Nieuwe fishfinders en beursdeals bij Berns Voerboten

KWO Redactie
berns-voerboten-advertorial-header

Even snel je rig droppen op een talud of een hengel strak tegen overhangende takken positioneren; in de hedendaagse karpervisserij is een voerboot niet meer weg te denken! Het Nederlandse bedrijf Berns Voerboten bombardeert de markt met de Xplore Handmate Baitboats, een compacte maar betrouwbare voerboot. Met Carp Zwolle in het vooruitzicht heeft Berns Voerboten een aantal gave deal samengesteld en tevens zijn er een aantal nieuwtjes! 


Xplore Handmade Baitboats

Berns Voerboten vertelt: Voordat we de deals en nieuwigheden aan jullie introduceren, eerst even wat algemene info. De Xplore Handmade Baitboat is een volledig met de hand gebouwde, duurzame voerboot en wordt afgebouwd met uitsluitend de betere onderdelen uit de modelbouwwereld. De voerboot weegt slechts 5 kilogram, maar desondanks de kleine afmetingen heeft de boot uitstekende vaareigenschappen en een voercapaciteit van ongeveer 2,5 kilogram.

Door het op maat gemaakte RVS roer heeft de Xplore Baitboat een zéér korte draaicirkel en is de voerboot koersvast. Als je rechtdoor vaart blijft de boot dus ook die richting op varen. Standaard is de Xplore Handmade Baitboat al zeer compleet met onder andere een verstraler, digitale accu indicator, verlichting (in te schakelen via handzender) en wordt de boot standaard geleverd met een Intelligent Power Lithium-ion accu.

Standaard is de Xplore Handmade Baitboat al zeer compleet.

De Xplore Baitboat beschikt standaard al over een hoop opties, waaronder een duurzame Power Lithium-ion accu.

Zonder meerprijs is de Xplore Handmade Baitboat leverbaar in de kleuren wit en zwart, maar het is ook mogelijk om de voerboot te ‘customizen’ met gave prints. In bovenstaande video zie je daar een goed voorbeeld van. Tevens kan de voerboot worden voorzien van diverse fishfinders, waaronder de Toslon en de Raymarine Wi-Fish. Deze laatste is de meest gedetailleerde fishfinder voor op voerboten,  want naast het bodemverloop, de plantengroei zijn ook obstakels goed zichtbaar op de dieptemeter.

Ook voor diverse fishfinders met vele opties ben je bij Berns Voerboten aan het juiste adres.


Beursactie

Klinkt mooi zo’n boot, maar het kost natuurlijk ook wat. Berns Voerboten heeft speciaal voor Carp Zwolle 2019 een schitterende Limited Edition Xplore Handmade Baitboat package deal samengesteld. Met ruim €300,- korting scoor je één van de twintig gelimiteerde voerboten die flink zijn volgeladen! De package deal bestaat uit de volgende dingen:

  • Xplore handmade baitboat met zwarte onder- en bovenzijde en deksels zijn voorzien van ‘Kryptek mandrake’ folie dip.
  • Dimbare LED-verlichting, RVS drukschakelaars en blauwe, digitale voltmeter.
  • Raymarine WiFish baitboat Edition.
  • 2x Intelligent Power 11,1V 12.000mAh Long Performance lithium-ion accu
  • Lithium-ion lader 3A
  • Statief voor de tablet, inclusief tablet houder.
  • Duo UBS adapter

Met de Limited Edition Xplore Handmade Baitboat package deal kun je de komende jaren wel vooruit!

Voor €1899,- reserveer je de set via onderstaande button en kun je hem afhalen op Carp Zwolle 2019. Het kost wat, maar je krijgt er wél een gelimiteerde boot voor terug met een waslijst aan unieke en handige opties!

Klik hier om de package deal te bestellen

Een gave coating, LED-verlichting, RVS-schakelaars en nog veel meer high-tech spul is vertegenwoordigd op de Xplore voerboot.


Berns High Precision GNSS System

Wil je de exacte positie van de voerboot zien op de kaart? Door middel van het speciaal door Berns Voerboten ontwikkelde High Precision GNSS System is het mogelijk om op de tablet en smartphone de exacte positie van je bootje te zien. Hiervoor maken ze gebruik van de Locus Map Pro app (te downloaden via Google Play). Tevens is het mogelijk om met slechts een druk op knop een nieuwe waypoint op te slaan. Door middel van de routebegeleiding kan je eenvoudig naar een opgeslagen waypoint varen (bereik ca. 300 meter).

Met het GNSS systeem zie je exact waar je voerboot op het water dobbert.

GNSS werkt met meerdere satelliet systemen (GPS Amerika, Galileo Europa, Glonass Rusland, Beidou China). GNSS kan in totaal tot wel drie maal zoveel satellieten ontvangen dan GPS. De nauwkeurigheid van het GNSS systeem is dan ook vele malen hoger dan andere GPS systemen op voerboten.

Via de app kun je eenvoudig nieuwe waypoints opslaan.

Het Berns High Precision GNSS Systeem zendt de GNSS positie van de voerboot draadloos door naar de ontvanger aan de waterkant. De ontvanger kan eenvoudig verbonden worden met tablet of smartphone door middel van bluetooth. De zender/ontvanger werkt op de betrouwbare 433mHz frequentie, hierdoor zal de GNSS zender/ontvanger nooit storen met de voerboot en de fishfinder. Dankzij de Berns High Precision GNSS System kan je zelfs in het donker en tijdens mist zeer nauwkeurig je stek terug vinden.

Met GNSS kan je zelfs in het donker en tijdens mist zeer nauwkeurig je stek terug vinden.

Met GNSS drop je je lijn ook in het donker of tijdens slecht weer keer op keer op exact dezelfde plek.

Onderwaterkaarten maken

Combineer je het Berns High Precision GNSS Systeem met de Rayamrine WiFish en de Raymarine Dragonfly 4 pro, dan maak je in een handomdraai live onderwaterkaarten maken met de Navionics SonarChart app. Het mooie hiervan is dat je een 100% reëel beeld hebt van de bodem. Daarnaast is het makkelijk dat je het via een app kan maken, wat sjouwen met schermen en statieven voorkomt.

Het mooie hiervan is dat je een 100% reëel beeld hebt van de bodem.

Voorlopig werkt de Navionics SonarChart app helaas alleen op Android telefoons en tablets. Bij aankoop van het Berns High Precision GNSS Systeem in combinatie met de Xplore Handmade Baitboat is de installatie gratis!

Klik hier voor meer informatie

Combineer de systemen met elkaar en je krijgt een 100% reëel beeld van de bodem.


Dragonfly 4 Pro, DownScan en Sonar Baitboat Edition

Bij Berns Voerboten kun je ook terecht voor high-end voerboten die helemaal volgepompt zijn met opties. Zo bieden de mannen nu de Raymarine Dragonfly 4 Pro, Downscan en Sonar Baitboat Edition aan. Een voerboot die is voorzien van de meest gedetailleerde fishfinder voor op voerboten, Raymarine Dragonfly 4 Pro. Dankzij de DownScan en Chirp technologie zijn o.a. wier en obstakels onder water zeer duidelijk zichtbaar. Met de sonar is het mogelijk om ook de hardheid van de bodem te bepalen en zijn aanwezige vissen zichtbaar. Met de Wi-Fish applicatie van Raymarine kun je je smartphone of tablet ombouwen tot een ware dieptemeter!

Spot live karpers, bekijk wier en obstakels en check de diepte!

Door een versterker blijft het signaal langer optimaal en daarom heeft onze Raymarine WiFish Baitboat Edition een bereik van ca. 300 meter. Bij aankoop van de Raymarine Dragonfly 4 Pro Baitboat Edition in combinatie met de Xplore handmade baitboat is de installatie gratis!

Klik hier voor meer informatie

Je hebt ‘normale’ voerboten en exemplaren van Berns Voerboten… 😉


Meer informatie

Het mag dus duidelijk zijn dat de Xplore Handmade Baitboat niet een alledaagse voerboot is. Het feit dat de boot standaard al rijkelijk voorzien is van vele opties en de kleine afmetingen maken hem perfect voor de hedendaagse karpervisser. De voerboten zijn te bestellen via de webshop van Berns Voerboten, maar uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen in de winkel te Leuth, vlakbij Nijmegen.

Bezoek hier de webshop

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Xplore Handmate Baitboat.

Berns Voerboten
Lieskes Wengs 5A
6578JK Leuth
024-7851923
Klik HIER voor de Facebookpagina.
info@bernsvoerboten.nl
www.bernsvoerboten.nl

Berns VoerbotenEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe