NIEUW: RCG Carp Gear – Een kijkje in het assortiment!

KWO Redactie
Raptor-RCG-range 1

Raptor: slechts enkele jaren actief en nu al dé gevestigde naam op het gebied van rubberen boten in de karpervisserij. Maar er is meer, veel meer! Raptorboats, onder leiding van founder Bram Buermans en zijn vrouw Ellen, gaat verder met het doorontwikkelen van vismaterialen. Met trots introduceren zij RCG Carp Gear!


Bram, zelf ook fanatiek karpervisser, stoorde zich jaren terug aan het feit dat er nog geen karperboten op de markt waren. Althans, geen boten die aan zijn eisen voldeden. Daar moest verandering in komen en het resultaat zullen velen van jullie al wel eens aan de waterkant (of op een beurs) hebben gezien.

Door de jaren heen heeft Raptor een aantal fraaie rubberboten op de markt gebracht.

Met deze insteek is Bram en zijn team ook naar andere materialen die op karpergebied te koop zijn gaan kijken. Na een hoop denkwerk, uittekenen en product developement hebben ze dit jaar een nieuw merk opgezet: RCG Carp Gear.

Bram met een kanon van een schub, gevangen op een Duits water! #sehrtoll

Het volledige aanbod van producten van Raptor Boats en RCG kun je terugvinden op www.raptorboats.nl! Ook heeft RCG Carp Gear inmiddels een eigen website: www.rcgcarpgear.com.

Luggage range

Maar voor de vissers die alvast wat willen rondneuzen door de range hebben we een aantal items voor jullie op een rij gezet. Een eye-catcher is de range tassen die bestaat uit zes verschillende soorten. Drie daarvan zijn ‘carry alls’ in verschillende maten: small, medium en large. Voor ieder wat wils dus. De tassen beschikken allemaal over meerdere opbergvakken en zijn vervaardigd van het sterke 600D PVC materiaal. Klik HIER voor alle tassen.

De RCG koeltas (Coolbag Large) is een zeer ruime koeltas, waarin zelfs een krat drank geplaatst kan worden. Ideaal om voor een langere sessie eten en drinken in te bewaren of om een grote hoeveelheid aas in mee te nemen. Met een verkoopprijs van €49,- is het niet raar dat dit een van de populairste RCG producten is.

De Coolbag is groot van formaat en kan zelfs een krat bier koud houden!

Op zoek naar een nieuw tentje?

Check dan eens de RCG Oval ’60. Deze mooi afgewerkte oval is gemaakt van 10.000 HH waterdicht materiaal. Het betreft een zeer complete oval met uitritsbare voorkant welke in diverse configuraties opgesteld kan worden: Volledig dicht, deur met raam of volledig/gedeeltelijk met muggengaas. Met een prijs van €269,- koop je een scherp geprijsd product (maar dat kan over vrijwel alle items van RCG gezegd worden).

Op Carp Zwolle van afgelopen jaar was deze tent een regelrechte hit.

Daarnaast zal er tijdens Carp Zwolle een tweetal nieuwe tenten gelanceerd worden, hieronder alvast een preview:

Op zoek naar een XXL bivvy? Dan moet je op Carp Zwolle zeker even langs de RCG stand.

December Deals bij Raptor

Maar er is meer nieuws van het Raptor / RCG front. Daarvoor laten we Bram zelf aan het woord: Ben jij een diehard visser die doorgaat in de winter, of staan de spullen opgeruimd in de schuur de komende maanden? Hoe dan ook is het goed om regelmatig al je spullen na te kijken, waar nodig onderhoud te plegen en een lijstje te maken van spullen die je wilt vervangen of nog extra kunt gebruiken.

Met de feestdagen voor de deur, is het daar nu een goed moment voor. Dan kun je namelijk meteen je verlanglijst aanvullen met leuke gadgets, kleding of handige items voor het vissen. Bij Raptor hebben we een aantal voordelige December Deals voor je klaarstaan om je lijst aan te vullen óf jezelf een boot cadeau te doen!

December Deals:

  • 15% korting op alle Raptor kleding
  • 15% korting op alle RCG producten
  • Drybag set tas 20 & 40 & 60L t.w.v. € 79,85 voor € 60,-
  • Korting op alle electromotoren
  • Bij een Raptor onthakingsmat gratis voetpomp t.w.v. € 24,95.

Ook geven we gratis extra’s bij aankoop van een Raptor boot tot wel € 73,-! Dit verschilt per type en grootte boot. Alle kortingen worden automatisch verrekend op www.raptorboats.nl.  Deze actie is niet geldig i.c.m. andere kortingen en loopt t/m 31-12-2018.

Showroom

In de showroom van Raptor / R.C.G. zijn nagenoeg alle verschillende afmetingen boten te bezichtigen en af te halen. Dit kan enkel en alleen op afspraak. Bekijk de website of stuur een mailtje op: info@raptorboats.nl

Het assortiment van Raptorboats omvat tegenwoordig véél meer dan enkel rubberboten.

Meer info? Surf dan naar www.raptorboats.nl. Wil je het complete verhaal lezen over het ontstaan van Raptor Boats? Check dan het persbericht welke we vorige maand geplaatst hebben, klik hier!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe