STRATEGY NIEUWS: CS Safety Leadclips & Pro-staff teamuitbreiding

KWO Redactie
header Koen Koops

‘Ligt jouw rig al in Pole Position?’ Is de bekende vraag van de mannen achter Pole Position, Grade en Saga. Zij hebben het hier dan natuurlijk over de endtackleproducten in de Pole Position Range. Aan het gamma is weer een nieuw innovatief product toegevoegd: de CS Safety Leadclip, waar we in deze update even goed op inzoomen. Daarnaast kondigt team Strategy ook een teamuitbreiding aan!


Koen Koops beschrijft: Zoals jullie van ons gewend zijn zijn we ook deze keer weer volledig out of the box gegaan. Deze uiterst innovatieve leadclip gaat van hetzelfde principe uit als het Central Shocker lood, maar onderscheidt zich door het feit dat de leader/hoofdlijn niet meer geheel door de clip heen loopt.

De innovatieve Central Shocker Leadclip!

Middels een speciaal ontwikkelde Central Shocker Pin vertrekt de rig vanuit de zijkant van de clip, waardoor de vis zich direct op het volledige loodgewicht zal prikken.

De ‘CS Shocker Pin’ komt tijdens het kopschudden altijd onder dezelfde druk los!

Bij een eventuele lijnbreuk raakt de vis het complete systeem moeiteloos kwijt.

Zodra de vis met zijn kop gaat schudden zal het ‘shocker effect’ optreden en een twee keer zo snelle beetregistratie plaats vinden. Bij een eventuele lijnbreuk kan de vis zich van het gehele systeem ontdoen en daarmee wordt de visveiligheid ten allen tijde gewaarborgd.

Zet jezelf ook met wartellood in Pole Posistion!

Door het specifieke gestroomlijnde design van de unieke en subtiele CS Safety Leadclip blinkt deze uit in effectiviteit. Dus: Neem geen genoegen met een tweede plaats, zet jezelf in Pole Position met de CS Safety Leadclip! In onderstaande video legt Koen Koops nog eens haarfijn uit hoe het precies werkt.


Teamuitbreiding: Strategy, Grade, Saga en Pole Position verwelkomen Nick Beuvink en Bram Termohlen

Strategy: We hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De combinatie van een gedegen praktijkervaring en toegewijde productontwikkeling is zeker een van de factoren die hier debet aan zijn. Een belangrijke rol daarin is weggelegd voor de groep Pro-Staffers die met zijn allen bijdragen op het gebied van ontwikkeling, innovatie en merkbekendheid.

Om deze lijn de komende jaren voort te zetten heten wij twee nieuwe Pro-Staffers in ons team van harte welkom. Wij stellen aan u voor: Nick Beuvink en Bram Termohlen.

Team Strategy stelt voor: Nick Beuvink en Bram Termohlen.

Nick is zeker geen onbekende in de karperwereld. We kennen hem als een zeer pure, gedreven visser. Een echte liefhebber van het struinend vissen en tevens begenadigd fotograaf. We zijn er van overtuigd dat Nick een zeer goede aanvulling is binnen ons team en we kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking!

Nick aan het woord:
Mijn naam is Nick Beuvink, inmiddels 27 jaar oud en woonachtig in het schilderachtige Losser. Voor degene die dit weinig zegt, het ligt in de achterlanden van Enschede, in het altijd mooie Twente.

Ik voel mij het best als ik ergens kan zitten waar ik weinig mensen zie. Natuur en dieren om mij heen doen mij goed.

In het dagelijks leven werk ik als docent Aardrijkskunde op een grote vmbo-school. Dit doe ik met heel veel liefde en passie. Naast mijn werk als leraar ben ik ook al enkele jaren freelancefotograaf en hou ik van schrijven. Misschien heb je door de jaren heen weleens een artikel van mij gelezen in de Karperwereld, Spiegel of Monkey Climber magazine. Ik schrijf ook met regelmaat stukjes voor KWO, en dan met name voor het Community gedeelte. Mijn schrijfstijl zegt veel over mij als persoon. Nuchter, eerlijk, melancholisch met her en der een vleugje humor. Je hebt per slot van rekening gewoon van doen met een boer ‘oet’ Twente.

Nick Beuvink is natuurlijk geen onbekende meer in de scene.

Wat vissen betreft, ik vind alles mooi. Als het maar met een hengel gedaan kan worden, en in gezelschap van leuke mensen is. Mijn voorkeur gaat uit naar struinend vissen. Stalken, oppervlaktevissen, penvissen. De laatste jaren vis ik bijna geen nachten meer. Ik probeer veel tijd te investeren in korte ochtenden en avonden. Aangezien Losser hemelsbreed een krappe vijf kilometer van Duitsland verwijderd is vis ik tegenwoordig veel aan de andere kant van de grens. Ik voel mij het best als ik ergens kan zitten waar ik weinig mensen zie. Natuur en dieren om mij heen doen mij goed. Ik hoef dan ook niet altijd hele grote vissen te vangen, al is dat natuurlijk wel super gaaf.

Ik kijk uit naar een aantal leuke jaren binnen het Grade, Saga, Pole Position en Strategy team en heb er ontzettend veel zin in! Mocht je het gezellig vinden om even bij te kletsen, dan zie ik je graag op Carp Zwolle.

Strategy: Bram Termohlen is fulltime medewerker in een Dier- en Hengelsportspeciaalzaak en weet als geen ander hoe de hengelsport in elkaar zit. Zijn ervaringen op de werkvloer en het feit dat hij ontzettend veel tijd met passie langs de waterkant spendeert, maken dat hij een goede aanvulling op ons team zal zijn. We kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking!

Bram stelt zich voor: Hallo mijn naam is Bram Termohlen en ben 25 jaartjes jong. Mijn grootste passie is vanzelfsprekend het vissen op karper. Ik woon in de prachtige provincie Drenthe in het plaatsje Assen. Hier werk ik fulltime in een Dier- en Hengelsportspeciaalzaak. Deels heb ik dus van mijn hobby mijn werk kunnen maken!
Bijna elk vrij uurtje zit ik aan de waterkant met of zonder hengels. Naast de passie voor het vangen van een karper is de term: ‘Als ik er maar even ben geweest’, bij mij van grote toepassing.
Ik vind het namelijk belangrijk dat ik naast het vangen ook van het totaal plaatje geniet.
Pole Position, Grade, Saga, Strategy,  allemaal goede producten met toffe mensen op de achtergrond. Iedereen die mij al langer kent, weet dat ik achter deze merken sta, dus aan mijn visserij zal niet veel veranderen.

Bijna elk vrij uurtje zit ik aan de waterkant met of zonder hengels.

Naast de passie voor het vangen van een karper Bram’s motto: ‘Als ik er maar even ben geweest’.

Plezier is het belangrijkste wat er is binnen onze hobby en uiteindelijk willen we allemaal toch het liefst met kwaliteit aan de waterkant zitten. Ik vis dus met veel plezier in ‘Pole Position’!
Ik hoop dat ik dit team goed kan ondersteunen en wellicht we van beide kanten iets kunnen leren.

Team Strategy, Grade, Saga en Pole Position


Wil je meer weten over de Pole Position items of over de andere producten van Strategy? Check dan de website en vergeet ook de Facebookpagina niet te liken voor de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe