWO Members.


Alles nog even op een rijtje

Word nu KWO Member vanaf €4,95 per maand en krijg direct:

  • Exclusieve toegang tot de KWO Community met hoogwaardige artikelen, video’s en films. Check bijvoorbeeld alle DVD’s van KWO en Pilaar & Hofman waaronder de nieuwe Turkije film (17 januari zal deze live komen).
  • Je ontvangt een KWO Member Pas voor offline voordeel en krijgt toegang tot een afgeschermde pagina met online voordeel bij onze partners. Verdien je membership dus snel terug.
  • Je maakt direct kans op exclusieve prijzen. Schrijf je deze maand in en maak kans op de custom KWO Navigator Voerboot t.w.v. €1.295,-.

MELD JE HIER AAN OM OOK KWO MEMBER TE WORDEN

KWO-Community-Member-karpervissenEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe