Dit zijn de nieuwe producten van Fox – Fotodump

KWO Redactie
fox-fotodump-header

Bij een nieuw seizoen horen uiteraard ook nieuwe producten. Eén van de merken die dit voorjaar groots uitpakt is het Engelse Fox. In deze fotodump kunnen jullie kort enkele foto’s bekijken van enkele nieuwe, innovatieve items. En geloof ons: er zit veel moois bij. We trappen af met de uitbreiding van de Black Label range!


Black Label Narrow Fixed Buzz Bars

De extra smalle uitvoering van de populaire Black Label Buzz Bars is ideaal voor de echte ‘tackle tarts’. Net als de normale versie is de Buzz Bar vervaardigd uit een sterk, gecoat aluminium dat lang meegaat.

De Buzz Bars zijn verkrijgbaar in zowel een 2- als een 3-rod versie.

Limited Edition Camo Joggers

Nieuw voor 2017 zijn de Limited Edition Camo Joggers. Deze comfortabele joggingbroek is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester.

Deze joggingbroek heeft een uniek en exclusief Camo patroon dat zéér fraai oogt.

Tevens heeft de joggingbroek diverse zakken voor het opbergen van je persoonlijke spullen.

Limited Edition Camo Hoody

Bij een Camo Joggingbroek hoort natuurlijk ook een Limited Edition Camo Hoody. Net als de broek heeft ook deze een uniek en gedetailleerd Camo design.

De Hoody beschikt over een ‘Kangaroo Pocket’ zodat je handen lekker warm blijven. Tevens zijn de mouwen voorzien van een afsluitband dat het droogcomfort optimaliseert.

De capuchon van de Camo Hoody is middels deze twee koorden eenvoudig te verstellen.

Supa Brolly camo overwraps

Goed nieuws voor de Supa Brolly bezitters, want de populaire Camo print is nu ook beschikbaar op een overwrap! De overwrap kan zowel dicht, open en met mozzy mesh gevist worden.

De Camo overwrap is verkrijgbaar voor zowel de 50 als de 60 inch versies. De overwrap is niet compatibel met de Supa Brolly Systems.

De bevestigde Rod Straps maken het mogelijk om ook met harde wind je hengels tegen de tand aan de zetten. Tevens zijn de bevestigingspunten identiek aan die van de Supa Brolly.

STD Chair Covers

Niemand houdt van een natte stoel… Daarom heeft Fox de waterproof STD Chair Cover ontwikkeld.

De Cover is eenvoudig over je stoel te plaatsen waardoor deze beschermd is tegen elke vorm van neerslag. De cover is in een normale en een XL versie verkrijgbaar.

Tevens wordt er een waterdichte draagtas bijgeleverd, dus het nat meenemen van de Cover is geen enkel probleem.

De nieuwe EOS hengels

De 3-delige EOS hengelreeks is de nieuwste hengelaanwinst van Fox. Deze gunstig geprijsde karperhengels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van een Matt zwarte finish.

Verkrijgbaar in een 12ft en een 10ft versie, beide in 3lb.

Edges Bait bungs

Endtackle nieuws dan! Simpel maar erg handig zijn de Bait Bungs uit de Edges range. Deze silicone ‘stoppertjes’ zijn speciaal ontworpen om het schuiven van je aas op de hair te voorkomen. Per verpakking worden 10 Bait Bungs geleverd.

Op deze foto is de werking van de Bait Bungs goed te zien. Door ze tegen je aas aan te schuiven wordt wordt dit gefixeerd op je hair.


Dit was de fotodump met een gedeelte van de nieuwe Fox producten. Uiteraard is er nog veel meer dat Fox op de markt heeft gebracht (en gaat brengen de komende weken) Wil je meer informatie over alle items? Bezoek dan de website en like ook de Facebookpagina voor het laatste nieuws!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe