Nieuwe Boustails film: Tales from the river Lot deel 2

KWO Redactie
Boudewijn en Wouter

De nieuwe Boustails film ‘Tales from the river Lot 2’ is uit! Boudewijn Margadant en Wouter Koziolek hebben ons al in meerdere films zoals de ‘Lotexperience‘- trilogie en ‘Tales from the river Lot‘ meegenomen in hun bootvisserij op deze rivier.  Check nu het tweede deel van ‘Tales from the river Lot’.


Boudewijn vertelt: Wouter mag dan wel aan de Lot wonen, van heel veel zelf vissen is nog weinig gekomen door de drukke werkzaamheden voor zijn bedrijf ‘De Lotexperience‘. Daarom was mijn bezoekje een goede reden om er samen weer eens hardcore tegenaan te gaan! Natuurlijk hebben we weer alles voor jullie vastgelegd met de camera wat weer heeft geleid tot een dikke film. Misschien wel de beste uit de filmreeks?! Tales from the river Lot 2 duurt ongeveer 50 minuten.

Niet alleen lange, strakke rivierkarpers.

Voor zulke vissen doe je het!

Veel kijkplezier!

Boudewijn Margadant


Boudewijn ‘Boustails’ Margadant heeft al veel interessante video’s en artikelen gepubliceerd op KWO. Check daarom zeker eens zijn andere films en schrijfsels in het archief, en volg hem op Instagram en Facebook. Voor meer info bekijk je ook de websiteEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe