Nieuw van Trakker: de Levelite Oval Bed Systems & Slaapzakken

KWO Redactie
trakker-levelite-oval-bedsystem-header

Enkele jaren terug bracht het Engelse Trakker de Levelite range voor het eerst op de markt. Deze comfortabele bedchairs hebben bij mening karpervisser populariteit gewonnen en daarom heeft Trakker besloten om in 2017 de range uit te breiden met een nieuw model: het Levelite Oval Bed System. Tevens zijn er een aantal nieuwe slaapzakken toegevoegd aan het gamma, dus lees hieronder snel verder!


Het Levelite Oval Bed System

Trakker vertelt: Het Levelite Oval Bed System biedt een compleet nieuw concept op het gebied van slaapsystemen. Jarenlang hebben karpervissers de wens om optimaler gebruik te kunnen maken van de ruimte in de door hun gebruikte shelters. Door de vorm van de reeds populaire Levelite’s aan te passen en het geheel door te ontwikkelen is Trakker tot de Oval Bed System gekomen. Deze speciale vorm zorgt er voor dat je de bedchair helemaal naar achteren kan schuiven. Dit resulteert in betere bescherming bij het gebruik van open brolly of bijvoorbeeld een Tempest systeem. Door de extra ruimte die er aan de voorzijde van het Bed System over blijft kan je ook eenvoudiger bij de overige spullen in je onderkomen.

Door de ietwat ovale vorm kun je de Oval Bed System tegen de achterkant van je onderkomen aanschuiven. Dit optimaliseert de ruimte enorm!

De unieke vorm brengt overigens meer dan alleen gemak en extra ruimte in je onderkomen. Door de bedchair bij het hoofdeinde en de voeten smaller te maken voorkom je tevens koude plekken in de slaapzak. Met name tijdens het vissen onder koude omstandigheden zal je merken dat de slaapzak veel sneller op temperatuur zal zijn en deze ook beter vast zal houden. Mocht er extra warmte gewenst zijn, dan is er tevens een Aquatexx Oval Bed Cover beschikbaar. Standaard wordt de bedchair geleverd met een speciale slaapzak die door middel van klittenband vast zit op het systeem.

Door de unieke vorm worden koude plekken in de slaapzak gereduceerd. Het vissen in koude omstandigheden wordt daardoor comfortabeler!

Een andere feature op de Levelite Oval Bed System is het verstelbare ‘lumbar support’ gedeelte. Met dit systeem kan je zelf naar wens de hardheid van het matras aanpassen. Hierdoor ben je verzekerd van een goede ondersteuning en optimale nachtrust aan de waterkant.

Door het ‘lumbar support’ gedeelte kun je de hardheid van het matras naar eigen wens aanpassen.


De nieuwe slaapzakken

Voor de liefhebbers van de meer traditionele bedchairs heeft Trakker voor het voorjaar ook een range aan nieuwe slaapzakken ontwikkeld. Het reeds bestaande 365 model heeft een facelift gekregen. Zo is de styling van de slaapzak aangepast en is deze nu langer gemaakt. Hierdoor kunnen ook de langere karpervissers genieten van het comfort van deze perfecte ‘all season’ slaapzak. Net zoals de vorige 365 slaapzak is deze uitvoering namelijk voorzien van een uitneembare voering. Tijdens de warme maanden rits je deze snel en eenvoudig uit de slaapzak om gewicht te besparen en onnodig zweten te voorkomen.

Het populaire 365 model heeft een facelift ondergaan en is ietwat verlengt. Daardoor kunnen ook de langere karpervissers optimaal genieten van het comfort wat deze slaapzak te bieden heeft.

Naast de 365 slaapzak heeft Trakker tevens nieuwe modellen in de vorm van de Versatexx, Duotexx en de Ultradozer aan de range toegevoegd. Deze zijn allen, net zoals de 365 slaapzak, voorzien van een Aquatexx buitenzijde. Hierdoor ben je optimaal beschermd tegen de elementen. Met druipende kleding op je bedchair zitten of onverwacht inslaande regen betekent dus niet langer een natte slaapzak.

Tevens zijn de Versatexx, Duotexx en de Ultradozer nieuw in de slaapzakken range.

Het Levelite Oval Bed System en de nieuwe slaapzakken zullen in de loop van het voorjaar op de markt verschijnen. Meer informatie over de nieuwe producten vind je op de website en op de Facebookpagina.

Trakker ProductsEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe