Nieuwe items in het assortiment van PB Products

KWO Redactie
pb-products-barbless-haak-chod-beads-header

Een merk dat zich diep in de karperwereld heeft geworteld is PB Products. Dankzij hun kwalitatieve en innovatieve producten is dit Nederlandse bedrijf in vrijwel alle Europese landen vertegenwoordigd. Dat dit geen reden is om te stoppen met het ontwikkelen van goed end-tackle wordt in deze update duidelijk! Kijk mee naar twee interessante items!


Super Strong Barbless

Een nieuw model in de hakenrange van PB Products is de Super Strong Barbless. Een haak die het gat vult van vissers die met een weerhaakloze haak moeten (of willen) vissen, maar tóch de mogelijkheid willen hebben om tegen obstakels te vissen. Een haak die dus zeer geschikt is voor gebruik onder de ruigste omstandigheden!

Kwalitatief, ijzersterk én weerhaakloos! Dat maakt deze haak uniek.

De scherpe, rechte punt zorgt voor een snelle inhaking en zal je onder moeilijke omstandigheden niet in de steek laten. Je kunt er ook voor kiezen om de steel nog iets te verlengen met een krimpkous of een line aligner, zodat je een nog betere inhaking hebt. Vis je graag met weerhaakloze haken, of ben je er zelfs toe verplicht? Dan is de Super Strong Barbless van PB Products de uitkomst!

De liefhebber van weerkhaakloze haken kan zijn hart ophalen bij deze haken van PB.

De haak is verkrijgbaar in de maten 4 en 6. De adviesprijs van een zakje met tien haken bedraagt €5,99.-


Sliding Naked Chod Beads

De Sliding Naked Chod Beads van PB Products zijn begin 2017 geïntroduceerd. De beads koop je in een setje van drie stuks, waarbij de wartel die in de beads past bij wordt geleverd. Met deze items kun je alle soorten Chod-systemen maken, zonder dat je extra putty of lood nodig hebt. De Sliding Naked Chod Beads komen namelijk uit het Downforce Tungsten programma van PB, en de tungsten in de kralen maakt ander lood overbodig.

De twee formaten geven je de mogelijkheid om je presentatie af te stemmen op je eigen visserij.

De Sliding Naked Chod Beads zijn verkrijgbaar in twee formaten. Bij de grote variant zit een Big Eye Swivel (maat 8). Deze weegt 1,5 gram en is bedoeld voor pop-ups met een hoog drijfvermogen. De kleinere variant, met een Chod Ring Swivel (maat 11) weegt 0,75 gram en leent zich perfect voor kleinere pop-ups. De beide sets hebben een adviesprijs van €5,99.-

KWO Redactie


Wil je meer weten over de producten van PB Products en een kijkje nemen in het hele assortiment? Bekijk dan de website en vergeet ook zeker niet de Facebookpagina een like te geven om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe